AKTUALNO DARILO lesena didaktična ura A1

  • Cena: 20 
  • Šifra oglasa: 2331062
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika
Stanje: novo

Več:

GoldWood lesena didaktična ura z oznako A1 je primerna za otrokovo starost 4 do 5 let.
Lesena ura z oznako A1 je po zahtevnosti prva od štirih ur iz didaktičnega sklopa. Primerna je za otroke do okvirno petega leta starosti. Omogoča vlaganja ploščkov z arabskimi številkami v označene odprtine in ročno nastavljanje obeh kazalcev. Izmet vložnih elementov se izvaja s prsti. Otrok skozi igro z vlaganjem ploščkov krepi motorične sposobnosti, obenem pa spoznava številke, kazalce in njihovo pravilno razmestitev. Igrača ura je oblikovana tako, da se otrok uči sam in ne zahteva prisotnosti odraslih.
Vse štiri različice didaktičnih ur so v osnovi sestavljene iz dveh med seboj delno vrtljivih plošč, označenih s številkami, izmetnih odprtin na spodnji plošči, dveh prosto vrtljivih urnih kazalcev ter vložnih ploščkov, ki se vlagajo v odprtine na zgornji plošči. Slednji so poslikani s številkami ur, minut ali pozicij kazalcev. S tem otrok skozi igro krepi motorične sposobnosti pri vlaganju ploščic, obenem pa spoznava oznake na ploščicah ter njihovo pravilno razmestitev. Tako postopoma dojame pravila delovanja prave ure.

Teža paketa znaša : 0,48 kg

Premer ure znaša 290 mm, višina 45 mm, sestavljena pa je iz 20 sestavnih delov. Izmet vložnih elementov številčnice se izvaja s prsti.
Igrača ni premazana z nobenim premazom, kar omogoča otroku pristen dotik z lesom, vse konture pa so vžgane v les z laserskim žarkom, kar zagotavlja trajnost in naravnost izdelka.

Didaktična igrača je certificirana, patentirana in v celoti oblikovana in izdelana v Sloveniji.

Stik

GOLDENBIT TOMAŽ GROM S.P.
Naslov
Tržaška cesta 35
Mesto in poštna številka
1360 Vrhnika
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
E-pošta
tomaz.grom@goldenbit.si
Lokacija oglasa AKTUALNO DARILO lesena didaktična ura A1
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa