Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Logitech X52 HOTAS
  • Logitech X52 HOTAS
  • Logitech X52 HOTAS
  • Logitech X52 HOTAS
  • Logitech X52 HOTAS
  • Logitech X52 HOTAS
  • Logitech X52 HOTAS

Logitech X52 HOTAS

Cena
180 €
Šifra oglasa: 7122433

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Dol pri Ljubljani, Beričevo
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam nov Logitech X52 HOTAS.

HOTAS krmilna palica in ročica zagotavljata natančno simulacijo letenja in uporablja večfunkcijski LCD zaslon za enostaven dostop do najmanj 105 programiranih ukazov (32 programabilnih tipk + 2 osmosmerna gumba + 1 štirismerni gumb; 3 + 3 načini programiranja za vsak gumb). Načrtujte svoj let in z uporabo ure in funkcije štoparice. Izvajajte dolge udobne lete z nastavljivim ročajem, ki se prilega širokemu izboru velikosti rok.

Osvetljeni gumbi na krmilni palici in ročici za nadzor plina vam sporočajo, kje pritisnete, ko je potrebno ter je čas bistvenega pomena. Izboljšan LCD zaslon z nastavljivo osvetlitvijo ozadja pa prinaša hiter pregled nad konfiguracijo gumbov.

Zelo natančen mehanizem za centriranje omogoča, da se krmilna ročica ob sprostitvi zlahka vrne v nevtralni položaj. Brezkontaktna tehnologija na X in Y osi povečuje nadzor, hkrati pa prinaša dodatno vzdržljivost.

3D vrtljivost krmilne palice simulaciji leta doda še dodatno dimenzijo nadzora. V primeru, da želite bolj tradicionalno krmiljenje, pa vklopite stikalo za zaklep krmila, ki onemogoči zmožnost zvijanja in omejuje premikanje na osi X in Y – idealno za uporabo s pedali Logitech G Flight Rudder.

Prilagodljiv sistem krmilne palice omogoča pet različnih nastavitev položaja in se tako prilagaja vašemu stilu prijemanja in velikosti roke. Da bi dosegli maksimalno udobje med epskimi leti poskrbi ergonomski ročaj, ki se podredi obrisu vaše roke.

https://www.mimovrste.com/igralne-palice/logitech-igralna-palica-g-saitek-x52-flight-control-system-hotas

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
02.08.2021. ob 10:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
345 -krat