Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Klarstein Aosta Light & Fire električni kamin
  • Klarstein Aosta Light & Fire električni kamin
  • Klarstein Aosta Light & Fire električni kamin
  • Klarstein Aosta Light & Fire električni kamin

Klarstein Aosta Light & Fire električni kamin

Cena
394 €
Šifra oglasa: 8439516

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Eleganten električni kamin Klarstein Aosta Light & Fire bo pričaral iluzijo plamena v vašem domu. Nežna svetloba ustvari realistično podobo plamena in razširi prijetno, romantično vzdušje. Plameni plešejo neodvisno od funkcije ogrevanja tudi v časi toplih poletnih noči, s čimer pričarajo romantično vzdušje. Po želji lahko vključite funkcijo ogrevanja, ki ogreva prostor z močjo 1000 ali 2000 W. Preprosto in intuitivno krmiljenje poteka s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika. Kamin ima, seveda, tudi druge funkcije: s pomočjo nastavljivega vklopa lahko določite, pri kakšni temperaturi v prostoru se mora kamin samodejno vključiti. Tukaj je tudi priročen časovnik z možnostjo tedenske nastavitve ogrevanja. Nenazadnje je kamin opremljen tudi s termostatom, s pomočjo katerega boste imeli temperaturo vedno pod nadzorom. Prekrasna oblika kamina Light & Fire s trdno zgradbo iz MDF deske se zlije z opremo vašega doma, medtem ko bo prilagodljiva LED-osvetlitev potopila okolje v nežno svetlobo s pomočjo koncepta Light & Fire Ambience. Romantično središče pozornosti, dih jemajoč plamen in nežna svetloba: električni kamin Belfort Light & Fire blagovne znamke Klarstein.
* Varen: vzdušje kamina brez ognja in dima * Za vsak letni čas: resnična iluzija plamena tudi brez ogrevanja * 2 ravni ogrevanja: funkcija ogrevanja z močjo 1000 ali 2000 W * Udobno krmiljenje: vključno z daljinskim upravljalnikom * Samodejen: s nastavljivim vklopom in časovnikom * Nastavljiv: zatemnitev osvetlitve in sedem različnih barv
 
* električni kamin s preklopno funkcijo ogrevanja * moč: 1000 ali 2000 W * napajanje: 220 - 240 V~/50 Hz
Dimenzije
* dimenzije: cca 98,5 x 80 x 23,5 cm (Š x V x D) * teža: cca 25 kg
Vsebina
* 1 x kamin * 1 x daljinski upravljalnik * 1 x montažni material * navodila za uporabo v nemščini (drugi jeziki: angleščina, španščina, francoščina, italijanščina)
Proizvajalec
Klarstein
Garancija
36 mesecev
 

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
09.12.2021. ob 00:51
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
78 -krat