Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

LG 86QNED913PB QNED MiniLED 8K UHD HDR Smart tv

Cena
7.999 €
Šifra oglasa: 8368584

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Proizvajalec
LG
Diagonala zaslona (v palcih)
86
Stanje
novo

Opis oglasa

Podrobnosti
LG QNED MiniLED 4K, serija 91, procesor α7 Gen4 z umetno inteligenco, webOS 6.0 Smart TV, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
86QNED916PA
QNED MiniLED 4K tehnologija s Full Array Dimming Pro za največji kontrast
Processor 4K procesor Gen4 4K z umetno inteligenco
Operacijski sistem Smart TV webOS 6.0 z umetno inteligenco LG ThinQ ™ AI
Kakovost zvoka AI in Dolby Atmos 2,2 kanala 40 W
Združljivo z HDR Dolby Vision IQ, HDR10 Pro, HLG, HDR Effect, HDR GiG
Čarobni daljinski upravljalnik vključen
Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = popoln LCD televizor
Mini LED LG QNED predstavlja novo obdobje LCD televizorjev. Inovativni zaslon združuje mini LED ploščo s tehnologijo Quantum Dot NanoCell, ki skupaj ponujata popolnoma novo doživetje gledanja televizije. To je resnično vrhunec LCD televizorjev.
* LG QNED mini LED je mini LED televizor, ki združuje tehnologije NanoCell in Quantum Dot.
Novo obdobje LCD televizije.
Mini LED LG QNED LCD televizorje popelje še dlje kot kdaj koli prej. Boljša svetlost, skoraj popolne črne in živahne barve izstopajo na osupljivem ultra velikem zaslonu. To je velik korak naprej pri razvoju LCD televizorjev.
* Mini LED statistika temelji na 86 -palčnem modelu 8K.
** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Moč mini LED.
Približno 30.000 miniaturnih LED diod zagotavlja svetlejšo in jasnejšo sliko, skoraj 2500 edinstvenih zatemnitvenih območij pa zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je podrobnejša in natančnejša barvna reprodukcija kot običajni LCD televizorji.
* LG QNED 30.000 miniaturnih LED številk temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Število zatemnitvenih območij temelji na 86-palčnem 8K modelu
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
NanoCell in Quantum Dot skupaj.
Tehnologija NanoCell Quantum Dot z osupljivo podobo združuje moč tehnologij NanoCell Plus in Quantum Dot. Ta edinstvena kombinacija tehnologij izboljša reprodukcijo barv ter naredi barve bogatejše in natančnejše.
To je naša najjasnejša ideja do sedaj.
Vse, kar pogledate, bo še bolj jasno. Izboljšana tehnologija mini LED zaslona LG QNED poveča svetlost svetlih motivov in zatemni črno, kar pomeni izjemno kakovost slike. Zahvaljujoč temu vam bo mini LED LG QNED prikazal vašo najljubšo sliko v popolnoma novi luči.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Črna magija deluje na zaslonu.
Približno 2500 edinstvenih zatemnitvenih con zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat so globlje črne barve in bolj žive barve za podrobnejšo sliko, tudi v najtemnejših prizorih.
* Statistika območja zatemnitve, ki temelji na 86 -palčnem modelu 8K.
** Televizorji LG UHD brez tehnologije NanoCell so označeni kot pogosti.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Občudujte barve v vsej njihovi lepoti.
Zahvaljujoč tehnologiji Absolute Color boste iz barvnega spektra videli več. Odlična barvna reprodukcija mini LED televizorja LG QNED je bila profesionalno razvita, da zajame širšo paleto barv in bolj žive barve. Zahvaljujoč temu je vse, kar spremljate, čim bližje ustvarjalčevemu namenu.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Velik zaslon, veliko podrobnosti.
Potopite se globlje v sliko. Mini LED TV in pravi 8K zasloni se združujejo v našem mini LED televizorju LG QNED in skupaj tvorijo velik, visokokakovosten televizor. Nova tehnologija prikaza prikazuje vse, kar gledate, podrobneje in jasneje tudi na našem največjem zaslonu, zato se zaljubite v svojo najljubšo vsebino lažje kot kdaj koli prej.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Je vrhunec 8K LCD.
Naš najboljši LCD televizor zahteva najboljšo ločljivost. Ko gre za ustvarjanje kakovostne slike, več slikovnih pik, tem bolje. Mini LED televizor LG QNED združuje neverjetno visoko gostoto slikovnih pik z našo povsem novo tehnologijo NanoCell Quantum Dot NanoCell za izjemno resnično sliko 8K, ki je bolj podrobna kot kdaj koli prej, tudi na velikem zaslonu.
* Na voljo samo pri modelih 8K.
** Število slikovnih pik temelji na 86 -palčnem 8K modelu
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
8K Ultra HD certifikat.
V skladu z definicijo ločljivosti CTA mora biti vrednost kontrastne modulacije (CM) enaka ali večja od 50%: višja kot je vrednost CM, jasnejša je slika. Mini LED televizor LG QNED s 95,8% CM daleč presega mednarodne standarde, zaradi česar je osupljiva slika še bolj neverjetna.
* CTA (Consumer Technology Association): Standardna in trgovska organizacija, ki zastopa več kot 2200 podjetij za potrošniško tehnologijo v Združenih državah.
** Certifikat CTA se podeli izdelku, ki ustreza uradnim industrijskim standardom.
*** Na voljo samo pri modelih 8K.
**** CM vrednosti, ki temeljijo na 75-palčnih modelih QNED99, ki so jih preizkusile notranje raziskave LG.
***** Deklarirana vrednost CM se preskusi glede vodoravne ločljivosti.
Predstava, ki vam bo vzela sapo.
Mini LED televizor LG QNED je umetelno zasnovan tako, da polepša vsako notranjost. Z minimalističnim okvirjem in elegantnim, tankim ohišjem, optimiziranim za montažo na steno, mini LED televizorji LG QNED v vseh velikostih sedijo poravnani s steno. To pomeni, da se tudi največji televizor popolnoma prilega vašemu prostoru in polepša notranjost vašega doma kot umetniško delo.
* Kabel je lahko viden, odvisno od pogojev namestitve.
** Odvisno od pogojev namestitve je lahko majhna vrzel med televizorjem in steno.
Kino QNED.
Vrhunska zmogljivost.
Mini LED televizor LG QNED ponuja neverjetno kino doživetje. Osupljiv črn in svetel zaslon ustvari skoraj popolno sliko v vseh pogledih. To je televizor, ki vam bo vedno vzel sapo.
* Za pretakanje je potrebna naročnina na Netflix. Razpoložljivost ločljivosti 4K je lahko odvisna od naročninskega načrta Netflix, internetnih storitev, zmogljivosti naprave in razpoložljivosti vsebine. www.netflix.com/TermsOfUse
Zabavno
Vse vaše najljubše oddaje na enem mestu.
Odprite Netflix in Apple TV. Vsi najnovejši filmi, TV -oddaje, dokumentarci in športi v živo so na enem mestu.
* Za pretakanje je potrebna naročnina na Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Apple TV + zahteva naročnino.
**** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Revolucionarna televizijska izkušnja.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in okolja, Dolby Atmos pa nudi večdimenzionalen prostorski zvok, močno kombinacijo, ki povzroči osupljivo kinematografsko doživetje.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
NAČIN CINEMA ™
Režiserjeva vizija je zaživela.
FILMMAKER MODE ™ onemogoči gladkost slike, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in hitrost sličic. Zahvaljujoč temu natančno izraža režiserjevo prvotno vizijo, tako da lahko v filmu uživate, kot je bilo predvideno.
Predvajaj celoten video
HDR 10 Pro
Izkoristite celotno paleto.
Lastniška tehnologija LG Dynamic Range, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barve, razkrije tudi najmanjše podrobnosti in prinese resnično jasnost vsake slike. Prav tako okrepi običajno vsebino HDR. Vsi vaši najljubši filmi in oddaje bodo zdaj bolj živahni in jasni, od začetka do konca.
Predvajanje QNED -a.
Toliko prednosti.
Mini LED zaslon LG QNED ima številne prednosti, ki bodo izboljšale vašo igralno izkušnjo. Absolutna barva in optimizator iger zagotavljata nemoteno in živo igro, medtem ko mini LED zaslon ponuja izboljšano svetlost in boljšo upodobitev črne barve za največjo natančnost. Vse se igra z nerealno stopnjo realizma.
Optimizator iger
Raven nadzora brez primere.
Vse vaše igre na najvišji ravni. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike za grafiko in vidljivost, da vam omogoči boljšo igralno izkušnjo, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
Sodelujte z Xboxom
Kombinacija brez primere.
Svoboda igranja. Partnerstvo LG -ja s konzolo Xbox zagotavlja, da ste pripravljeni na naslednjo generacijo iger. Izkoristite svoj Xbox z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom.
ALLM, eARC
Igrajte na najvišji ravni.
Pridobite prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC ustrezata najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočata hitro premikanje vsebin z visoko ločljivostjo ter gladko, sinhronizirano grafiko.
QNED Sport.
TV v neprekosljivi obliki.
Mini LED televizor LG QNED je zasnovan za profesionalne tekme. Z velikim zaslonom, resničnim 8K zaslonom in združljivostjo s prostorskim zvokom Bluetooth mini LED televizor LG QNED prinaša popolno vzdušje s stadiona naravnost v vaš dom, tako da boste vedno prepričani o najboljšem mestu za ogled.
Športna opozorila
Nikoli ne boste zamudili tekme svoje ekipe.
Funkcija športnega opozarjanja vas obvesti pred, med in po tekmi. Naj vas ne skrbi, da boste zamudili pomembne trenutke tekme svoje najljubše ekipe, tudi če gledate kaj drugega.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Bluetooth Surround pripravljen
Jasna prednost za hišo.
Preprosto priključite zvočnike Bluetooth in uživajte v resnično brezžičnem prostorskem zvoku. Celoten dogodek zveni bolj polno in realistično ter vam bo v dnevno sobo prinesel vzdušje odlične tekme.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.
Α9 procesor AI 8K Gen4 AI
Inteligenca, ki vam bo vzela sapo.
Srce LG LED mini LED je procesor AI α9 8K Gen4. Je revolucionarni čip, ki uporablja algoritme za poglobljeno učenje za analizo in izboljšanje vsebine. Vse nastavitve slike in zvoka so samodejne, zato je vsa vsebina, ki jo gledate, odlična.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
AI Picture Pro
Takšni so profesionalci.
Algoritem poglobljenega učenja uporablja veliko bazo podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk za prepoznavanje vsebine, odstranjevanje hrupa in optimizacijo kakovosti slike. Nova funkcija zaznavanja prizora lahko zdaj analizira vrsto prikazanega prizora in ustrezno izboljša sliko.
Predvajaj celoten video
* AI Picture Pro ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino s storitvami OTT.
AI Sound Pro
Zvok na profesionalni ravni.
Procesor se na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkov identificira glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok za svoj žanr. Rezultat je bolj poglobljena izkušnja. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti ohranja dosledno raven glasnosti za različne vrste vsebine.
Predvajaj celoten video
AI Upscaling - izboljšava ločljivosti 8K
Izboljšajte vsako sliko.
Procesor AI uporablja algoritme poglobljenega učenja za analizo vsebine, ki se gleda, in pretvarjanje tujerodne vsebine 8K v presenetljivo poglobljeno ločljivost 8K. Nastala slika je ostrejša z bistveno višjo ločljivostjo in podrobnostmi, tudi če jo gledamo na večjih zaslonih.
* Kakovost slike z vsebino višje ločljivosti je odvisna od ločljivosti vira.
** Na voljo samo pri modelih 8K.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.
ThinQ AI
Mislite, da mislite pametno?
Ponovno premisli.
LG ThinQ je tu, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in s svojim glasom upravljajte televizor s povsem novim začetnim zaslonom za še več udobja in boljši nadzor.
* Nekatere storitve so lahko omejene glede na jezik in državo uporabe.
Nov začetni zaslon
Dobrodošli na novi domači strani.
Čas neskončnega iskanja novih vsebin ali starih priljubljenih je mimo. Domači zaslon ima novo podobo, tako da si lahko ogledate vse, kar je vredno ogleda, na enem mestu. Videli boste priporočila, prilagojena vaši zgodovini ogledov, dobili hiter dostop do različnih vsebin in lažje upravljali povezane naprave.
* Dostopnost storitev se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT je potrebna ločena naročnina.
Nov čarobni daljinski upravljalnik
Nekaj ​​podobnega čarobni palici.
Prenovljen čarobni daljinec ima ergonomsko zasnovo, ki jo je enostavno prijeti, njegov kazalni in navigacijski sistem pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena AI vam omogoča enostaven dostop do storitev, namenski gumbi za velike ponudnike vsebin pa bližnjice do vseh vaših priljubljenih. Poleg vsega tega imate zdaj funkcijo Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Glasovno upravljanje
Vaš domači center.
LG ThinQ olajša nadzor domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. LG LED QNED mini LED lahko upravljate z glasom, zato se lahko hitreje odpravite na zabavo.
Velikost zaslona po diagonali
2,18 m (86 palcev)
Vrsta HD
4K Ultra HD
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
predstavitvena tehnologija
QNED MiniLED
velikost zaslona
Apartma
razmerje domače slike
16: 9
Velikost zaslona po diagonali
217 cm
TV sprejemniki
vrsta sprejemnika
Digitalno
Sistem digitalnega formata signala
DVB-T, DVB-T2
Smart TV
Smart TV
Da
Internetna televizija
Da
Nameščen operacijski sistem
spletni operacijski sistem
različico operacijskega sistema
Operacijski sistem Web 6.0
Združljivo z Apple AirPlay 2
Da
video aplikacije
Amazon Prime Video, Apple TV, Disney +, Netflix
Zvok
RMS energijska klasifikacija
40W
avdio dekoderji
Dolby Atmos
Zvočni način
Zvok AI
Napredni zvočni povratni kanal (eARC)
Da
Mreža
Wifi
Da
Ethernet LAN
Da
Standard Wi-Fi
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Različica Bluetooth
5,0
Miracast
Da
program za brskanje po spletu
Da
risanje
Barva izdelka
srebrno črna
Podpora VESA
Da
Vmesnik za montažo na ploščo
600 x 400 mm
Izvedba
Združljiv s HDR
Da
Tehnologija HDR (High Dynamic Range)
Dolby Vision IQ, način snemanja filmov, učinek HDR, visoko dinamični razpon 10 Pro (HDR10 Pro), hibridni Log-Gamma Pro (HLG Pro)
Igralni način
Da
zmanjšanje hrupa
Da
Vrsta regulacije svetlobe
MiniZone
Značilnosti igre
Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM), spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
4K pretvornik
Da
Snemanje na USB
Da
Povezljivost
Število vrat HDMI
4
PC vhod (D-Sub)
Ne
Različica HDMI
2.1
Število vrat Ethernet LAN (RJ-45)
1
Število vrat USB 2.0
3
Optični digitalni avdio izhod
1
Izhod za slušalke
1
Upravljanje z energijo
Razred energetske učinkovitosti (SDR)
F.
Poraba energije (SDR) za 1000 ur
152 kWh
Poraba energije (HDR) za 1000 ur
285 kWh
Poraba energije (stanje pripravljenosti)
0,5 W
AC vhodna napetost
100 - 240V
AC vhodna frekvenca
50 / 60Hz
lestvica energetske učinkovitosti
AG
Teža in mere
Nastavljena dolžina (podprto)
1917 mm
Nastavljena širina (s stojalom)
452 mm
Višina kompleta (s stojalom)
1162 mm
Dolžina (brez podlage)
191,7 cm
Širina (brez podlage)
2,91 cm
Višina (brez podlage)
109,8 cm
Pakiranje
Namizno stojalo
Da
Vključen daljinski upravljalnik
Da
Druge značilnosti
Združljiv z Apple HomeKit
Da
Garancija: 24 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
27.11.2021. ob 00:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
29 -krat