Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • 4-DELNA GARDEROBNA OMARA KALLA TARA-GRAFIT
  • 4-DELNA GARDEROBNA OMARA KALLA TARA-GRAFIT

4-DELNA GARDEROBNA OMARA KALLA TARA-GRAFIT

Cena
919,05 €
Šifra oglasa: 10349713

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1492022JEL668
Stanje
novo

Opis oglasa

Iščete novo prostorno, elegantno in kvalitetno garderobno omaro? Omara KALLA TARA je razdeljena na dva dela, vsebuje štiri police in dve palici za obešanje, zato lahko vanjo pospravite veliko oblačil in modnih dodatkov. Ima funkcijo tihega zapiranja in premaz iz UV laka, ki je izjemno odporen na praske in poškodbe, zato bo omara dolgo časa izgledala kot nova!
ELEGANTEN IN PREPROST DIZAJN ZA PRIJETEN AMBIENT
Spalnica KALLA TARA ima brezčasen dizajn v kombinaciji grafita in oreha, ki omogočata eleganten videz spalnice in prijeten ambient za spanje in sproščanje. V spalnici KALLA TARA se boste zato vedno odlično počutili!
TIHO ZAPIRANJE IN UV LAK ZA DOLGO OBSTOJNO IN KVALITETNO POHIŠTVO  
Spalnica KALLA TARA imajo funkcijo tihega zapiranja vseh vratc in predalov, kar vam omogoča lažjo vsakodnevno uporabo in preprečuje nastajanje poškodb. Zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je štirikrat bolj odporen na praske in poškodbe kot standardni lak, zato bo pohištvo dolgo časa ostalo lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo!
KOLEKCIJA, S KATERO LAHKO OPREMITE VSE PROSTORE SVOJEGA DOMA!
Kolekcija TARA je na voljo kot predsoba, dnevna soba, spalnica in celo kuhinja, zato lahko z njo opremite različne prostore svojega doma in ustvarite harmonično celoto, ki bo estetsko prijetna. Za vsak prostor lahko kombinirate posamezne elemente in si jih prilagodite svojim željam in potrebam.
Barva:

Pacifični oreh in mat grafit
Artikel je na voljo tudi v kombinaciji bele mat barve in pacifičnega oreha. Za več informacij ali nakup nas kontaktirajte.

Material:

Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mm (25 imajo omare in postelja)
Mediapan debeline 25 mm

Dimenzije:

Širina: 236 cm
Globina: 59 cm
Višina: 227 cm

Funkcije:

Tiho zapiranje 
UV lak
Profilirane fronte iz kvalitetnega mediapana

Kolekcija:

Spalnica KALLA TARA. Oglejte si še ostale izdelke te kolekcije za stilsko dovršeno predsobo, ki nudi obilo prostora za shranjevanje. Vse elemente spalnice si lahko ogledate TUKAJ. Kolekcija TARA je na voljo tudi kot kuhinja, dnevna soba in predsoba.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
04.12.2022. ob 00:30
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
39 -krat