• SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
  • SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
  • SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
  • SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
  • SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
  • Ne zamudite priložnosti

SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja

Cena
332 €
Šifra oglasa: 10206542

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Šmarješke Toplice, Šmarješke Toplice
Stanje
novo

Opis oglasa

PREDSTAVITEV
Infrardeča grelna plošča IC900-Plus vam zagotavlja zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Grelno telo panela je narejeno iz ogljikovih kristalov, ki kar 99% električne energije pretvorijo v toplotno, kar pomeni nizke stroške ogrevanja. Toplota se zaradi akumulacije v stenah in predmetih zadrži v stanovanju dlje časa.

Brez stroškov vgradnje in vzdrževanja. Montaža grelne plošče je enostavna in ne zahteva razbijanja ter stroškov zidarskih del. Tudi po več letih uporabe ne potrebuje niti dodatnega vzdrževanja ali servisiranja. Pozitivno vplivajo na vaše zdravje, saj z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, ne izsušujejo zraka in pospešujejo krvni obtok. Sundirect serija Plus omogoča direktno brezžično povezavo IR grelne plošče s termostati Smart 1.0. Sprejemna enota termostata sedaj ni več potrebna, saj je že integrirana na hrbtni strani panela. Ta novost predstavlja še enostavnejšo montažo in lepši končni izgled.Te izvrstne grelne plošče lahko uporabljate v lesenih hišah; z ustreznimi vijaki jih lahko namestite tudi na mavčne plošče. Ker so IR paneli tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na steno ali strop v kateremkoli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage, kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks itd

Grelno ploščo lahko uporabljate tako, da ogrevanje regulirate z gumbom za vklop/izklop na zadnji strani, vendar pa vsekakor priporočamo uporabo termostata. Pri nakupu grelne plošče ta ni priložen, ga je pa mogoče dokupiti. En termostat Smart 1.0 ali Smart 1.0 Pro lahko v istem prostoru upravlja več grelnih plošč serije Plus tudi, če niso v vidnem polju. IR grelno ploščo lahko priključite na električno omrežje prek vtičnice ali pa s kablom pod stalno napetostjo.
Montaža IR panelov ne bi mogla biti enostavnejša. Montaža poteka v treh preprostih korakih, ki si sledijo v logičnem zaporedju:

 

vsak panel ima priloženo šablono, po kateri lahko enostavno izvrtate 4 luknje v steno ali strop;
privijačite priložene nosilce ter panel obesite kot sliko;
IR panel vtaknete v vtičnico in pritisnete gumb za vklop/izklop na zadnji strani.Pri IR-ogrevanju se stene segrevajo, saj infrardeči žarki prodrejo tudi več centimetrov globoko v steno. To stene izsušuje in nadležna črna plesen izgine iz kotov, zrak pa ostane primerno vlažen in prijeten za dihanje.

Glavna prednost panelov je, da vam pri sami montaži ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj
 

  

 
Za ogrevanje stanovanja ali hiše vsako leto porabimo velike vsote denarja. Z izbiro inovativnega kakovostnega ogrevalnega sistema v obliki IR-plošč lahko že letos privarčujete kar 40% letnega proračuna za ogrevanje! Se sprašujete, kako je to mogoče? IR-grelne plošče so namreč sposobne pretvoriti 99% električne energije v toplotno energijo.Ker so infrardeči valovi del sončne svetlobe, so popolnoma varni za uporabnika. Že desetletja se uporabljajo celo v zdravstvene namene, predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. Tudi v porodnišnicah so inkubatorji pogosto opremljeni z infrardečimi sistemi ogrevanja, zato novorojenčkom vzdržujejo toploto.
Ogrevanje z IR-ploščami ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju. S tem lahko preprečimo ali omejimo alergije in bolezni! IR-paneli ne izsušujejo zraka, zato ne dražijo sluznice in dihalnih poti. To je izvrstno za starejše, otroke in dojenčke, ki so na to veliko bolj občutljivi. IR-žarki se kot toplotna terapija že vrsto let uporabljajo v zdravstvene namene. Z njimi se odpravljajo bolečine v mišicah, hrbtenici in sklepih. Zaradi toplote, ki prodre globoko v tkivo, se izboljšata fizično in psihično počutje.Povzetek

Prihranek denarja pri nakupu goriv in nizka poraba električne energije. IR-grelne plošče so sposobne pretvoriti 99 % električne energije v toplotno.
IR plošče ne porabljajo kisika v prostoru, tako da dodatna ventilacija ni potrebna
Segrevajo stene in predmete v bližini in enakomerno razporedijo toploto.
Oddajajo prijetno toploto, ki prodre v tkivo.
Ne povzročajo suhega zraka, saj iz sten potegnejo vlago, ki vlaži zrak.
Ne povzročajo dvigovanja prahu in bakterij.
S tem, ko segrevajo stene prostorov, preprečujejo nastanek plesni.
Enakomerno razporejajo toploto, tako da ni nihanj v temperaturi zraka.
Imajo pozitivne učinke na zdravje.
Ni stroškov vgradnje, ker je montaža grelne plošče enostavna in ne zahteva razbijanja in zidarskih del.
Delujejo neslišno, tako da niso moteče za okolico.
Imajo dolgo življenjsko dobo, in sicer neverjetnih 100.000 ur oziroma 30 let.
So okolju prijazne, saj ne oddajajo škodljivih emisij.
Tehnične podrobnostiMoč
900 W


Samostojno ogreva povprečno izoliran bivalni prostor z eno zunanjo steno velikosti do:
14 m2


Samostojno ogreva povprečno izolirano kopalnico z eno zunanjo steno velikosti do:
9 m2


Sprednja plošča
bela barva


Dimenzije
68 × 123 cm


Teža
18,0 kg


Dolžina priključnega kabla
1,9 m


Dosežena temperatura spredaj
85°C–95°C


Varnost
3 varnostni senzorji proti pregrevanju


Namestitev
stenska ali stropna


Certifikati
CE, ROHS, TUV GS, IPX2


Življenjska doba
30 let ali do 100.000 urGarancija: 5 let

KAKO DELUJEJO IR PANELI?
Več si lahko preberete na povezavi.

Spletna povezava

Zemljevid

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
13.05.2023. ob 13:59
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
143 -krat

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija