Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • REFERENT ZA KADROVSKE ZADEVE - M/Ž

REFERENT ZA KADROVSKE ZADEVE - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9426529

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL62768

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: REFERENT ZA KADROVSKE ZADEVE - M/Ž
Naziv delodajalca: BISOL Group, elektro inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Latkova vas 59 A, 3312 PREBOLD
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KRALJ NINA, 03 703 22 66, nina.kralj@bisol.si
Opis del in nalog: - PODPORA VODJI KADROVSKE SLUŽBE PRI UREJANJU KADROVSKIH ZADEV, VZDRŽEVANJE ELEKTRONSKIH KADROVSKIH EVIDENC, UREJANJE KADROVSKE ADMINISTRACIJE IN IZDELAVA KADROVSKIH POROČIL, PODPORA PRI PROCESU ZAPOSLOVANJA (OBJAVA POTREB, ISKANJE IN IZBIRA PRIMERNIH KANDIDATOV ZA ZAPOSLITEV, VODENJE RAZGOVOROV, PRIPRAVA POGODB O ZAPOSLITVI, PRIJAVE V ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE, PRIPRAVA NAPOTNIC ZA ZDRAVNIŠKE PREGLEDE,…), SKRB ZA AŽURNOST IN VELJAVNOST DOKUMENTOV IN POGODB, OSTALA DELA PO NAVODILU NADREJENEGA.


UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: V. ali VI. raven izobrazbe ekonomske, družboslovne ali druge ustrezne smeri, 1 leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, napredno poznavanje paketa MS Office, poznavanje programa Pantheon je prednost, poznavanje kadrovskih procesov in osnov delovno-pravne zakonodaje, znanje angleškega jezika, odlične komunikacijske sposobnosti, prijaznost, občutek za delo z ljudmi ter zmožnost empatije, samoiniciativnost, odgovornost, natančnost, zanesljivost, vztrajnost, pripravljenost za učenje, visoka timska naravnanost, smisel za organizacijo ter sposobnost koordiniranja več projektov hkrati. Od skupine BISOL Group lahko pričakujete: dinamično delo v visokotehnološkem podjetju in v pozitivnem delovnem okolju, korektno in stimulativno plačilo, vezano tudi na dosežene rezultate, ustaljen 8-urni delovnik z dela prostimi vikendi, možnost osebnega in strokovnega razvoja, prijetno, stabilno in urejeno delovno okolje z energično ekipo v Latkovi vasi, organizirane družabne dogodke s sodelavci nekajkrat letno, toplo malico znotraj podjetja, interes po dolgoročnem sodelovanju. Če se Vaše sposobnosti ter ambicije skladajo z našo vizijo sodelovanja, bomo Vašega odziva zelo veseli.

Prijava je mogoča do: 12.06.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/kadrovanje-hr/vse-regije).
Oglas je objavljen
15.05.2022. ob 00:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
49 -krat