Univerzalni ključi Snap n Grip

  • Cena: 22 
  • Šifra oglasa: 318883
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Komenda, Komenda
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam univerzalna ključa.

Nerabljena.


1 veliki univerzalni ključ
1 mali univerzalni ključ

Ključa sta odličen sistem za privijanje in odvijanje vseh matic in vijakov od 8 do 32 milimetrov.
Komplet univerzalnih ključev je navdušil številne mehanike, vodovodarje, inštalaterje, mizarje ter druge mojstre po vsem svetu. Sedaj sta univerzalna ključa Snap'n Grip na voljo tudi v Sloveniji!

Prednosti:
inovativen sistem vijačenja
zgolj dva orodja, ki nadomestita vse velikosti ključev
hiter sistem uporabe
preprost sistem uporabe
anatomsko držalo ključa
kvalitetna izdelava in material

Med orodjem nikoli ne najdete pravega ključa? Tukaj je rešitev, ki se prilagodi vsaki matici in vijaku. Ne morete odviti obrabljenega vijaka? Nimate pravega orodja, da bi popravili vodovodno cev ali ventil?
Predstavljamo vam Megabite Wrench, inovativni sistem, ki ga sestavljata dva univerzalna ključa, ki rešita vsako težavo. Z njima boste lahko odvili vsako matico, vijak, cev ali ventil. Uporabljate ju lahko povsod, saj sta oblikovana kot viličasta ključa, delujeta pa kot nasadna ključa.
Ključa Megabite Wrench sta odličen sistem za privijanje in odvijanje vseh matic in vijakov od 8 do 32 milimetrov.
Za vse to, kar omogočata ključa Megabite Wrench, bi morali kupiti velik in težek komplet običajnih ključev različnih velikosti. Zapravili bi veliko denarja in vzeli bi vam veliko prostora. Ključa Megabite Wrench pa imate lahko vedno pri roki. Vzamete ju lahko kamorkoli. Zakaj bi se ukvarjali z navadnimi ključi, ko je rešitev za privijanje in odvijanje tako enostavna.
Tehnologija ključev Megabite Wrench temelji na istočasnem ustvarjanju pritiska na tri točke vijaka ali matice ter čvrstem, varnem in stabilnem oprijemu. Manjši ključ Megabite Wrench z dvema glavama je odličen. Manjša glava je idealna za vijake in matice od 8 do 14 milimetrov, srednja glava pa se odlično prilega velikostim od 16 do 22 milimetrov. A to še ni vse. V kompletu boste dobili tudi večji ključ, ki ga lahko uporabite za vijake in matice od 24 pa do kar 32 milimetrov.
Uporabite ga lahko tudi kot račno. Samo premikajte ročaj naprej in nazaj in privijanje ali odvijanje bo popolnoma enostavno.
Če imate težavo z obrabljenim vijakom ali matico, je rešitev Megabite Wrench. Presenečni boste, kako enostavno boste zagrabili poškodovano ali obrabljeno glavo in z lahkoto odvili vijak.
Ključi Megabite Wrench so idealno orodje za običajna vzdrževalna in vodovodarska dela. Z njimi lahko popravite vodno napeljavo, zategnete puščajoče ventile in popravite puščajoč radiator. Če vas skrbi, da bi z orodjem pustili sledi na cevi, preprosto podložite kos gume ali usnja.
Ključ Megabite Wrench je izvrstno orodje tudi za popravila na avtomobilu, kadar morate odviti ali priviti kakšen vijak ali matico kot na primer na ogledalu ali na akumulatorju.

https://www.tvshopping.si/si/dom-in-bivanje/55-megabite-wrench-univerzalni-kljuc.html
http://www.naturago.si/snap-n-grip

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
1218 Komenda
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Univerzalni ključi Snap n Grip
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa