Skok na vrh

Funkcija Skok na vrh vam omogoča, da svoj oglas dvignete po seznamu oglasov navzgor. Odskočil bo na vrh seznama oglasov (pod izpostavljenimi pozicijami) v kategoriji, v kateri je objavljen.

Zakaj je Skok na vrh dobra izbira? Z objavljanjem novih oglasov na bolha.com vaš oglas pada po seznamu navzdol in se pomika s prve strani kategorije, v kateri je bil objavljen, na naslednje strani.

S skokom na vrh se vaš oglas dobesedno vrine na prvo stran in zasede prvo mesto v kategoriji, v kateri je bil objavljen, ne da bi morali oglas urejati. Funkcija vam omogoča upravljanje vidljivosti vašega oglasa. Lahko ga, na primer, potisnete na prvo mesto v določenem delu dneva ali pa vsakič, ko se spusti nižje od tretje strani.

Skok na vrh je mogoče kupiti izključno s pomočjo sredstev na Dobroimetju. Če na Dobroimetju nimate sredstev, jih lahko preprosto vplačate – z UPN-nalogom, s PayPalom ali s sporočilom SMS. S sredstvi lahko razpolagate kakorkoli in kadarkoli želite.

Kako uporabljati Skok na vrh

Znotraj možnosti Moja bolha.com je med drugim tudi seznam vaših aktivnih oglasov.

Skok na vrh za posamezen oglas aktivirate na dva načina:

a) Odločite se, kateri oglas želite potisniti na vrh. V isti vrstici, kjer je oglas, lahko vidite tudi njegov položaj v kategoriji. Takoj pod njegovo zaporedno oznako je gumb Skok na vrh. Kliknite ga in sledite navodilom.

b) Označite oglas, ki ga želite potisniti na vrh. Ko ga boste označili, se bo na dnu seznama aktiviral gumb Skok na vrh. Kliknite ga in sledite navodilom.

Skok na vrh lahko nastavite tudi za več oglasov hkrati. Preprosto označite vse oglase, ki jih želite potisniti na vrh, in kliknite gumb Skok na vrh na dnu seznama oglasov.


Povezana vsebina
Kako poudariti oglas?
Na pomoč, ne dobivam povpraševanj!
Kaj je Dobroimetje?
Kaj je Moja bolha.com?

Potrebujete pomoč?