Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GORENJE NRKI5182A1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj
  • GORENJE NRKI5182A1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj
  • GORENJE NRKI5182A1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj
  • GORENJE NRKI5182A1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

GORENJE NRKI5182A1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Cena
719 €
Šifra oglasa: 2230394

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
GORENJE NRKI 5182A1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, Energijski razred: A++, Prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 183 / 180 l, Prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 86 / 68 l

AdaptTech tehnologija
Uravnavanje temperature AdaptTech. Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki ION generation to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

Tehnologija IonAir
Naravna mikroklima v hladilniku. V zaprtih prostorih, kot je hladilnik, je hrana izpostavljena naravnemu procesu staranja. Živila najdlje ohranijo zdrave lastnosti, kadar je temperatura v hladilniku stalna oz. malo nad ničlo. Napredna tehnologija IonAir v novih hladilnikih Gorenje ustvarja idealno mikroklimo z naravnim procesom, znanim kot ionizacija. Rezultat ionizacije je ozon, naravni čistilec neprijetnih vonjav, najboljši varuh živil in njihove svežine. Proces ionizacije odstrani vonjave najbolj aromatičnih živil kot je npr. čebula.

NoFrost DualAdvance
Sodobna NoFrost DualAdvance tehnologija v kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago in tako preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti zamrzovalnega dela. Tako odpade zamudno odtaljevanje in čiščenje zamrzovalnika, zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, ohranja se kakovost, barva in aroma zamrznjenih živil ter omogoči večja izkoriščenost prostora in preglednost nad zamrznjenimi živili. Hladilni del kombiniranega hladilnika pa odlično poskrbi za optimalne pogoje shranjevanja sveže hrane v hladilnem delu, saj sta procesa hlajenja in zamrzovanja popolnoma ločena, zato ne prihaja do mešanja vonjav med zamrzovalnim in hladilnim delom aparata.

Nosilec za steklenice
V hladilnikih Gorenje steklenice ne odvzemajo prostora drugim živilom na steklenih policah, saj je zanje predviden prav poseben nosilec. Z njim je izraba prostora za shranjevanje optimalna.


Prostorna polica za steklenice v vratih hladilnika
Polica za steklenice nudi ravno dovolj prostora za velike, tudi do 2,5-litrske plastenke. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.


Funkcija SuperCool
Idealna za shranjevanje po večjih nakupih. Stalna temperatura v hladilniku je najpomembnejša za optimalno shranjevanje hrane. Ob večjih nakupih živil se temperatura v hladilniku poviša, zato je funkcija pospešenega hlajenja SuperCool odlična rešitev. Po aktivaciji deluje 6 ur in ohranja za 3 °C nižjo temperaturo kot je običajno.

Predal XXL SpaceBox
Dovolj prostora tudi za največje kose živil. V najprostornejšem predalu za shranjevanje zamrznjene hrane lahko shranite poleg večjih količin tudi največje kose živil. Idealen je za zamrzovanje purana, večjih kosov mesa, večje količine pic ali doma spečene torte. Predal lahko tudi odstranite in tako pridobite še več zamrzovalnega prostora.

Posoda MultiBox 3 v 1
Ta enkratna večnamenska posoda je nameščena v vratih hladilnika. Ker negativno nabiti ioni s kroženjem znotraj hladilnika uničujejo bakterije, predstavlja MultiBox posoda idealen prostor za shranjevanje sirov s plemenito plesnijo in drugih živil z močnim vonjem. Poleg tega lahko silikonski pokrov uporabite tudi kot podstavek za jajca ali posodico za led.

CrispZone, VitaLight in SmartHumidity
Eden največjih predalov za sadje in zelenjavo na trgu, CrispZone, podaljšuje svežino vaših pridelkov z nizko temperaturo, samodejnim uravnavanjem vlažnosti in posebno svetlobo. Funkcija SmartHumidity vedno ohranja idealno raven vlažnosti v predalu, zahvaljujoč posebni membrani, ki samodejno odvaja odvečno vlago. Lučka VitaLight ohranja naravni proces zorenja in s tem ohranja vitamine, sveže obrano ali kupljeno sadje in zelenjava ostaneta sveža in hrustljava dlje časa.

Osvetlitev LedLight
Pregleden in učinkovit. LED osvetlitev v hladilnikih ION generation prinaša dve izjemni prednosti – dovršen izgled in učinkovitost. Poleg tega, da zagotavlja odlično osvetlitev, je tudi izredno učinkovita. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, prihrani pa desetkrat več energije.

​Škarjast tečaj
Poseben škarjasti tečaj zaradi svoje vzdržljivosti dovoljuje visoko stopnjo obremenitve vrat aparata in omogoča udobno odpiranje do kota 115°. Na ta način je zagotovljena večja preglednost nad živili, lažje pa je tudi poseganje v notranjost, ker vrata vselej obstanejo na mestu. V primeru, da jih ne zaprete do konca oziroma ostanejo odprta do kota 20°, ta tečaj poskrbi, da se zaprejo samodejno. Na ta način ohranjate primerno temperaturo in učinkoviteje varčujete z električno energijo.

Predal FreshZone
Dolgotrajna svežina živil. Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3 °C. Tu se živila dobro počutijo in ohranjajo svežino, vonj in barvo kar dvakrat dlje kot običajno.

​Izjemna energijska učinkovitost
Vsi Gorenjevi hladilniki-zamrzovalniki so visoko energijsko učinkoviti. Izredna toplotna izolacija in zatesnitev vrat, inverterski kompresor ter elektronsko ali mehansko upravljanje znatno znižujejo porabo energije. Hladilniki-zamrzovalniki z A++ energijsko učinkovitostjo porabijo 40 % manj energije v primerjavi z aparati razreda A.

Smart FastFreeze
Samodejno hitro zamrzovanje. Sedaj se lahko brez skrbi zanesete na pametne senzorje, ki prepoznajo nenaden dvig temperature in aktivirajo funkcijo Smart FastFreeze. Hladilni sistem bo začel delovati z največjo intenziteto, vse dokler ne bo dosežena prednastavljena temperatura, ki ohranja kakovost hrane.

Lastnosti:

Energijski razred: A++
Odpiranje vrat: Levo/desno menljivo odpiranje vrat
Tečaj vrat: Škarjasti tečaj
Material vrat: Jeklena pločevina
Barva izdelka: Bela
Klimatski razredi: SN, N, ST, T

Učinkovitost:

1 kompresor
Skupna bruto/neto prostornina: 269 / 248 l
Prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 183 / 180 l
Prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 86 / 68 l
Zamrzovalna zmogljivost v 24 urah: 8 kg / 24 ur
Shranjevalni čas ob motnjah: 16 h

Upravlljanje:

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Zvočni alarm za predolgo odprta vrata
Pokazatelj temperature: Digitalni prikaz temperature v hladilnem delu
Opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu: bel signal
CrispZone z VitaLight in SmartHumidity
AdaptTech hlajenja: Inteligentni sistem pomnjenja
NoFrost DualAdvance
Hladilni ventilator
IonAir s hlajenjem DynamiCooling
Funkcija hitrega zamrzovanja FastFreeze
Smart SuperCool
Hitro ohlajevanje SuperCool

Hladilni del:

LED trak na stropu
5 steklenih polic
MultiAdjust nastavljive police
Žični nosilec za steklenice
Posoda za steklenice v vratih : 1 enojna posoda s fiksnim varovalom
Posode v vratih hladilnika: 2 navadni posodi
Število posod za sir in maslo: 1 MultiBox posoda
FreshZone predal
SpaceBox
2 stekleni polici

Zamrzovalni del:

Zamrzovalni prostor: 3 predali

Tehnični podatki:

Poraba električne energije v 24 urah: 0,63 kWh
Nivo hrupa: 39 dB
Mere (ŠXVXG): 55,5 X 177,2 X 54,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-57 X 177,5-178 X 56 cm
Priključna moč: 115 W
Nazivni tok varovalke: 10 A




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
28.05.2020. ob 23:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
276 -krat