Yantramattan akupresurna blazina joga

  • Cena: 30 
  • Šifra oglasa: 2733446
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Lukovica, Zlato polje
Stanje: rabljeno

Več:

http://www.yantramattan.se/eng/index.html

Yantramattan akupresurna blazina

Akupresurna blazina Yantramat je prava stvar, če želite sprostiti vaše hrbtne mišice, če potrebujete zdrav spanec, sprostitev pri stresu ali pa želite sproščeno preživeti dan. Naša telesa se med seboj zelo razlikujejo, zato potrebujejo različne načine za odpravljanje stresa. Če si želite življenja z več energije, je akupresurna blazina Yantramat vaša prava izbira! Lahko pomaga blažiti številne tegobe: stres, motnje spanja, napetost v mišicah, migreno, bolečine v hrbtu, pri visokem pritisku, nervozi, menstrualnih bolečinah, boleznih dihalnih poti (npr. astma), artritisu, težavah pri prebavi.; lahko pa vam zgolj pomaga pri doseganju boljše, globoke umirjenosti.

Blazina Yantramat je vrhunski izdelek, s pomočjo katerega se boste počutili zdravi in sproščeni, saj zdravilna moč akupresure temelji na večtisočletnih izkušnjah, ki izvirajo iz vzhodne tradicije medicine. Zagotovite si visoko kakovost počutja!

Yantramat akupresurna blazina
Zdravilna moč akupresure, ki temelji na večtisočletnih izkušnjah, ki izvirajo iz vzhodne tradicije medicine. V tradicionalni kitajski medicini (TKM) obstaja 365 akupresurnih točk.

Akupresurna blazina Yantramat je lahko v pomoč vsakomur, ki si želi boljšega počutja in zdravja. Za uporabo blazine Yantramat ni potrebno znanje joge in akupresure. Če ležite na blazini in enakomerno porazdelite telesno težo, občutite prehodno bolečino. Bolečina preneha, ob tem se sprosti hormon sreče, oksitocin, ki ga telo samo proizvaja. Številni uporabniki poročajo o zelo blagodejnih učinkih pri redni uporabi blazine Yantramat.

Akupresurna blazina Yantramat je blazina z največ akupresurnimi točkami na trgu. Na blazini velikosti M je 8.820 akupresurnih bodic. Vse bodice na akupresurni blazini Yantramat so kalibrirane, kar pomeni, da so vse enako dolge, enako koničaste in vse enako učinkujejo.
Velikost 75 x 44 cm
8820 Akupresurnih bodic
210 rozet
100% bombaž

Rabljena le 2x
Prevzem Kranj ali Ljubljana
040569556

Lokacija oglasa Yantramattan akupresurna blazina joga
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa