Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KUHAR - M/Ž

KUHAR - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9423185

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL09893

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: KUHAR - M/Ž
Naziv delodajalca: MARIDIS TRGOVINA D.O.O.
Naslov delodajalca: Tržaška cesta 67 A, 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: NIKOLIĆ SUZANA, 02 4500 574, zaposlitev@maribor.leclerc
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE DEL IN NALOG ZAHTEVANEGA POKLICA, PRIPRAVA ŽIVIL IN KUHANJE, UPOŠTEVANJE NORMATIVOV SESTAVIN JEDI IN DELIKATESNIH PROIZVODOV, ZAVAROVANJE BLAGA PRED POŠKODBAMI, KVAROM IN KRAJAM, PRIPRAVA IN VZDRŽEVANJE DELOVNEGA OKOLJA IN DELOVNIH TER ZAŠČITNIH SREDSTEV, ČIŠČENJE DELOVNIH IN POMOŽNIH PROSTOROV, IZVAJANJE SANITARNO HIGIENSKIH PREDPISOV IN UKREPOV VARSTVA PRI DELU IN POŽARNEGA VARSTVA, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL IN NALOG PO NAVODILIH VODJE.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 1 mesec
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dvoizmensko
Delovne izkušnje: 2 leti
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Prijava je mogoča do: 20.05.2022

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/gostinstvo-turizem-potovanje/vse-regije).
Oglas je objavljen
14.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
119 -krat