Zaščita podatkov

Skladno z zahtevami Splošne uredbe o zaščiti podatkov vas želimo obvestiti, na kakšen način in s kakšnim namenom obdelujemo podatke kandidatov za zaposlitev.

Odprta ponudba za zaposlitev

Vaše podatke uporabljamo samo za oceno vaše usposobljenosti za novo delovno mesto, pošiljanje vabila za sodelovanje na razpisu ali oblikovanje predloga za poslovno sodelovanje. Za oceno usposobljenosti lahko uporabimo tudi javno dostopne podatke s poslovnih portalov, kot je LinkedIn, ki pa jih ne zbiramo.

Prijava na razpis

Vaše podatke uporabljamo za namen oblikovanja ocene kandidata, testiranja in komunikacije, ki se nanaša na prijavo na razpis. Vaše podatke bomo arhivirali tudi po izboru kandidata. Če bomo ocenili, da bi bili dober kandidat za eno od novih delovnih mest, vam bomo to sporočili.

Koliko časa shranjujemo vaše podatke in kako lahko uveljavljate svoje pravice?

Pravna osnova za obdelavo podatkov je zakonit interes portala bolha.com. Podatki se shranjujejo 2 leti, potem pa se trajno izbrišejo.

Vaši podatki se za opisan namen delijo tudi s članicami skupine Styria na Slovenskem, ki za nas izvajajo storitve na področju upravljanja človeških virov in podpore IT. Za testiranje kandidatov uporabljamo storitve svojih partnerjev, ki so skladno s Splošno uredbo o zaščiti podatkov obvezani ustrezno ščititi vaše pravice v zvezi z zaščito podatkov.

V vsakem trenutku imate pravico zahtevati: da se vaši podatki izbrišejo ali popravijo, informacijo o tem, ali vaše podatke obdelujemo in shranjujemo.

Zahtevke in vsa dodatna vprašanja glede zaščite podatkov lahko pošljete upravljavcu podatkov na: Pooblaščena oseba za varstvo podatkov podpora@bolha.com ali Styria digital marketplaces d.o.o. Verovškova ulica 55, Ljubljana

Potrebujete pomoč?