Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DualSense SONY Playstation 5 igralni plošček Gray Camo
  • DualSense SONY Playstation 5 igralni plošček Gray Camo

DualSense SONY Playstation 5 igralni plošček Gray Camo

Cena
64,99 €
Šifra oglasa: 12611794

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Interna številka izdelka
CFI-ZCT1
Stanje
novo

Opis oglasa

Opis

Z na novo oblikovanim futurističnim igralnim ploščkom PS5™, ki se ponaša s čutnim odzivom in dinamičnimi sprožilnimi učinki izkusite pristnejšo in izjemno realistično igričarsko izkušnjo. Heighten Your Senses Brezžični igralni plošček DualSense ima poleg svoje legendarne zapuščine kontrolerjev Playsation konzol in ergonomske zasnove vgrajen tudi mikrofon in gumb za ustvarjanje.


Za NAROČILO pritisni zgoraj SPLETNA POVEZAVA ali spodaj VEČ O PONUDBI

Haptični odziv

Dvojni aktuatorji, ki so zamenjali tradicionalne motorje za bobnenje, bodo poskrbeli, da boste čutili fizični odziv na dejanja v igrah. V vaših rokah lahko te dinamične vibracije simulirajo vse občutke, od okolij do povratnih udarcev različnih orožij.

Prilagodljivi sprožilniki

Izkusite spreminjanje sile in napetosti pri uporabi opreme in okolij v igri. Občutite fizično povezanost z dogajanjem na zaslonu, ko na primer povlečete zelo napeto tetivo loka ali pohodite zavoro drvečega avtomobila.

Pokažite svoj glas, delite svojo strast

Vgrajeni mikrofon in vtičnica za slušalke; Klepetajte s prijatelji v spletu, tako da govorite neposredno v vgrajeni mikrofon ali pa priklopite slušalke v 3,5 mm vtičnico. V hipu enostavno izklopite zajem zvoka z namenskim gumbom za izklop zvoka.

Gumb za ustvarjanje; Z gumbom za ustvarjanje posnemite in delite svoje najbolj epske igričarske trenutke. Gumb "ustvari", ki temelji na uspehu gumba za deljenje, nudi igralcem več možnosti za ustvarjanje igričarskih vsebin in deljenje svojih pustolovščin s svetom – v živo.

"PlayStation", "oznaka družine PlayStation", "logotip PS5", "PS5", "DualSense" in "DUALSHOCK" so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke družbe Sony Interactive Entertainment Inc. "SONY" je registrirana blagovna znamka družbe Sony Corporation.

"Heighten Your Senses" je registrirana blagovna znamka ali blagovna znamka družbe Sony Interactive Entertainment LLC. USB Type-C® je registrirana blagovna znamka družbe USB Implementers Forum.


Garancija: 12 mesecev


Za NAROČILO pritisni zgoraj SPLETNA POVEZAVA ali spodaj VEČ O PONUDBI

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 08:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
136 -krat