Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOPALNIŠKI BLOK EASY 4V1 80 cm (SIVI HRAST)

KOPALNIŠKI BLOK EASY 4V1 80 cm (SIVI HRAST)

Cena
209 €
Šifra oglasa: 6070098

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka
1042021SD144
Stanje
novo

Opis oglasa

Kopalniški blok Easy vključuje omarico z dvema predaloma, keramični umivalnik, priročno ogledalo in LED lučko, ki poskrbi za dobro osvetlitev vaše kopalnice. Omarica vam nudi dovolj prostora za shranjevanje brisač, čistil in raznih higienskih pripomočkov, v kolikor potrebujete več prostora pa lahko donaročite tudi dodatno visečo omarico istega dizajna. Omarica ima ABS robove in funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje in nastajanje poškodb, zato vam bo omarica dobro služila vrsto let. Kopalniški blok se zaradi elegantnega videza in preproste barvne sheme odločno poda v vsako kopalnico!
KVALITETA PO DOBRI CENI
Omarice kolekcije EASY imajo ABS robove, ki omarici omogočijo daljšo življenjsko dobo, saj robovi ne začnejo cveteti in zato dlje časa ostanejo lepo ohranjeni. Omarice imajo tudi funkcijo mehkega zapiranja, ki vam omogoči lažjo vsakodnevno uporabo ter preprečuje trenje in nastajanje poškodb.
4V1 KOMPLET ZA VSE KAR POTREBUJETE
Kopalniški blok EASY vključuje prostorno omarico z dvema predaloma kamor lahko pospravite brisače, čistila in razne higienske pripomočke, praktično ogledalo, keramični umivalnik ter LED lučko nad ogledalom, ki omogoča dobro osvetlitev in moderni videz.
SODOBNI DIZAJN ZA VSAKO KOPALNICO
Kopalniški blok EASY je elegantnega in modernega videza in izgleda odlično v vsaki kopalnici. Na voljo je v štirih različnih barvah med katerimi lahko prosto izbirate, zato ga ni težko kombinirati s katero koli barvo ploščic in sanitarnih izdelkov.
Barva:

Sivi hrast

Material:

Steklo
Keramika
Oplemenitena iverna plošča

Funkcija:

Mehko zapiranje
ABS robovi
LED osvetlitev

Dimenzije vključenih elementov:

Keramični umivalnik: širine 81 cm
Ogledalo: 80x60 cm
Omarica s predali: širine 80 cm 

Oglejte si še isti kopalniški blok v različnih barvah ter visoko visečo omarico EASY, ki vam nudi dodatni prostor za shranjevanje!
 

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
24.01.2021. ob 00:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
52 -krat