Kako objaviti oglas?

Za objavo oglasa sledite tem preprostim korakom:

  1. ikona Objava oglasa je v zgornjem desnem kotu portala bolha.com. S klikom na ikono začnete postopek objave oglasa.
  2. Z izbiro kategorije, v kateri želite objaviti oglas, se vam bo izpisal podroben seznam podkategorij. Izberite ustrezno podkategorijo in nadaljujte. Ko se na desni pojavi zeleno potrditveno polje in se v polju pod gumbom Nadaljuj izpiše besedilo "Izbrali ste kategorijo!", kliknete samo še Nadaljuj in že ste pred obrazcem za vnos vsebine oglasa.
  3. V obrazec vnesite zahtevane podatke (brez navajanja lažnih podatkov, saj jih bomo zaznali) in natančen opis, svojemu oglasu pa dodajte še fotografije. Kupci obožujejo fotografije, zato z njimi ne skoparite! Upoštevajte, da so nekatera polja obvezna, saj drugače ne boste mogli objaviti oglasa. Uporabniki, ki so med izpolnjevanjem obrazca prijavljeni v svoj uporabniški račun, na koncu kliknejo Objavi oglas, neprijavljeni pa morajo pred objavo oglasa vnesti svoje uporabniško ime in geslo.

Če na bolha.com nimate uporabniškega računa, na dnu iste strani kliknite zavihek Novi uporabnik in izpolnite obrazec za registracijo novih uporabnikov na bolha.com.

Po uspešno opravljenih predhodnih korakih se vam bo prikazalo potrdilo o objavi oglasa ter možnosti za izpostavitev oglasa. Z izbiro enega ali več ponujenih paketov lahko dodatno izpostavite svoj oglas in pritegnete večje število potencialnih kupcev.

Izberite paket, ki najbolj odgovarja vašim potrebam in kliknite povezavo Kupi, ki vas bo pripeljala na stran, kjer lahko izvedete plačilo.

Opomba: oglas lahko spremenite tudi po objavi. Pojdite v Moja bolha.com, poiščite oglas, ki ga želite spremeniti, in kliknite Spremeni oglas, nato pa opravite želene spremembe.

Srečno! In ne pozabite – kadar ste v dvomih ali potrebujete pomoč, se obrnite na našo podporo uporabnikom, kjer vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.


Povezana vsebina
Portal bolha.com svetuje
Nasveti za odličen oglas
Ne morem najti kategorije za svoj oglas
Kako spremeniti oglas?
Kako označiti, da je izdelek prodan?
Moj oglas je odstranjen
Ne morem objaviti oglasa
Moj oglas je neaktiven
Zakaj se moj oglas izbriše, namesto deaktivira?

Potrebujete pomoč?