Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Klarstein Phantasma Manor etanolski kamin
  • Klarstein Phantasma Manor etanolski kamin
  • Klarstein Phantasma Manor etanolski kamin
  • Klarstein Phantasma Manor etanolski kamin

Klarstein Phantasma Manor etanolski kamin

Cena
469 €
Šifra oglasa: 7589747

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Klarstein Phantasma Manor etanolski kamin
Nič ni bolj prijetno, kot resnični ogenj: etanolski kamin Klarstein Phantasma Manor takoj razširi prijetno, romantično vzdušje, in za to ne potrebuje ne kurišča ne dima. Upravljanje kamina je zelo enostavno: nalijete etanol v zgorevalno komoro, prižgete, in gotovo! Etanolski kamin Phantasma Manor ne potrebuje dimnika, lahko ga namestiš kjerkoli , kje se zahteva čar ognja brez saj in dima. Njegov dizajn v stilu podeželskega kamina ga dejansko namenja za glavni element v sodobni ali klasični dnevni sobi. Dvostensko kurišče iz jekla s praškanim lakiranjem zagotavlja potrebno varnost med procesom gorenja. Za še bolj prijetno vzdušje kamina je notranjost opremljena z varljivo resničnimi poleni. Varnostni gorilnik s keramično izolacijo ima čas gorenja do 2,5 ure in z zmogljivostjo 3,4 kW poskrbi za toploto v prostorih do 30 m². Zaradi gasilnega pripomočka plamen lahko popolnoma enostavno pogasite. Kot glavni dekorativni element, ali kot eleganten detail: z napravo Phantasma Manor od podjetja Klarstein lahko v vsaki sobi uživate ob pogledu na goreče plamene. 
 
Vrhunske lastnosti
* Zmogljiv in eleganten: etanolski kamin v kmečkem stilu z grelno zmogljivostjo do 3,4 kW * Varen: dvostensko jekleno ognjišče s keramično izolacijo zagotavlja maksimalno ogrevanje materiala na 52 °C * Brez vonja: trenutke oddiha pri kaminu brez motečega vonja  * Kakovosten: zanimiv kamin z robustno MDF ploščo z jeklom * Trajnosten: kompletno delovanje z bio etanolom iz obnovljivih virov  * Popolna romantika: trije gorilniki iz nerjavnega jekla za plapolajoči ogenj s časom gorenja do 2,5 ure * Vzdušje kamina: plameni brez dima in ostankov gorenja z varljivo resničnimi poleni  * Trdna postavitev: robusten in odporen del z veliko površino za postavitev za visok nivo zavarovanja proti prevračanju  * Udoben & varen: enostavno upravljanje zaradi gasilnega pripomočka 
 
Podrobnosti o artiklu
* grelna zmogljivost: 3,2 do 3,4 kW * velikost prostora: 20 do 30 m² (odvisno od izolacije) * čas gorenja: 2 do 2,5 ure * kurišče niti dimnik nista potrebna * gorivo: bio etanol * material konstrukcije: MDF * material goriva: jeklo z dizajnom lesa  * varljivo resnična lesena polena (negorljiva) za ustvarjenje vzdušja * površinska temperatura 52 °C maks.
 
Vsebina pošiljke
* 1 x konstrukcija kamina * 1 x kurišče * 1 x set lesenih imitacij * navodila za uporabo v več jezikih
 
Dimenzije
* dimenzije: cca 110 x 100,5 x 35 cm (Š x V x D) * kurišče: cca 58 x 39 x 26 cm (Š x V x D) * teža: cca 43,4 kg
 
Proizvajalec
Klarstein
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
26.07.2021. ob 01:07
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
70 -krat