Novi Iskra folijski 1500 V 47 nF kondenzatorji KF-1010 (več kosov)

  • Cena: 20 
  • Šifra oglasa: 3072505
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Črnuče
Stanje: novo

Več:

Prodam več kosov precej starejših, a novih Iskrinih nepolariziranih folijskih 1500 V kondenzatorjev, kapacitete 0,047 uF ali 47 nF (model KF-1010). Vsi so stari skoraj 40 let in se mi kot realno novi, nerabljeni valjajo že nekaj časa v predalu v delavnici. Začuda imajo še vsi v bistvu popolnoma ohranjeno kapaciteto (testirani na multimetru pač). Zadeva ima praktično torej že zgodovinsko vrednost poleg funkcionalne.
So pa lepo ohranjeni, počiščeni in pač brezhibni. Na vsakemu so tudi odtisnjeni točnejši podatki oz. karakteristike. Cena po komadu je okvirno 20 €. Ob večjem nakupu primaknem tudi kakšnega/2 zastonj. Že čakajo na svoje nove lastnike.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Iskra
Model: KFU-1010
Datum proizvodnje: September 1980
Barva: Svetlo-rjava
Material: Araldit (ovoj)
Tip: Folijski
Oblika: Podolgovati valjasti
Originalni (od proizvajalca): Da
Napetost: 1500 V izmenično AC ~ 50 Hz
Kapaciteta: 0,047 uF ali 47 nF
Polarizirani/Nepolarizirani:Nepolarizirani
Temperaturno območje delovanja: -25 °C – + 55/85 °C
Velikost (dimenzije): Vrisane na Sliki 2 v oglasu
Teža: ~ 11,7 g/kos

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Lokacija oglasa Novi Iskra folijski 1500 V 47 nF kondenzatorji KF-1010 (več kosov)
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa