Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Whey gold standard 3.16kg optimum nutrition
  • Whey gold standard 3.16kg optimum nutrition

Whey gold standard 3.16kg optimum nutrition

Cena
40 €
Šifra oglasa: 4790492

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, Črna vas
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam visoko kvalitetne sirotkine beljakovine. So še vedno zaprti. Kupil sem jih zaradi fitnesa. Ko sem začel kozumirati te vrste beljakovin, sem ugotovil da sem intoleranten na laktozo. Zato beljakovine tudi prodajam.
Kličite me na 041 963 500

100% Whey Gold Standard, 3,18 kg
Whey protein ali z drugim imenom beljakovina sirotkinega izvora, je ena izmed najpogostejših izbir vseh aktivnih posameznikov, kar pa lahko pripišemo njenim izjemnim lastnostim. Poleg tega, da ima sposobnost hitre absorpcije, je tudi bogat vir aminokislin, katere pomagajo pri okrevanju mišic po treningu.

100% Whey Gold Standard je beljakovinska mešanica, v največjem deležu iz sirotkinega izolata (Whey protein izolat-WPI), kateri predstavlja najkvalitetnejšo in najčistejšo obliko sirotkine beljakovine, ki si jo sploh lahko predstavljamo. Poleg tega vsebuje hidroliziran sirotkin izolat – Hydrowhey, ki je eden izmed najhitreje delujočih in eden najdražjih sirotkinih koncentratov. Z uporabo obeh glavnih sestavin, sirotkinega izolata in hydrowheya, je nastala mešanica 24g beljakovin, ki najhitreje sodelujejo pri gradnji mišic, z znatno zmanjšano količino maščob, holesterola, laktoze in ostalih nepotrebnih stvari, ki niso prisotne pri serviranju okusnega Gold Standard 100 % Whey-a. Po vsem zapisanem lahko brez dvoma rečemo da gre za standard po katerem si lahko jemljejo vzor vsi ostali proteini.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
10.10.2020. ob 19:19
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
327 -krat