Kdo smo in kaj delamo

Portal bolha.com je največji in najbolj priljubljen spletni oglasnik v Sloveniji, ki vsakodnevno povezuje stotisoče kupcev in prodajalcev. Naša platforma omogoča trgovanje med posamezniki in podjetji prek varnega, preprostega in intuitivnega okolja.

Danes smo največja prodajno-nakupovalna skupnost v Sloveniji, ki svojim uporabnikom predstavlja možno orodje za spletno trgovanje, svojim zaposlenim pa neusahljiv vir znanja. Vsak dan nas več kot petdeset marljivo dela na sedežu portala bolha.com v Ljubljani, da bi bil portal bolha.com še koristnejši za ljudi, ki želijo trgovati med seboj.

Naša naloga je pomagati pri iskanju vsega, kar ljudje iščejo, pa naj bo to stanovanje za najem, avto, hišni ljubljenček, vstopnica za koncert ali kozmetična storitev – velika ponudba oglasov prinese tudi veliko povpraševanje, zaradi česar so tako prodajalci kot kupci še bolj zadovoljni.

Zvesta skupnost portala bolha.com, ki nenehno raste, nas je počastila z zaupanjem, ki predstavlja temelj našega poslovanja in okrog katerega gradimo zgodbo portala bolha.com.

Potrebujete pomoč?