3 Iskra polarizirani več-polni 350V kondenzatorji, 25uF do 200uF

  • Cena: 20 
  • Šifra oglasa: 3756914
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam 3 Iskrine polarizirane več-polne VN 350 V kondenzatorje, kapacitet od 25 uF pa do 200 uF (vsak). Eden je večji medtem ko pa sta ostala dva malce manjša/krajša.
Vsi so pa stari sigurno vsaj 10 leti in se mi nerabljeni valjajo že nekaj časa v predalu v delavnici. So lepo ohranjeni, počiščeni in funkcionalni. So bili pa tudi testirani za kapacitivnost z dvema multimetroma. Na vsakemu je na spodnjem delu tudi zapisana izmerjena kapaciteta. Cena je za komplet, po komadu pa je okvirna cena 5 € (za večjega) oz. 4 € (za manjšega). Že čakajo na svoje nove lastnike.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

OPOMBA: Oba večja kondenzatorja s črnim dnom sta bila ravnokar že prodana. Ostali trije so še na voljo.

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Iskra
Model: EL-KO KF 11M oz. EL-KO KE 11M
Dodatno: 664 JUS N.R2.501
Barva: Siva/srebrna
Tip: Elektrolitski
Material: Aluminij (zunanje ohišje)
Oblika: Podolgovati cilindrični
Originalni (od proizvajalca): Da
Leto izdelave: 1971 (?)
Napetost: 350 V izmenično DC ~ 50 Hz
Nazivna kapaciteta (na posamičnega): 1x 25 uF, 1x 50 uF, 1x 100 uF in 1x 200 uF (± 5-10 %)
Realna kapaciteta: Glej Slike 4, 5 in 6 v oglasu
Poli: 4 + poli (sredina) in 4 - poli (zunanji del)
Temperaturno območje delovanja: -25 °C – + 70 °C
Velikost (dimenzije): Vrisane na Sliki 3 v oglasu
Teža: 124,6/103,2/103,7 g (vse skupaj cca. 331,5 g)

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa 3 Iskra polarizirani več-polni 350V kondenzatorji, 25uF do 200uF
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa