Uporabniško ime in geslo

Vsak uporabnik si pri registraciji na portalu bolha.com izbere svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se bo nato prijavljal v Moja bolha.com.

Nasveti za izbiro gesla:

  • geslo naj bo drugačno od uporabniškega imena,
  • ne izberite gesla, ki ga že uporabljate na katerem drugem spletnem mestu,
  • priporočamo vam, da geslo sestavite iz velikih in malih črk, številk in znakov (!, ?, @, # itd.) ter da se pri tem izogibate osebnim podatkom, ki bi jih lahko nekdo, ki te vaše podatke pozna, lahko uganil (datum rojstva, ime otroka, domačega ljubljenčka, učitelja iz osnovne šole in podobno).

Uporabnik je dolžan poskrbeti za varnost svojega gesla in ga občasno spreminjati. Družba Styria digital marketplaces d.o.o. ne odgovarja za primere zlorabe uporabniškega gesla, vendar bo takoj po tem, ko uporabnik obvesti portal o verjetni zlorabi, ustrezno ukrepala.

Če se prijavljate v portal bolha.com prek računalnika, ki ni vaš, ali je na primer dostopen na javnem mestu, ob prijavi ne pozabite odkljukati možnosti »Ostanite prijavljeni«!, če je to označeno s kljukico, da nekdo drug, ki bo za vami uporabljal ta računalnik, ne bi zlorabil vašega uporabniškega računa. Prav tako se ne pozabite odjaviti, ko končate z uporabo portala bolha.com. Priporočamo vam, da izbrišete zgodovino iskanja in nato zaprete spletni iskalnik.

Nasveti pri izbiri uporabniškega imena

Za uporabniško ime ni priporočljivo uporabiti imena in priimka, saj tega ni mogoče spremeniti, je pa vidno poleg vaših oglasov. Če izberete uporabniško ime, ki razkriva vaše identifikacijske podatke, vi pa ne želite objavljati oglasov pri takšni registraciji, nam pišite na podpora@bolha.com, da razrešimo zaplet, torej da sprostimo vaš e-naslov in vam omogočimo ponovno registracijo s tem e-naslovom.

Uporabniško ime mora biti nekakšen vzdevek, ki ne razkriva vaših osebnih identifikacijskih podatkov in si ga boste zlahka zapomnili. Ne posredujte svojih podatkov o registraciji drugim osebam, tako lahko preprečite zlorabo svojega uporabniškega računa. Prav tako si teh podatkov ne zapisujte in jih ne puščajte brez nadzora (na primer na listku, nalepljenem na zaslonu)! Če pozabite svoje geslo ali uporabniško ime, je pod prijavnim obrazcem na voljo povezava Povrnitev izgubljenega gesla. Vnesite svoj e-naslov, ki ga uporabljate za prijavo na portalu bolha.com, kliknite Pošlji in nekaj trenutkov pozneje vam bomo poslali povezavo za spremembo gesla in uporabniškega imena. Če ne prejmete takšnega e-sporočila, preverite svoj e-nabiralnik z neželeno pošto (spam), in če e-sporočila ni tudi tam, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom, verjetno je prišlo do napake.

Potrebujete pomoč?