Kontaktiranje oglaševalca

Ko po skrbnem brskanju po straneh bolha.com najdete oglas, ki se vam zdi zanimiv, se obrnite neposredno na prodajalca.

To lahko naredite s klikom na Kontaktiraj prodajalca ali po telefonu, odvisno od tega, katere podatke je prodajalec navedel ob objavi oglasa.

Elektronska komunikacija med uporabniki portala bolha.com je namenjena pogovorom v zvezi z izdelki in storitvami iz oglasov, na primer:

  • posredovanju podrobnejših informacij o oglasu,
  • izvedbi transakcije oziroma trgovanja, ki se nanaša na oglaševani izdelek ali storitev,
  • posredovanje informacij o ostalih izdelkih in storitvah, če je oglaševalec poslovni uporabnik.

Elektronska komunikacija med uporabniki je anonimizirana zaradi zaščite zasebnosti e-naslovov uporabnikov ter večje varnosti kupcev in prodajalcev.

Registrirani uporabniki lahko do vseh svojih sporočil dostopajo v Moja bolha.com in na enem mestu upravljajo s povpraševanji oziroma nanje odgovarjajo.

Neregistrirani uporabniki v svoj poštni predal prejmejo e-sporočilo, ki se ustvari prek sistema za sporočanje bolha.com z anonimiziranega e-naslova. Pomembno je, da pravilno vnesete svoj e-naslov, saj v nasprotnem primeru prodajalec ne bo mogel odgovoriti na povpraševanje.

Z uvedbo varnega sistema za sporočanje naši prodajalci prejmejo manj neželene pošte, svojim kupcem pa lahko ponudimo kakovostno platformo za varno pošiljanje sporočil, ne da bi jim bilo treba razkriti svoj osebni e-naslov.


Povezana vsebina
Na pomoč, ne dobivam povpraševanj!

Potrebujete pomoč?