Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Pametni zvočnik SoundBar s Pomočnikom Google

Pametni zvočnik SoundBar s Pomočnikom Google

Cena
130 €
Šifra oglasa: 10549411

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Piran, Piran
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam odlično ohranjen PHILIPS soundbar z nizkotoncem TAPB405/10, kot nov.

Brezžični 2.1-kanalni globokotonec
Bluetooth®
s Pomočnikom Google
2 kanala. Zv. enote polnega razpona.
Prasketanje laserskega ognja. Rjovenje množice. Dva kanala prinašata v najljubše filme in oddaje nove ravni zvoka. Kompakten brezžični globokotonec zagotavlja vrhunske globoke tone. Eksplozije bodo bobnele in glasba je slišati polna.

Vgrajen Pomočnik Google. Glasovno upravljanje z AI.
Ker se ta Soundbar ponaša z vgrajenim Pomočnikom Google, ga lahko povprašate o zadnjih novicah, poiščete najljubšo oddajo, ali celo poiščete v katerih drugih serijah se določen igralec še pojavi! S Pomočnikom Google lahko celo upravljanje pametne naprave za dom, združljive s Pomočnikom Google. Mikrofoni z širokim območjem zaznavanja poskrbijo, da ne boste preslišani, ne glede na to, kje v prostoru ste.

Optični vhod, avdio vhod in digitalni koaksialni
Je filma že konec? Imamo po zadnji epizodi popularne serije čas za razpravo? Ko se dramatični trenutki na velikem zaslonu končajo, lahko Soundbar preklopite v način Bluetooth in na povezani napravi pripravite svoj glasbeni seznam za predvajanje. Mogoče je celo pretakanje vsebin prek storitve Chromecast. Glasbo lahko predvajajte tudi neposredno prek avdio vhoda. Uživajte v bogatejšem zvoku, ne glede na vašo priljubljeno zvrst.

Nizkoprofilna zasnova Soundbara
Pri postavitvi imate zaradi vgrajenih stenskih nosilcev več možnosti. Zaradi kompaktne zasnove zmogljivega globokotonca ga je mogoče enostavno skriti.

HDMI-izhod (ARC). Soundbar upravljajte z daljinskim upravljalnikom televizorja.
Povezave so mogoče prek priključkov HDMI, Avdio-in, USB in ostalih. HDMI-izhod (ARC) dovoljuje upravljanje zvočnika Soundbar kar z daljinskim upravljalnikom televizorja.


Več: https://www.philips.si/c-p/TAPB405_10/zvocnik-soundbar#see-all-benefits

Zemljevid

Oglas je objavljen
19.09.2023. ob 19:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
594 -krat