Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • LG OLED77A19LA
  • LG OLED77A19LA
  • LG OLED77A19LA
  • LG OLED77A19LA
  • LG OLED77A19LA
  • LG OLED77A19LA
  • LG OLED77A19LA

LG OLED77A19LA

Cena
3.199 €
Šifra oglasa: 8183011

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Proizvajalec
LG
Diagonala zaslona (v palcih)
77
Stanje
novo

Opis oglasa

OLED77A19LA
77-palčni 4K OLED TV A1
* 4K OLED TV za popolne črne in bogate barve
* α7 Gen4 4K AI procesor z AI zvokom, AI sliko in nastavitvijo svetlosti AI
* Najboljša slika in najboljši zvok z načinom Filmmaker Mode ™, Dolby Vision IQ ™ in Dolby Atmos® ter optimalna podpora HDR s sistemom Cinema HDR
* Smart TV (webOS 6.0) z Google Assistant, Alexa in AirPlay 2 / HomeKit
* HDMI 2.0, podpora HGiG in ALLM
POSVETITE SVOJ SVET - 
Novi televizorji LG OLED s samoosvetljevalnimi pikami
LG OLED televizorji so prava paša za oči. Samosvetleče slikovne pike omogočajo popolnoma spektakularno kakovost slike in ponujajo skoraj neskončne možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije zagotavljajo raven zabave brez primere. Vse, kar imate radi na televiziji - izjemno v vseh pogledih.
V čem se OLED razlikuje od vseh ostalih tehnologij?
Odgovor je: skozi samoosvetljujoče piksle. Pri tem je mišljena tehnologija samoosvetlitve zaslona, ​​ki je odločilnega pomena za vaše televizijske izkušnje. Za razliko od LED televizorjev, ki so vgrajeni v sliki in oblikovanju z vgrajeno osvetlitvijo ozadja, televizorji LG OLED ponujajo izjemno realistično kakovost slike, zapakirane v edinstvene oblike.
SAMOSVETLJIVI PIKSEL. 100 milijonov razlogov, da samo radi OLED.
Kar zadeva kakovost slike, OLED daleč presega LED tehnologijo. To je zato, ker imajo televizorji OLED na milijone samosvetlečih slikovnih pik, ki ustvarjajo popolne črnine in natančne barve. Rezultat je neprimerljiva izkušnja gledanja.
OLED postavi LED v senco.
Preprosto povedano: televizorji OLED imajo na milijone samoosvetljujočih pik, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti ter tako doseči popoln črn in neskončen kontrast. Ta črna barva je globlja kot pri mini LED in LED televizorjih. Torej ni vseeno, koliko LED svetlobnih virov je vgrajenih v osvetlitev ozadja ali koliko območij zatemnitve so organizirani - LED televizorji so vedno v senci televizorjev OLED.
100% natančnost barv
Televizorji OLED uspešno prestajajo teste.
Svetovno podjetje za inšpekcijske preglede, preizkušanje in certificiranje je potrdilo, da imajo LG-jevi OLED-zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma enake barvam izvirne slike. Torej je vse, kar vidite, videti točno tako, kot so si zamislili ustvarjalni umi, ki so ustvarili to vsebino.
LG OLED TV.
Neprimerljiv videz.
Iščete televizijo kot nobena druga? Potem ne iščite več, saj so televizorji LG OLED resnična umetniška dela, ponujajo odličen domači kino in vas popeljejo v fascinantne igralne svetove - in vam zagotavljajo sedež v prvi vrsti na največjih športnih prireditvah. S televizije prinesejo vse, kar želite.
Zasnova OLED.
Inovativen dizajn z očarljivimi razmerji.
LG OLED televizorji postavljajo nove oblikovalske standarde. Neverjetno tanka oblika omogoča čudovit pogled - ne samo, da se integrira v vaš dom, ampak ga tudi dopolni.
Filmi na televizorju OLED.
Nagrado za najboljšo kakovost slike prejme ...
Televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno izkušnjo gledanja ves čas, zahvaljujoč neverjetno ostrim slikam. In zahvaljujoč popolni črni in 100-odstotni zvestobi barv boste filme videli točno takšne, kot bi jih morali videti.
zabava
Eno mesto za vse vaše najljubše filme.
Hiter in enostaven dostop do kanalov Apple TV, Disney +, Netflix in LG. Najnovejši filmi, serije, dokumentarci in športi v živo so vedno na voljo - vi se odločite!
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.
*** Potrebna je naročnina na Disney +. Za to veljajo pogoji, ki jih je treba prebrati tukaj: http://www.disneyplus.com ⓒ 2020 Disney in njegove podružnice.
**** Ponujene storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Revolucionarna televizijska izkušnja.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in vaše okolje, v katerem gledate televizijo, Dolby Atmos pa ustvarja večdimenzionalni prostorski zvok - zmogljivo kombinacijo, ki vam prinese osupljivo kinematografsko doživetje naravnost v vašo dnevno sobo.
* Slike so simulirane.
FILMMAKER MODE ™
Režiserjeva vizija zaživi.
V FILMMAKER MODE ™ je glajenje gibanja onemogočeno, hkrati pa se ohranijo prvotna razmerja stranic, barve in hitrost slik. Tako boste natančno reproducirali režiserjevo prvotno vizijo, tako da boste lahko film doživeli, kot je bil predviden.
ZA OGLED VIDEA
HDR10 Pro
Za vsestransko uspešno zabavno izkušnjo.
LG-jeva lastna tehnologija HDR HDR10 Pro prilagodi svetlost, da optimizira barve, prikaže vse majhne podrobnosti in da vsaki sliki življenjsko jasnost. Okrepi tudi običajne vsebine HDR. Zdaj so vsi vaši najljubši filmi in oddaje reproducirani s še bolj živahnimi in briljantnimi barvami od začetka do konca.
Igre na OLED televizorju.
Konec tekme za nasprotnike.
Z LG OLED televizorji ste pred igro: navdušujejo s hitrim odzivnim časom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom za še bolj gladko igralno izkušnjo. To so vrhunski televizorji za igralce iger.
Najnovejše igralne funkcije
Igre na najvišji ravni.
LG OLED televizorji dosežejo odzivni čas 1 ms, podpora za ALLM in eARC pa ustreza trenutnim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo predvajanje hitro premikajočih se vsebin v višji ločljivosti in izjemno realistične grafike, ki vam daje resnično igralno izkušnjo in boljše možnosti za zmago.
Game Optimizer
Nepredstavljene možnosti nadzora.
Zahvaljujoč Game Optimizerju so vse vaše nastavitve iger združene na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko in optimizira grafiko, ne glede na to, katero vrsto igre igrate.
Šport na OLED televizorju.
Liga zase.
Na televizorju LG OLED si lahko ogledate vsako igro v vsej realistični fascinaciji. Hitra, športna akcija s tekočimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo bolj vznemirljivo. Odslej boste sedeli v prvi vrsti na vseh večjih športnih prireditvah.
Bluetooth Surround pripravljen
Jasna prednost doma.
Preprosto povežite do dva (enaka) zvočnika Bluetooth in uživajte v brezžični izkušnji prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter prinaša prav posebno vzdušje neposredno v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki Bluetooth se prodajajo ločeno.
α7 Gen4 4K AI procesor
Impresivno inteligenten.
V središču LG OLED TV A1 je četrta generacija procesorja α7 4K AI, prelomni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato vse, kar vidite, ni nič manj spektakularno.
* Slike so simulirane.
AI slika
Takole izgleda profesionalnost.
Algoritem globokega učenja prepozna vsebino na podlagi ogromne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk, odstrani slikovni šum in optimizira kakovost slike.
* Slika AI ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino v storitvah OTT.
AI zvok
Zvok najvišje ravni.
Na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok glede na žanr in ponudi izjemen užitek ob poslušanju.
ZA OGLED VIDEA
LG OLED.
V mislih imamo veliko sliko.
LG OLED televizorji so varnejši od LED televizorjev - za vas in vaše okolje. Ker so v naše televizorje vgrajeni samosvetleči piksli, je prijetneje, da vaše oči dalj časa gledajo televizijo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni, saj oddajajo skorajda nevarnih emisij.
Televizija, ki je lahko na vaše oči.
Zasloni LG OLED televizorjev so certificirani kot svetlobni zasloni brez utripanja in šibko modre svetlobe ter ne predstavljajo fotobiološkega tveganja za vaše oči, LED televizorji pa utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v televizijski izkušnji na televizorju LG OLED.
* Brez utripanja temelji na standardni nastavitvi. Če aktivirate OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko utripa.
** Zasloni televizorjev LG OLED so certificirani.
Naši OLED zasloni so okolju prijazni
Skrb je v naši naravi.
LG OLED televizorji so okolju prijaznejši. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in predstavljajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
* Zasloni televizorjev LG OLED so prejeli certifikat o ekoloških izdelkih podjetja SGS.
ThinQ® AI
Mislite, da že poznate vse pametne naprave?
Razmislite še naprej.
Izkusite LG ThinQ, ki poveča vašo TV izkušnjo. Izberite želenega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor. Novi začetni zaslon ponuja tudi več udobja in nadzora.
Nov dom
Dobrodošli v vašem novem domu.
Preoblikovan začetni zaslon vam prikaže prilagojene predloge vsebine, olajša dostop do vaših priljubljenih in vam omogoča upravljanje povezanih naprav - vse z enega osrednjega mesta.
Novi Magic Remote
Bolj palica kot le daljinski upravljalnik.
Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki se udobno prilega roki, njegov sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, gumbi za hitro izbiro pa vas s hitrostjo strele pripeljejo do najpomembnejših ponudnikov pretakanja in vaših priljubljenih. 
Glasovni ukaz
Osnova vašega udobja
LG ThinQ omogoča enostavno upravljanje in spremljanje vašega domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. Google Assistant in Alexa sta predhodno nameščena, tako da lahko nadzorujete televizor LG OLED TV z glasovnimi ukazi in hitreje dostopate do želenih medijev.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
*** Prikazani meniji bodo ob objavi morda videti drugače.
**** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vsebuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.
SPLOŠNE INFORMACIJE O IZDELKU
*
EAN
8806091158086
Koda modela
OLED77A19LA.AEU
*
Embalaža ISTA 6
Ne
RRP
4.699 evrov (od 1. marca 2021)
*
Velikosti zaslona v tem modelu
77, 65, 55 in 48 palcev
PANELNA TEHNOLOGIJA
*
Vrsta zaslona
4K OLED plošča za popolno črno, popolne kote gledanja, skoraj neskončen kontrast in milijardo verno reproduciranih barv
Vidna diagonala zaslona
77 cm / 195 cm
*
resolucija
UltraHD 4K z 3840 x 2160 slikovnimi pikami
Razmerje
16: 9
*
Osvetlitev ozadja (vrsta BLU)
Ni potrebno, ker samoosvetljujoče pike
Tehnologija zatemnitve
Zatemnitev slikovnih pik
*
Algoritem zatemnitve (izboljšava slike)
Ni potrebno, ker je zatemnitev popolna s slikovnimi pikami
Izboljšanje svetilnosti
Ultra Luminance Pro
*
Široka barvna lestvica
Popolna barva
Stališče
Popolni koti gledanja (OLED plošča)
*
Izvorna hitrost osveževanja plošče
50/60 Hz
ENERGETSKA UČINKOVITOST
*
Razred energetske učinkovitosti (od marca 2021)
F (spekter: od A do G)
Razred energetske učinkovitosti HDR (od marca 2021)
G (spekter: od A do G)
*
Povprečna poraba energije
133 kWh / 1000h
Povprečna poraba energije HDR
270 kWh / 1000h
*
Poraba energije (v pripravljenosti)
Manj kot 0,5 vata
Vklopite lahko način varčevanja z energijo
Da
*
Napajanje
Izmenični tok, 100-240 voltov, 50-60 Hz
SLIKA
*
Podpora HDR
Cinema HDR z Dolby Vision IQ, HDR10 Pro in HLG
AI slika
Slika AI (na osnovi strojnega učenja) s samodejno izbiro zvrsti (Dolby HDR), izboljšanjem obraza in povečanjem besedila
*
Obdelava slik
Izboljšanje slike z dvostopenjskim zmanjševanjem šuma, ojačevalnikom ostrine, naprednim barvnim ojačevalnikom in resnično natančnostjo barv (17x17x17)
AI nadzor svetlosti
Da (inteligentno prilagajanje svetlosti slikovnih področij glede na svetlost okolja za vsebino HDR)
*
Podpora za način filma
Da
Preslikava tonov HDR
Dinamično preslikavo tonov HDR
*
HFR (visoka hitrost sličic)
Ne
Povečanje vsebine z nizko ločljivostjo
4K upscaler s podporo za umetno inteligenco
*
Podpora za video dekoder
HEVC (H.265): 4K @ 60p z 10 bitov, VP9: 4K @ 60p z 10 bitov, AV1: 4K @ 60p z 10 bitov
Prednastavljeni slikovni načini
9 načinov: Živahno, Standardno, Eko, Kino, Nogomet, Igre, Filmmaker, (ISF) Expert (Light Room), (ISF) Expert (Dark Room)
*
Senzor zunanje svetlobe (osvetlitev zelena)
Da
Samodejna kalibracija (CalMAN) z dostopom do ravni LUT
Da
GLASNOST
*
Vrsta zvočniškega sistema (kanali / moč)
2,0 zvočni sistem z močjo 20 vatov (10 W na kanal)
Smer sevanja zvočnikov
Sevajoče navzdol
*
Dolby Atmos
Da
AI zvok
Zvok AI z 5.1-kratnim mešanjem in samodejno nastavitvijo zvoka (prilagodljiv nadzor zvoka, ASC)
*
Samodejno izravnavanje glasnosti
Da (samodejna nastavitev ravni zvoka pri preklopu med viri / aplikacijami)
Boljša razumljivost govora
Da - Clear Voice ekstrahira in ojača govorno komponento ter zmanjša šum v ozadju
*
AI Acoustic Tuning (kalibracija zvočnika na položaju sedeža)
Da
Sound Share (predvajanje virov Bluetooth prek zvočnikov televizorja)
Da
*
Bluetooth Surround Ready (uporaba zvočnikov BT kot zadnjega zvočnika)
Da
Skupna raba TV-načina
Da (TV-procesor in zvok AI prevzameta izračun zvočnega učinka namesto zvočne vrstice)
*
Nadzor načina Soundbar
Da (zvočna vrstica sprejme način zvoka, izbran na televizorju)
LG Sound Sync (brezžična povezava zvočnih plošč itd. Prek Bluetootha)
Da
*
Hkratni avdio izhod
Da (notranji zvočniki za televizor in optični izhod ali notranji zvočniki za televizor in priključek za slušalke)
WiSA (brezžični zvočnik za brezžične povezave visoke ločljivosti)
Da (WiSA 2.1)
*
Podprti avdio kodeki
AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (nadaljnje informacije v priročniku)
PROCESOR
*
procesor
Procesor Alpha7 Gen4 4K
IGRE
*
Nvidia G-Sync združljiva za nemoteno igranje z grafičnimi karticami Nvidia
Ne
AMD FreeSync Premium je certificiran za nemoteno igranje z grafičnimi karticami AMD
Ne
*
Združljiv s HGiG za prepričljiv prikaz HDR v igrah
Da
Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
Ne
*
Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM)
Da
SMART TV
*
Smart TV platforma
LG webOS 6.0
LG ThinQ
Integrirano
*
Amazon Alexa
Integrirano
Google Assistant
Integrirano
*
Združljiv z Apple AirPlay 2 in Apple HomeKit
Da
Združljiv z Miracastom (Android Screen Mirrong)
Da (prekrivanje Miracast)
*
Združljiv z Amazon Echo
Da
Združljiv z Googlom Home
Da
*
Domača nadzorna plošča (pregled vseh povezanih naprav)
Da
AI UX (uporabniški vmesnik na osnovi AI)
Da
*
AI Home (predogled vsebine aplikacije na začetnem meniju na osnovi AI)
Da
Priporočila za umetno inteligenco (priporočila za vsebino na podlagi umetne inteligence)
Da
*
Inteligentno urejanje (samodejno razvrščanje aplikacij glede na pogostost uporabe)
Da
Music Discovery (prikaže informacije o glasbi v ozadju na TV v živo)
Da
*
Iskanje sorodne vsebine (iskanje sorodne vsebine v pravkar gledanem programu)
Da
360 VR Play (predvajanje 360 ​​° vsebine na YouTube & Co.)
Da
*
Spletni brskalnik
Da (vključno z blokiranjem zlonamernih spletnih mest)
STORITEV
*
Daljinski upravljalnik (tip)
Daljinski upravljalnik LG Magic MR21 (vključno z 2x baterijami AA)
Prostoročno glasovno upravljanje (prostoročno glasovno upravljanje z besedami "Živjo, LG!")
Ne
*
Daljinsko upravljanje prek aplikacije (aplikacija LG ThinQ - nadzor televizorja, glasovno iskanje in drugo)
Da
LG Voice Search (glasovno iskanje, ki prikaže informacije v prekrivnem mini brskalniku)
Da
*
Inteligentno prepoznavanje govora z obdelavo naravnega jezika (NLP) za izboljšan nadzor televizorja in iskanje informacij
Da (nemščina, angleščina in številni drugi jeziki)
Hiter dostop (hiter dostop do pretočnih storitev in funkcija priljubljenih [pritiskajte "0" za 2+ sekundi))
Da
*
Vklopite televizor prek drugih naprav
Da (TV vklopljen prek mobilnega telefona in TV vklopljen prek Wi-Fi)
Univerzalni daljinski upravljalnik za zvočne palice, sprejemnike, igralne konzole in še več
Da (z Magic Remote; za naprave, združljive s QuickSet 4.0 [UEI-Cloud-DB])
*
Pretvori govor v besedilo (Govor v besedilo)
Da
Govorite besedila (zvočno vodenje, pretvorba besedila v govor)
Da
*
Jezik menija
Nemščina, angleščina in 35 drugih jezikov
TV SPREJEM IN SNEMANJE
*
Vrsta sprejemnika (vrste sprejema)
Enojni trojni sprejemnik (1x DVB-T2 / -C / -S2)
Glejte in snemajte (hkrati gledajte televizijo in snemajte)
Ne
*
Sprejem digitalnih TV kanalov
Da (satelitska (DVB-S2), kabelska (DVB-C) in prizemna (DVB-T2 / T))
Podpira podnapise pri sprejemanju digitalnih kanalov
Da
*
Sprejem analognih TV kanalov
Da
Snemajte televizijske programe na zunanje pomnilniške naprave USB
Da (digitalni TV kanali)
*
Časovno nadzorovano in načrtovano snemanje TV programov
Da
TimeShift (premor / nadaljevanje televizijskih programov / časovno premaknjena televizija)
Da
*
HbbTV (uporaba interaktivnih aplikacij, kot so medijske knjižnice)
Da
LG Channels (brezplačen sprejem 50+ IP TV kanalov)
Da
*
EPG (elektronski programski vodnik, prikazuje trenutni TV program)
Da (naslednjih 8 dni)
Podpira skupni vmesnik (CI +)
Da (CI + 1,4)
*
Podpira zvočni opis (AD; opis televizijskih dogodkov za slabovidne)
Da
Teletekst
Da (2000 strani, podpira TOP / FLOF / LIST))
RAZLIČNE FUNKCIJE
*
Umetnostna galerija (prikaz celozaslonskih umetniških del)
Da
Predvajalnik, vključno s predvajalnikom glasbe (s prikazom besedil)
Da
*
Brskalnik za uporabo datotek / predstavnosti v lokalnem omrežju (podpora DLNA)
Da
LG Content Store (prenos aplikacij in predstavnosti)
Da
*
DIAL (prikaz mobilne vsebine z aplikacijo YouTube / Netflix)
Da
POVEZLJIVOST
*
Podpira Bluetooth Low Energy (BLE)
Da (zahteva Bluetooth. Televizijski zaslon je aktiven, ko je zaslon mobilne naprave v skupni rabi.)
LG SIMPLINK (nadzor zunanjih naprav na osnovi HDMI CEC)
Da
POVEZAVE
*
Druge povezave
1x LAN (Ethernet), 1x optični digitalni izhod (S / PDIF, optična vlakna), 1x slušalke / linijski izhod (3,5 mm priključek), 2x antena (1x satelit, 1x kabelska / prizemna), 1x reža za CI
HDMI povezave
3x HDMI 2.0
*
Podpora ARC (Zvočni povratni kanal; prenos zvoka prek povratnega kanala) (kopija)
Da (eARC na HDMI 3)
Vrata USB
2x USB 2.0
*
Brezžične povezave
WLAN (802.11ac) in Bluetooth (v5.0)
MERE IN TEŽE
*
Dimenzije paketa (ŠxVxD)
185,5 x 113 x 20 cm
Mere s stojalom (ŠxVxG)
172,3 x 105,7 x 36,2 cm
*
Mere brez stojala (ŠxVxG)
172,3 x 99,4 x 5,53 cm
Teža v paketu
38,0 kg
*
Teža s stojalom
27,0 kg
Teža brez stojala
26,3 kg
*
Združljiv z VESA (vključno s podprtim standardom)
Da (400 x 200)
Združljiv z vgrajenim stenskim nosilcem ("Slim Bracket") podjetja Gallery Design
Ne
OPREMO
*
Obseg dobave (poleg samega televizorja)
Daljinski upravljalnik, baterije za daljinski upravljalnik (2x AA za Magic Remote-FB ali 2x AAA za Signature Magic Remote & Standard-FB), vodnik za hitri zagon, napajalni kabel (trajno nameščen na napravi), podstavek / noge (odvisno od vrsta zasnove ustreznega modela televizorja)
NAMIGI
*
Svinec v napravi
Ta naprava vsebuje svinec v nekaterih delih ali komponentah, za katere ni tehnične alternative. Tu se LG drži direktive RoHS Evropske unije.
Živo srebro v napravi (mg)
0,0 mg
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/de/tv/lg-oled77a19la

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
26.10.2021. ob 00:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
38 -krat