HP Officejet Pro 8000 - A809a, omrežni/duplex/35ppm/4800x1200dpi

  • Cena: 125 
  • Šifra oglasa: 3834775
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Tabor
Stanje: rabljeno

Več:

Čeprav gre za starejši model tiskalnika, dejansko skoraj nič ni bil v uporabi (do 1000 odtisnjenih strani), in ima tudi za današnji čas odlične performance. Ponaša se z odlično kvaliteto odtisa, ki še danes v največji meri zavisi od kvalitete medija, na katerega se odtis vrši. Tiskalnik zmore natisniti do 35 strani v minuti v črno-belem in barvnem načinu. V črno-belem načinu premore ločljivost tiskanja do 1200 × 1200 dpi (pik na palec), v barvnem pa do 4800 × 1200 dpi. Ker je opremljen z duplex enoto, zmore tiskati tudi dvostransko. Opremljen je tudi z ločenimi tiskalnimi glavami, ki zmorejo do 150.000 odtisov, in štirimi ločenimi kartušami. Ta tiskalnik je dirkalni konj in je mišljen za vsakodnevno uporabo. V nasprotnem primeru se kartuše hitro zasušijo. Kartuše za ta tiskalnik znajo biti dokaj problematične in so že ko jih kupite lahko zasušene. Najboljši nakup vsekakor predstavljajo kompatibilne kartuše, ki so cenovno ugodne in imajo vsaj enkrat večjo polnitev napram originalnim. Komplet štirih vas bo stal okrog 30 evrov. Zasušijo se ravno tako hitro kot originalne. Na eBayu se dobijo litrski plastenke z barvami za te tiskalnike, kar vsekakor dokazuje da so mišljeni za masovno tiskanje. Cena na stran odtisa Inkjet tiskalnikov je že v osnovi nižja napram laserskim tiskalnikom, z nakupom omenjenih litrskih plastenk pa je cena odtisa še nižja. Takšne rešitve niso na voljo za vse Inkjet tiskalnike. Komplet dveh originalnih tiskalnih glav vas zna stati okrog 100 evrov, komplet kompatibilnih pa okrog 30.

Kupec k tiskalniku prejme napajalni adapter z napajalnim kablom, USB kabel, programsko opremo na dveh optičnih medijih, kakor tudi 2dl stekleničko specialne tekočine za oživljanje zasušenih kartuš, ki se 100% obnese.

Spletna brošura z vsemi pomembnimi podatki:
https://drive.google.com/file/d/1EiDlSLzzTCRgQsfzHxCCCRzuDDGp_z9n/view?usp=sharing

Vsi priročniki na enem mestu:
https://support.hp.com/us-en/product/hp-officejet-pro-8000-printer-series-a809/3760400/model/3760401/manuals

Postavljena cena je fiksna, razen v primeru odkupa dveh ali več artiklov, ki jih ponujam, zato poglejte tudi moje ostale oglase.

Artikel sem pripravljen poslati preko dogovorjenega poštnega servisa, kar s kupcem dogovorim preko telefona.
Plačilo artikla in stroškov pošiljanja zahtevam vnaprej na TRR, ker je za kupca tako tudi najceneje.
V osnovi vse dogovarjam preko telefona. Detajle glede naslovov in transakcij izmenjujem preko privatnih sporočil.

Ne me gnjavit z esemesi in z neumnimi vprašanji, kot npr. če je artikel še na voljo.

Kontakt: Miro Živec, 040 853 272

Lokacija oglasa HP Officejet Pro 8000 - A809a, omrežni/duplex/35ppm/4800x1200dpi
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa