Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • AMERIŠKI KOMBINIRANI HLADILNIK Beko - Z GARANCIJO
  • AMERIŠKI KOMBINIRANI HLADILNIK Beko - Z GARANCIJO

AMERIŠKI KOMBINIRANI HLADILNIK Beko - Z GARANCIJO

Cena
349 €
Šifra oglasa: 2791207

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Prule
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Ugodno prodam Beko ameriški kombinirani hladilnik, model GNE114612X, star 3 leta, brezhibno delujoč - prodajamo zaradi selitve.
NO FROST
PREDSTAVITEV
Beko ameriški kombinirani hladilnik GNE114612FX se uvršča v energijski razred A+ in ponuja veliko skupno prostornino 565 litrov, ki je razporejena na hladilni del, predal za daljšo svežino in zamrzovalnik.
Na razpolago so 3 steklene police v hladilnem delu in 2 predala za sadje in zelenjavo. V zamrzovalniku se nahajajo 4 predali za enostavno razporeditev zamrznjenih živil. Hladilnik odlikuje elektronsko upravljanje.
NeoFrost tehnologija z dvema ločenima sistemoma hlajenja zagotavlja optimalne pogoje hlajenja. Tako bosta sadje in zelenjava v hladilniku ostala dlje časa sveža.
Na voljo je Multizone oziroma večnamenski predal, ki omogoča poljubno spreminjanje pogojev shranjevanja živil glede na količino hrane in osebne potrebe uporabnikov. Omenjeni predal lahko s pritiskom ene same tipke na digitalnem prikazovalniku pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10 °C.
Tehnologija aktivne modre svetlobe občutno podaljša obdobje, ko sadje in zelenjava v hladilniku ohranita svoje hranilne snovi. V predalu za sadje in zelenjavo, ki je osvetljen z modro lučjo, se zaradi učinka aktivne modre luči nadaljuje fotosinteza kot v naravi. Tako živila ostanejo sveža ter se v njih zadržuje določen nivo vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.
Odlika hladilnika so antibakterijska tesnila vrat, zahvaljujoč katerim ne pride do razvoja bakterij ter plesni na tesnilih.
V notranjosti hladilnika se nahaja antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam. Filter v hladilnik vnaša svež zrak, s čimer preprečuje neželen vonj, obenem pa preprečuje vdor bakterij, kar pomaga pri ohranitvi svežine hrane.
Aktivni ionizator v hladilniku nevtralizira bakterije, viruse in delce, ki so povzročitelji neprijetnega vonja. S pomočjo ionizatorja se v notranjosti ustvari svež zrak, ki podaljša trajanje živil.
Visoko zmogljiv ventilator je razlog uravnovešenega razmerja notranje temperature, kar zagotavlja boljše hlajenje.
Ekološka funkcija Eco-Fuzz se vklopi, če vrat hladilnika ne odprete 6 ur po izboru te funkcije, s čimer zagotavlja dodatno varčevanje z energijo.
LED osvetlitev notranjosti zagotavlja močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.

Redna cena je 1300eur.
Hladilnik ima še DVE LETI GARANCIJE!
Za info sem na voljo na 041/770-230 (Roman), sem iz Lj.Barje, na maile ne odgovarjam.

Zemljevid

Oglas je objavljen
25.01.2020. ob 16:34
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1103 -krat