Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Gainer; dodatek za pridobivanje mišične mase

Gainer; dodatek za pridobivanje mišične mase

Cena
36,90 €
Šifra oglasa: 6267159

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Kupim
Da
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

The One:One Mass Gainer
Visoko kalorična formula
Naša telesa so odraz tega kar počnemo. Kakšen odsev bomo videli je popolnoma na nas! V kolikor iščete novo, kvalitetno formulo, lahko prenehate z iskanjem – tukaj je Me:First The 1:1 Mass Gainer. V kolikor ste predani svojemu delu in vztrajni pri svojih ciljih – je tukaj za vas The 1:1 Mass gainer!

Nutritivno bogata formula - ustvarjena za rezultate!
The 1:1 Mass Gainer je ustvarjen za rezultate! Vsebuje enako razmerje beljakovin in ogljikovih hidratov, esencialne vitamine, potrebne minerale, kvalitetne maščobe, vlaknine in aminokisline kreatin in glutamin.

Ta formula vsebuje 638 kcal na serviranje, pridobljena pa je iz kvalitetne mešanice proteinov (sirotka, kazein, mleko in jajčni beljak), ogljikovih hidratov (maltodekstrin, dekstroza, fruktoza, voščen koruzni škrob), maščob (kokosovo, laneno in MCT olje), ter vitaminov in mineralov. Proteini prisotni v tem gainerju doprinesejo k povečanju in vzdrževanju mišične mase in ohranjanju normalnih kosti.

Mešanica vitaminov in mineralov zagotavlja podporo normalnemu energijskemu metabolizmu, imunskemu sistemu, kostem, hrustancu in mišicam, ravnotežju elektrolitov, ter številnemu drugemu. Inulin omogoča izvor prebiotikov, ki so potrebni za normalno prebavo; kokosovo, laneno in MCT olje zagotavljajo izvor kvalitetnih maščob, med tem ko kreatin monohidrat s količino 3g v vsakem serviranju, daje podporo telesu ob izvedbi visoko intenzivnih vaj.

Pripravljeni na preobrat?
Priporočena uporaba The 1:1 Mass Gainerja so 3 merice (160g) pomešanih s 500ml vode ali mleka, enkrat dnevno, priporočljivo neposredno po treningu. Dostopen je v dveh kremastih okusih čokolade in vanilje, ki bosta zagotovila popolno zadovoljstvo in poln okus brez kančka slabe vesti. Ostanite zvesti svojemu režimu in glejte kako se proces spreminja v cilj.

Osnovne karakteristike izdelka:
- Popoln profil esencialnih aminokislin
- Formula namenjena uporabi po treningu
- Izvor vlaknin, kalcija in vitamina D
- Brez konzervansov,, aspartama in GMO sestavina
- 1:1 razmerje ogljikovih hidratov in beljakovin
- 41 % proteina na serviranju
- Primerno za vegetarijance

Uporaba:
Nalijte 500 ml vode ali mleka v shaker, dodajte 3 merice (160 g) prahu, dobro pretresite inkonzumirajte enkrat dnevno po treningu.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Preveri celotno ponudbo na: https://polleosport.si/index.php?route=product/search&search=The%20One%3AOne%20Mass%20Gainer

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
08.03.2021. ob 11:26
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
124 -krat