IGRALNE KARTE-BEREM NOTE violinski+bas+višaji,nižaji

  • Cena: 19,50 
  • Šifra oglasa: 6922002
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale
Stanje: novo

Več:

BEREM NOTE je igra s kartami, s katero se na nov in zabaven način mimogrede naučimo prepoznavati notni zapis. Namenjena je vsem starostim, posebno primerna pa je za otroke, ki jim običajni način podajanja teorije glasbe običajno ne diši preveč in jih odvrača od celovitega učenja glasbe, kar vključuje tudi osnovno pismenost. Igra temelji na principu znane in enostavne igre Črni Peter, v kateri se zbirajo pari kart. V igri BEREM NOTE je za dosego cilja pomembno tudi, da se naučimo branja notnega zapisa, saj par tvorita ton zapisan v notnem črtovju in ton zapisan z besedo oz. črko, torej uspeh v igri ni odvisen samo od sreče.
V kompletu so trije seti kart, set ''violinski ključ'', set ''basovski ključ'' in set ''višaji in nižaji''. Za lažje izbiranje so seti v različnih barvah, skupaj 107 kart. Set vključuje še navodila in pripomoček za učenje notnega sistema v katerem so navedeni vsi toni iz posameznega seta kart.
BEREM NOTE je primerna kot družabna igra, kot za glasbene in osnovne šole v smislu didaktičnega pripomočka učiteljem, saj se po naših izkušnjah otroci na ta način z veliko večjim veseljem in hitreje naučijo prepoznavati višine tonov kot v ''klasičnem'' suhoparnem učenju po principu ''piflanja''.
Navodila za igranje kart BEREM NOTE
Prodam: Marina (031) 400 748 ali (01) 721 1354

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
1230 Domžale
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa IGRALNE KARTE-BEREM NOTE violinski+bas+višaji,nižaji
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa