DEZINFEKCIJSKA POSODA S PREPROGO 50 X 55 CM + RAZKUŽILO ECOCID 1 KG

  • Cena: 49,90 
  • Šifra oglasa: 8421493
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Savinjska, Rogatec, Rogatec
Stanje: novo

Več:

Dezinfekcijska posoda s preprogo 50 x 55 cm

Praktična dezinfekcijska posoda za razkuževanje prometa za pešce, postavljena pred vhodom v živinorejo , vklj. kokošnjaki, hlevi…

V notranjosti plastične posode je preproga ki jo namočimo z razkužilom, npr. Ecocid® S. V tej obliki se preproga uporablja za razkuževanje čevljev ljudi, ki vstopajo v živinorejski objekt.
Ponujena preproga za razkuževanje prometa za pešce je potrebna povsod, kjer je pomembno vzdrževati posebno higieno. Takšna previdnost je na primer potrebna na perutninskih farmah, pri vzreji prašičev…, kjer je za rejca prednostna naloga preprečiti razvoj bolezni, ki jih lahko povzroči vsak vstop tujca v hlev z živalmi.

Sama dezinfekcijska posoda je izdelana iz trpežne plastike, velikosti 50 x 55 cm. Vložek iz razkuževalne posode je iz poliuretanske pene, ki je prav tako prekrita s poliestrskim flisom. Ta struktura zagotavlja odpornost na mehanske poškodbe in zelo dobro absorpcijo razkužila.

Ecocid® S varno in učinkovito razkužilo v prahu 1 kg
Ecocid® S uporabljamo zlasti za razkuževanje:
- v farmskih sistemih in drugih objektih za namestitev živali;
- prevoznih sredstev, klavnic, površin in prostorov na živinskih sejmiščih, prostorov za predelavo in shranjevanje hrane;
- v veterinarskih klinikah in laboratorijih (za razkuževanje površin, opreme, posode, steklenih predmetov ipd., na katerih je treba varno in učinkovito uničiti vse viruse, po Gramu pozitivne in po Gramu negativne bakterije ter glivice).

AKCIJSKA PONUDBA KOMPLETA!

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa DEZINFEKCIJSKA POSODA S PREPROGO 50 X 55 CM + RAZKUŽILO ECOCID 1 KG
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa