Notranja lesena vrata

  • Cena: 230 
  • Šifra oglasa: 5523683
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Izven Slovenije - Hrvaška, Medžimurska, Čakovec
Stanje: novo

Več:

Notranja lesena vrata
O izdelku:
Opis notranjih vrat Entrada:
Videz kot pravi les.
Izdelana z napredno tehnologijo
Iz okolju prijaznih materialov.
Vrata brez vzdrževanja.
Vratno krilo Entrada debeline 44 mm je izdelano iz masivnega okvirja z ojačitvami za okovje, napolnjeno z satjem, na obeh straneh stisnjeno z MDF ploščami visoke gostote in zaključeno z laminatno folijo iz imitacije lesa, odpornega na poškodbe.
Mere vratnih kril pripravljena za dobavo: 63.5, 73.5, 83.5, 93.5×200/211cm
Okvir vrat iz linije Entrada je izdelan iz troslojne plošče, debeline 42 mm, zunanji sloj so plošče MDF visoke gostote in trdnosti, srednja plast je iz laminiranega masivnega lesa, kar daje vratni konstrukciji visoko kakovost za pritrditev na spojih in stabilen položaj s pritrdilnimi elementi.
Zaključna obdelava je enaka vratnemu krilu.
Podjetje Entrada d.o.o. bo v najkrajšem možnem času zadovoljilo vse Vaše potrebe pri izdelavi standardnih ali drsnih vrat v skladu z vašimi potrebami. Vsa naša vrata so na voljo z nožnimi vrati (z dvovratnicami) v desetih barvah in z dvema dekorjema (ploščati in zaobljeni) ter magnetnimi ključavnicami.
O nas:
Podjetje Entrada d. o. o. ima sedež v Nedelišću,izložbeno prodajni salon ter proizvodnjo pa v Čakovcu. Imamo dolgo tradicijo in sodelovanje s partnerskimi podjetji.Naše delo v gradbeništvuje profesionalno in kvalitetno. Skrivnost našega uspeha se skriva v dobri organizaciji,visoko usposobljenih in motiviranih zaposlenih, zadovoljnih uporabnikih in medsebojnem sodelovanju ter komunikaciji.V našem procesu poudarjamo pomen varnosti, zanesljivosti, točnosti in kvaliteto uslug.
Največjo pozornost pa namenjam temu, da okolica ostane nepoškodovana.
Naše poslovanje temelji na lastni proizvodnji rolet in komarnikov,prodaji in vgradnji garažnih vrat,masivnih lesenih notranjih vratih,protivlomnih vhodnih vratih,PVC oknih ter ALU, PVC, marmornih in granitnih okenskih policah.
Vsi naši produkti so narejeni z napredno tehnologijo po meri, po ugodnih cenah in z najkrajšim možnim dobavnim rokom na Hrvaškem.
Ekipa strokovno usposobljenih delavcev podjetja Entrada bo produkte vgradila kvalitetno in v najkrajšem možnem času.
Obiščite nas v našem salonu na Mihovljanski 66 v Čakovcu in se sami prepričate o kvaliteti naših produktov.
Ogledate si lahko okna, rolete, komarnike, notranja, zunanja in garažna vrata, okenske polite in se z našimi zaposlenimi izberete izdelke, ki bodo najbolj primerni za vaše okolje. Naročite se lahko preko elektronskega naslova stolarija.entrada@gmail.com ali prekotelefonske številke
Kontakt:
Entrada d.o.o.
Nedelišće,Josipa Marčeca 8
Izložbeno prodajni salon: Mihovljanska 66,Čakovec
Telefonska številka: 095 550 72 94
Elektronski naslov: stolarija.entrada@gmail.com
Kontaktna oseba: Denis Bezek

Stik

Entrada d.o.o.
Naslov
Mihovljanska ulica 66
Mesto in poštna številka
40000 Čakovec
Hrvaška
E-pošta
stolarija.entrada@gmail.com
Lokacija oglasa Notranja lesena vrata
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa