Napolnite denarnico z novo mobilno aplikacijo bolha.com

Prevetrite domove in z novo aplikacijo bolha.com prodajte tisto, česar ne potrebujete več. Tako boste zaslužili in si napolnili denarnico še pred božično-novoletnimi prazniki, prav tako pa v svojih domovih naredili prostor tistemu, kar boste v novem letu resnično potrebovali.

Prodajte in zaslužite #freškeš.

Pospravite klet ali garažo, prodajte smuči, kolo, šotor, ribiške palice, fitnes opremo, pohištvo, stroje in vse ostalo, česar ne potrebujete več. Z zaslužkom osvežite videz svoje dnevne sobe, privoščite si dan smučanja več, nakupite darila za svoje najdražje ali svoj #freškeš pospravite kar v nogavico.

Mobilna aplikacija bolha.com

Vaši izdelki bodo s pomočjo aplikacije objavljeni v tisti kategoriji, kjer jih bodo kupci kar najhitreje našli in se tudi zanj odločili, saj bo cena, ki jo boste postavili s pomočjo mobilne aplikacije, konkurenčna.

Prihranite čas in denar

Nova aplikacija bolha.com samodejno prepozna izdelek z vaše fotografije ter kar sama predlaga kategorijo in ceno izdelka.

Ne spreglejte nobene dobre kupčije več

Praktično shranite priljubljene oglase. Na najboljše kupčije lahko opozorite vaše prijatelje, preprosto jih podelite z njimi.

Imejte pregled nad vsemi povpraševanji

Naredite konec SMS sporočilom iz številk, ki vam niso poznane. S kupci ali prodajalci se zdaj dogovarjajte kar znotraj aplikacije.

Prenesite novo mobilno aplikacijo bolha.com in si napolnite denarnico še danes!

Kaj o mobilni aplikaciji bolha.com menijo njeni uporabniki?