Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Nikon Z6 II MILC (z 24-70 mm objektivom F4) + adapter FTZ
  • Nikon Z6 II MILC (z 24-70 mm objektivom F4) + adapter FTZ
  • Nikon Z6 II MILC (z 24-70 mm objektivom F4) + adapter FTZ

Nikon Z6 II MILC (z 24-70 mm objektivom F4) + adapter FTZ

Cena
2.999 €
Šifra oglasa: 7338376

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

 
Več možnosti lahko dobite z Nikon Z6 II MILC , kompletom celozaslonskih objektivov NIKKOR Z 24-70 mm f / 4 S in bajonetnim adapterjem FTZ . Kompaktni objektiv NIKKOR Z zoom z lahkoto obravnava karkoli, od širokokotnih pogledov do bližnjih posnetkov. Z adapterjem lahko ustvarite več kot 300 združljivih objektivov NIKKOR z nosilcem F.
 
 
Fotografirajte, ki se
ujemajo z lepoto resničnosti
Uresničite svoje ideje. Prisluhnite svoji intuiciji. Karkoli potrebujete za naslednji projekt, je zmogljivost slikanja vsestranskega fotoaparata Z 6II v polni velikosti brez ogledala za hitrejše, ostrejše in bolj gladko ustvarjanje . Srečanje priložnosti in odličnosti, ne glede na to, ali se najbolje izrazite s fotografijami ali videom.
 
 
Ne glede na to, ali snemate dva videoposnetka kot fotograf, fotografirate kot videograf ali mešani mediji, je vaša zvrst. Ali sodelujete z drugimi ali delate sami. Pa naj gre za hitro dogajanje ali glamurozno vedrino. Kinematografski 4K ali intervjuji na kraju samem. Karkoli ustvarite s svetlobo, fotoaparat drži korak z vami.
 
Pripravljen na nočno fotografiranje
Zahvaljujoč neverjetnim zmožnostim zbiranja svetlobe v fotoaparatu lahko ustvarjate v vseh svetlobnih pogojih. Med fotografiranjem v izjemno širokem obsegu ISO lahko posnamete jasne slike v polni velikosti in pričakujete jasne posnetke tudi med snemanjem videoposnetkov. Za uporabo v pogojih slabe svetlobe lahko AF-6 odstranite z objektivom f / 2 (ali višjim), ki vam omogoča ostrenje tudi v polmesečni svetlobi.
 
 
Hitreje
Hibridni sistem AF ultra širokokotni zagotavlja popolno odkrivanje predmeta. Slike s polno ločljivostjo lahko posnamete s hitrostjo do 14 sličic na sekundo s popolnim samodejnim ostrenjem in samodejno osvetlitvijo. Kadar je pomembna hitrost - in je vedno pomembna - lahko posnamete tudi posnetke, za katerimi drugi zaostajajo.
Dvakrat več moči
Ne glede na to, kako uporabljate svetlobo, lahko delate hitreje in bolj gladko. Procesor Twin EXPEED bo dvojno razpoložljivo zmogljivost za odlaganje na vseh področjih, od AF do zmogljivosti varovalnem je. Zmogljivost je popolnoma gladka, ne glede na to, ali snemate video ali fotografirate. 
Večja hitrost - dlje
Hitrejši visokozmogljivi vmesnik omogoča zaporedje zajemanja do 200 JPEG ali 124 12-bitnih nestisnjenih slik RAW. Visoka hitrost osveževanja pomeni, da ne zamudite niti ene sekunde, motorji Dual EXPEED pa zagotavljajo bliskovito hitro pisanje. 
 
Dve reži za kartice za
nemoten potek dela
Imate dve reži za kartice, tako da se boste lahko prilagodili vsakemu poteku dela. Fotografije lahko ločite od videoposnetkov ali slike RAW od slik JPEG. Datoteke lahko kopirate z ene kartice na drugo. Z njim lahko shranite preliv ali varnostno kopijo. V eni reži lahko uporabite kartice UHS-II SD, v drugi pa kartice XQD ali najnovejše ultrahitre kartice CFexpress.
 
 
Neskončno ustvarjanje
Fotografija v navpični usmeritvi
Ali snemate intervjuje? Fotoaparat lahko upravljate tudi s kablom USB-C in polnite baterijo tudi med fotografiranjem. Ta kamera je v koraku z vami, tudi med zamudnimi fotografijami.
Opcijski ročaj za baterijo z enim ali dvojnim virom MB-N11 vključuje krmiljenje za navpično fotografiranje. Omogoča zamenjavo baterij, ne da bi izklopili fotoaparat.
 
 
 
Če ste videograf, je to vaš Nikon. Senzor polne velikosti fotoaparata in branje polnih slikovnih pik omogočata širši dinamični razpon in ostrejši, jasnejši video. Hitrost AF in občutljivost sledenje je mogoče nastaviti med snemanjem, in senzor za oči in živali AF se lahko uporablja tudi med snemanjem videa. Prilagodljive hitrosti fotografiranja omogočajo še več nastavitev in lahko fotografirate po svojih zamislih.
RAW izhod prek HDMI
Popoln nadzor med dodelavo. Hitrejša hitrost prenosa. 6II vam omogoča izvoz videoposnetkov v formatu ProRes RAW® z združljivim zunanjim snemalnikom ATOMOS, ki v manjših datotekah shrani vse podatke, ki jih zbere senzor polne velikosti fotoaparata.¹ ²
10-bitni izhod HDMI
Večja prilagodljivost pri korekciji barv. Video posnetki z 10-bitno globino barve vrnejo milijarde več barv kot običajni 8-bitni posnetki. Za 6II lahko snemate neposredno na zunanji snemalnik prek povezave HDMI z 10-bitnim izhodom.
Hibridna gama gama (HLG)
Znebite se dolgotrajnega popravljanja barv in ustvarite videoposnetke, ki jih je mogoče takoj predvajati na HDR. Format snemanja HLG fotoaparata zagotavlja več podrobnosti, večji dinamični razpon in kontrast - postprodukcija ni potrebna.³
 
Trajna oblika
Osvojite prašne ulice. Povzpnite se po gorskih poteh. Fotografirajte se na obali. Z izjemno močnim, lahkim ohišjem iz magnezijeve zlitine je Z 6II enostaven za prevoz in dovolj trpežen , da se prilega kamor koli. Popolnoma je zaščiten pred prahom, umazanijo in vlago, zato bo kamor koli vas bo navdih vedno prišel.
 
 
Fotografiranje na daljavo
Bliskovito hitra bliskavica
Z oddaljenim daljinskim upravljalnikom WR-11b ali WR-1 lahko delate na daljavo ali uporabljate zunanje bliskavice, kot so bliskavice SB-5000.
Zunanje bliskavice lahko uporabite za fotografiranje s hitrostjo do 14 sličic na sekundo. Ustvarite več globine in dimenzij - kadar koli osvetlite celotno sliko.
 
Leče z nosilcem F.
Novi načini gledanja
Bajonetni adapter FTZ je združljiv z več kot 300 objektivi F-bajonet NIKKOR. Od leč z visoko svetlostjo do supertelefoto povečav in vsega vmes.
Snemajte video posnetke. Zajem fotografij. Vse posnemite. Dosezite osupljivo globinsko ostrino s široko paleto kompaktnih objektivov NIKKOR Z s hitrim ostrenjem.
 
 
 
Zahvaljujoč Nikonovi nenehno razvijajoči se aplikaciji SnapBridge lahko posodobite vdelano programsko opremo fotoaparata prek pametne naprave. Z aplikacijo lahko na daljavo posnamete tudi fotografije in videoposnetke. Ko prenašate datoteke JPEG in RAW in jih delite z drugimi v katero koli pametno napravo ali računalnik: lahko hashtagove in podatke o avtorskih pravicah dodate neposredno iz aplikacije.
 
GALERIJA
 
 
Dodatna oprema:
* Objektiv NIKKOR Z 24-70 mm f / 4 S s celozaslonskim zoomom
* Bajonetni adapter FTZ
 
Kompatibilnost
Nikon
Velikost / vrsta izdelka
Baterija
Optika
Učinkovito število slikovnih pik
25,28 milijona slikovnih pik
Stabilizator slike
Preklop objektiva, senzor za stabilizacijo slike (5-os)
Realno število slikovnih pik
24,5 milijona slikovnih pik
Tip senzorja
CMOS
Iskalnik
OLED Tru-Finder (EVF), elektronski
Velikost senzorja
35,9 x 23,9 mm
Neprekinjeno fotografiranje
Do 14 sličic na sekundo, neprekinjeno N: približno 1 do 5 sličic na sekundo, neprekinjeno N: približno 5,5 fps; Neprekinjeno fotografiranje N (razširjeno): približno 14 sličic na sekundo (14-bitni NEF / RAW: približno 10 sličic na sekundo)
Snemanje
3840 x 2160 (4k) / 30p
Nestisnjena oblika
RAW, AVHCD / MP4
Zaslon
Povečava
odvisno od leče
povečava (35 mm)
24 - 70 mm
Ročno ostrenje
kombi
Samodejno ostrenje
Enojni AF, neprekinjeni AF, hibridni (fazni senzor in AF s senzorjem kontrasta)
Makro
odvisno od leče
Območje predelkov
odvisno od leče
Razpon hitrosti zaklopa
1/8000 - 30 sekund
Merjenje svetlobe
matrika, sredinsko ponderirano, tarča, označeno
Predizbira zaslonke
kombi
Predizbira hitrosti zaklopa
kombi
splošno
LCD
Nagibljiv LCD zaslon na dotik, 8 cm
Foto nadzor
Reža za pomnilniško kartico
SD, SDHC, SDXC, XQD, UHS-II UHS hitrostni razred 3
Objektivna združljivost
Nikon
Kategorija
zamenljiva leča
Izravnava izpostavljenosti
+/- 5 EV v korakih po 1/2 ali 1/3 EV
Oddajanje na daljavo
neobvezno
Navoj za odre
kombi
Samosprožilec
2 sekundi, 5 sekund, 10 sekund, 20 sekund
Velikost baterije
edinstven
Dodatki
baterija, polnilec za baterije, pokrovček telesa, kabel USB, pas za nošenje, pokrov bliskavice, adapter obroč, leča
Utež
Približno 705 g z baterijo in pomnilniško kartico, brez pokrovčka okvirja; pribl. 615 g (samo ohišje fotoaparata)
Komentiraj
Priključek USB tipa C (SuperSpeed ​​USB); Priključek HDMI tipa C; Stereo mini vtič (premer 3,5 mm); WiFi IEEE 802.11b / g / n / a / ac; Bluetooth 4.2
Vrsta baterije po meri
Nikon EN-EL15c
Velikost
Približno 134 x 100,5 x 69,5 mm
Flash
Vrednosti ISO
Samodejno / ISO 100-51200 v korakih po 1/3 ali 1/2 ali 1 EV
Ravnovesje beline
samodejno, 8 prednastavitev, ročno prilagajanje barvne temperature, 6 po meri
Fina nastavitev ravnovesja beline
kombi
Ključne funkcije
Vgrajena bliskavica
kombi
Zunanji čevelj za bliskavico
Nikon saru
Možnosti bliskavice
zaklepanje bliskavice, zmanjšanje učinka rdečih oči, dolga sinhronizacija, samodejno TTL, sinhronizacija zadnje zavese
Spomin
Velikost filtra
72 mm
USB
kombi
Garancija: 24 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
11.06.2021. ob 00:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
46 -krat