Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Hladilna kapa BodyCool
  • Hladilna kapa BodyCool
  • Hladilna kapa BodyCool
  • Hladilna kapa BodyCool
  • Hladilna kapa BodyCool
  • Hladilna kapa BodyCool

Hladilna kapa BodyCool

Cena
5 €
Šifra oglasa: 4357207

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Škofja Loka, Škofja Loka
Velikost
univerzalna
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam novo, nerabljeno in originalno zapakirano hladilno kapo BodyCool s ščitnikom. Na voljo imam več motivov in velikosti. Prodajam, ker sem jih kupil več, sedaj pa še vedno uporabljam prvo odprto.

Pošljem tudi po pošti.

Kako hladilna kapa deluje?
Hladilna kapa je idealni spremljevalec na potepu po mestu in pri športnih aktivnostih. Združuje unikatno tehniko hlajenja z že poznano zaščitno obliko kape s ščitnikom. Učinek zaščite pred vročino je tako podvojen in hladilna kapa vas ohladi tudi v največji vročini poletja. Na notranji strani ima z ježkom pritrjen aktivni hladilni traki, ki vpija pot in vas hkrati intenzivno hladi. Po 20 min aktivaciji kapa hladi več dni. Nudi tudi SPF 45+ zaščito pred soncem.

Prednosti:
BodyCool blazine so prijazne do okolja in aktivna sredica je absolutno nestrupena, pomaga pri glavobolu, izboljša produktivnost na delovnem mestu, se lahko ponovno uporablja več let, hitro pomaga pri pregrevanju in je odličen pripomoček pri aktivnostih v naravi in na vsakem potovanju.

Idealno za:
Športnike, pohodnike, popotnike in rekreativce vseh vrst. Pa tudi vse ostale, ki vročine ne maramo ali prenašamo najbolje. Še posebno starejši, mladina in delavci izpostavljeni soncu. BodyCool izdelke uporabljajo tudi britanska, kanadska in ameriška vojska v puščavskih misijah.

BodyCool tehnika hlajenja:
BodyCool je vodilni svetovni proizvajalec hladilnih produktov za osebno uporabo. Odlikuje jih učinkovitost, kvaliteta in enostavna uporaba. Vsebuje hidro-kristale, ki ob stiku z vodo nabreknejo in zadržijo tudi 300x lastno težo tekočine. Produkt ob stiku nase veže toploto in zaradi izhlapevanja le to aktivno odvaja v prostor. Princip je podoben kot povsem naravno potenje, kadar se hladimo sami. Vendar brez neprijetnega vonja, dehidracije, preoblačenja in ostalih neprijetnosti.

Uporaba BodyCool:
Z vsako 25min aktivacijo ostane produkt prijetno hladen in udoben za 3-4 dni. Izdelek lahko ponovno aktiviramo in tako uporabljamo več let. Uporaba je povsem enostavna, za najboljši izkoristek pa:
+ produkt namočimo v vodo za 20-25 min. Aktivna sredica se v tem času napoji z vodo in nudi prijetno udobje.
+ Po aktivaciji lahko produkt obrišemo ali pustimo na zraku nekaj minut, da se blago osuši. Tudi po tem svojo hladilno nalogo opravlja več dni.
+ Če želimo, da produkt hladi manj, ga aktiviramo za krajši čas. Recimo namesto 20 samo 10 min. Če produkt namakamo predolgo, lahko kristali preveč nabreknejo in izstopijo skozi blago. V tem primeru počakamo, da nekaj vode izhlapi, saj ni priporočljivo, da pridejo v stik s sluznico.
+ Vedno si vzamemo dovolj počitka od poletne vročine na hladnem in udobnem mestu. Odvisno od osebe/živali, se lahko izdelek uporablja le nekaj minut ali neprekinjeno ure in ure.

BodyCool proizvaja svoj sistem že od leta 1990 in ima tako veliko izkušenj. Od prvih rutic dod anes jih je konkurenca poskusila posnemati že večkrat, vendar jih od ponaredkov ločijo:
1. (Ne)strupenost: Eden izmed glavnih faktorjev, ki ločijo izdelke BodyCool od podobnih je nestrupenost. Materiali in kristali uporabljeni v izdelkih BodyCool so povsem nestrupeni in MSDS testirani. Veliko cenenih ponaredkov uporablja akrilat kopolimere na osnovi kalija, ki so lahko hitro problematični.
2. Kvaliteta: BodyCool je postavil standard, po katerem se merijo vsi ostali. Izdelki so narejeni ročno, z dvojnim in nevidnim šivom. Materila je mešanica poli/bombaža najvišje kvalitete, kar preprečuje, da bi kristali uhajali skozi blago na kožo. Ta predanost kvaliteti omogoča udobno nošenje in maksimalni efekt hlajenja. Konkurenčni produkti so pogosto narejeni iz čistega bombaža, ki prepušča aktivno sredico in daje masten občutek na otip.
3. Odobritev in priporočila: Izdelek BodyCool znamke je edini, ki ga je odobrila za uporabo in vključila kot sestavni del svoje uniforme tudi vojska Velike Britanije. Kmalu so se jim pridružile še vojaške sile Kanade in ZDA, ki so ga dodale v sestavni del opreme za misije v ekstremne pogoje Iraka in Afganistana.

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
16.02.2023. ob 20:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
633 -krat