Kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK, indukcija.

  • Cena: 180 
  • Šifra oglasa: 3736015
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Goriška, Tolmin, Tolmin
Stanje: rabljeno

Več:

Vgradna indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK ponuja štiri kuhalne plošče, različnih dimenzij in moči, z varnostnim izklopom za večjo varnost. Odlikuje jo hitro odzivno upravljanje na dotik, pri katerem lahko s konstantnim dotikom nadzirate moč kuhanja, od najvišje pa do najnižje stopnje. Tehnologija ''SecurePro'' pa vam ponuja enostavno in ob enem zahtevno nastavitev zaščite dotika, ob prisotnosti otrok.

Vedno čista - zahvaljujoč indukcijski tehnologiji: Zahvaljujoč profesionalni indukcijski tehnologiji te kuhalne plošče se površina nikoli ne segreje. Tako se razlitja ne zasušijo, umazanijo pa hitro obrišete s krpo. Ob tem pa lahko pozabite na težave pri upravljanjem, zaradi temperature.

Prihranite čas, tako da v trenutku dosežete visoke temperature: Naj bo kuhanje hitrejše s funkcijo povečanja moči te kuhalne plošče. Zagotavlja dodatno energijo za doseganje najvišjih temperatur v trenutku.

Kuhališče, ki se segreje le, ko je na njem posoda: Zahvaljujoč domiselni indukcijski tehnologiji ogrevalna področja te kuhalne plošče grejejo le, ko je na njih posoda. Ko posodo odstranite, se izklopi.

Da boste vedeli katero kuhališče je še vedno vroče: Pri tej kuhalni plošči vedno točno veste, katera kuhališča so še vedno topla, zahvaljujoč indikatorjem akumulirane toplote, ki domiselno prikažejo mesto toplote.

TEHNIČNI PODATKI:

- VRSTA PLOŠČE: Indukcija,
- ŠTEVILO KUHALIŠČ: 4,
- DIMENZIJE (Š x G): 590 x 520 mm,
- MINIMALNE VGRADNE DIMENZIJE (Š x G): 560 x 490 mm,
- TEŽA: 11,40 kg,
- VRSTA OKVIRJA: Prirezan okvir,
- UPRAVLJANJE: elektronsko, na dotik,
- FUNKCIJE UPRAVLJANJA: zaklepanje tipk, zaklepanje za varnost otrok, varnostni izklop, indikator preostale temperature (7 segmentov), Snap-In sistem,
- INDIKATOR TOPLOTE: 7 segmentov,
- BARVA: črna,
- LED BARVA: rdeča,
- PREDVIDEN PRIKLJUČNA NAPETOST (V): 220 -240,
- SKUPNA PRIKLJUČNA MOČ (W): 6600,
- ZAZNAVANJE POSODE:
Indukcija levo spredaj: 2300/2800W/210mm,
Indukcija levo zadaj: 1200W/145mm,
Indukcija desno spredaj: 1200/1800W/145mm
Indukcija desno zadaj: 1800W/180mm
- DOLŽINA PRIKLJUČNEGA KABLA: 1500 mm.


Plošča je strokovno pregledana in obnovljena, nudimo vam dostavo po pošti (brezplačna poštnina), z možnostjo osebne dostave do Ljubljane. Prav tako vam je na razpolago strokovno svetovanje in 2 mesečna garancija, zaradi možnosti poškodb ob prevozu ali morebitne izpuščene napake. Po elektronski pošti so priložena še navodila za uporabo, v slovenskem in angleškem jeziku. Montaža in odvoz starega aparata, je možen po dogovoru.

Za vse informacije in ponudbo smo vam kadarkoli na voljo:
Žan Pajntar: +386 04 597 191
e-mail: servis@pajntar.si
web: www.pajntar.si

Lokacija oglasa Kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK, indukcija.
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa