Izolacija Silent Coat

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 1607244
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje: novo

Več:

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek poštnine samo 2€.

- Fleksibilna in vodo in temperaturno odporna izolacija
- Področja uporabe: tla, streha, tepete oziroma kjerkoli vidite, da je potrebno
- Debelina materiala: 2 mm
- Specifična teža pa je cca. 3,15 kg/m2
- Dimenzija izolacijske plošče: 37,5 x 26,5cm

Silent Coat
Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

Izolacijski material Silent Coat se ponaša z izjemno kombinacijo na novo razvite samolepilne butyl mase z izjemnimi lastnostmi ter učinkovito odpravlja vibracije in hrup. Spodnja samolepilna plast se ponaša z izjemno močnim lepilom in je izjemno obstojna brez nanosa dodatnega lepila. Prav tako površine pred nanašanjem ni potrebno dodatno očistiti ali segrevati, treba je paziti samo, da površina ni vlažna. Zgornja plast izolacije pa je izdelana iz inovativnega kompozitnega polymera, ki je še dodatno prekrit z 0,1 milimetersko plastjo aluminijaste folije, kar izolaciji zagotavlja izjemno nizko resonančno frekvenco, zato dobro preprečuje kakršne koli tresljaje.

Nanašanje izolacije Silent Coat
Nanos izolacije Silent Coat je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike. Optimalen učinek z materialom Silent Coat je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine in ima učinek 3 kratnega nanosa klasične bitumenske mase.

Izjemne karakteristike so povzete po vojaški tehnologiji, saj je bil prvotno razvit za potrebe sovijetske vojske. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; vrata, tla, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, plastični paneli in prtljažni prostor. Za izolacijo vrat priporočamo uporabo vsaj 4ih plošč na vrata.

Spletna povezava:

Spletna povezava

Stik

ORAON d.o.o.
Naslov
Cilenškova ulica 2
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
Lokacija oglasa Izolacija Silent Coat
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa