Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

Samsung QE50LS03AAUXXH QLED UHD Frame Smart TV - 2021

Cena
889 €
Šifra oglasa: 8702348

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Proizvajalec
Samsung
Diagonala zaslona (v palcih)
55
Stanje
novo

Opis oglasa

QE50LS03AAUXXH
Naredite si svoj televizor
Sodoben dizajn okvirja
Več barv, več stilov, več vas
Odkrijte nova mesta, kjer lahko pokažete svoj slog
Izberite barvo
Sodoben dizajn okvirja
Nastavljiv okvir
Umetniški način
Naredite si svoj televizor
* Slike so simulirane in so samo za ponazoritev. Videz, zasnova in specifikacije grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Nastavljiv okvir se prodaja posebej.
Svetovna številka 1 TV znamka že 15 let
.
* Samsung je že 15 let na prvem mestu med blagovnimi znamkami televizorjev. * Vir - Omdia, januar 2021. Naročilo glede na dostave. Samsung ne podpira rezultatov. Za kakršno koli zanašanje na te rezultate je izključno odgovorna tretja oseba.
"Izgleda neverjetno, če tako stojim na steni. Ko je na njem prikazana umetnost, je videti izjemno realno. «
65-palčni Smart Art TV QLED 4K HDR Smart TV (2020), Samsung.com
* Slike so samo za ilustracijo in so namenjene boljšemu razumevanju.
Karkoli vam naredi okvir za fotografije, The Frame to naredi še lepše.
Sodoben dizajn okvirja
Zasnova okvirja, ki jo navdihuje minimalizem, se brez težav zlije z vašo notranjostjo. Njegov tanjši in harmonični enobarvni zaključek na hrbtni strani daje prefinjen videz iz vseh kotov. Priključite povezovalni kabel One Invisible in odkrijte, zaradi česar je The Frame sodobna mojstrovina - med vklopom ali izklopom.
Več barv, več stilov, več vas.
Nastavljiv okvir
Uživajte v dveh možnostih sloga okvirja. Sodoben slog okvirja je v beli, tikovini in rjavi barvi, novi okvir Bevel pa v beli in rdeči opeki. Magnetna aplikacija, ki je enostavna za uporabo, olajša preklapljanje med barvami in slogi ter iskanje pravega videza za vaše razpoloženje.
* Prilagodljivi okvirji se prodajajo ločeno. Razpoložljive barve in slog se lahko razlikujejo glede na regijo ali velikost televizorja. * Prilagodljiva združljivost okvirja temelji na vrsti okvirja. Sodobni tip je združljiv s 43-palčno ~ 75-palčno paleto televizorjev Frame, medtem ko je tip Beveled združljiv s 65-palčnimi in 55-palčnimi modeli.
Škatla ima stenski nosilec, ki je enostaven za namestitev, in napravo Frame izjemno trdno drži na steni.
Tanek stenski nosilec
Tako kot pravi okvir tudi tanek stenski nosilec pritrdi napravo Frame neposredno na steno. Ko je nameščen, mu vrtljivi nosilec omogoča, da zasukate kot vašega televizorja, da ga pravilno prilagodite. Na voljo imate celo možnost, da okvir pokončno obesite v pokončnem načinu.
* Oddaljenost od zadnjega dela televizorja se lahko razlikuje glede na postavitev in vrsto stene. * Med steno in televizorjem se lahko pojavi majhna reža, če stena ni 100% ravna ali pod kotom ali če je nepravilno nameščena. * Dejanski kot nagiba se lahko razlikuje glede na velikost izdelka. * Pokončni način je združljiv samo s 43-palčnim okvirjem The Frame na 32-palčnem ali 43-palčnem tanko stenskem nosilcu.
En podstavek se premika gor in dol, drugi pa v vse smeri
Izklopite okvir in pustite, da vaše najljubše umetniško delo nastavi razpoloženje.
Umetniški način
Izklopite Frame in si oglejte, kako s pritiskom na gumb neverjetno televizijo potiska v zasebno umetniško galerijo. Umetniški način vam omogoča, da svojo osebno umetniško zbirko predstavite z neverjetno paleto urejenih stvaritev - prilagojenih in nadzorovanih tako, kot želite.
* Umetniški način (pametna storitev) in grafični uporabniški vmesnik (grafični uporabniški vmesnik) se lahko razlikujeta glede na model in regijo.
Izbira svetovnega razreda je na dosegu roke
Art Store
Ustvarite svojo lastno umetniško zbirko z naraščajočo knjižnico z več kot 1400 umetniškimi deli svetovno znanih ustanov. Od najljubših klasik do sodobnih čudes do osupljivih fotografij Art Store ponuja neomejen dostop do različnih vsebin.
* Art Store morda ni na voljo v nekaterih državah. * Umetnine v trgovini Art Store se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Za dostop do celotne izbire Art Store zahteva naročnino. Za naročnino se zaračunajo pristojbine.
Čuti tvojo prisotnost
Senzor gibanja
Ko zazna, da ste vstopili v sobo, se okvir samodejno vklopi in prikaže vaše umetniško delo. Ko zapustite sobo, se ta takoj izklopi, da prihrani energijo.
* Senzor gibanja lahko aktivirate v meniju z nastavitvami načina Art. * Senzor gibanja je onemogočen v naslednjih državah: Kitajska, Tajska, Uzbekistan, Ukrajina in Saudova Arabija. * Občutljivost senzorja gibanja je lahko odvisna od osvetlitve.
Prikazana je simulacija funkcije senzorja gibanja Frame. The Frame prikazuje umetniško delo, ko se dekle, ki govori po telefonu, sprehaja po kuhinji. Ko dekle pride iz kuhinje, se The Frame izklopi.
Umetniško delo, vedno v najboljši luči
Senzor svetlosti
Če se svetlobne razmere v prostoru spremenijo, senzor svetlosti na napravi Frame samodejno prilagodi svetlost in barvo zaslona, ​​hkrati pa ohrani naravni videz in barvo vizualnih elementov na zaslonu.
* Učinkovitost se lahko razlikuje glede na svetlobne pogoje.
Popoln okvir tudi za osebne fotografije
Moja zbirka
Umetniško delo ni edino, kar lahko prikažete na televizorju. Fotografije pošljite v The Frame s telefonom ali bliskovnim pogonom USB in delite mojstrovino, ki ste jo naredili sami.
* Osebne fotografije, ki jih naložite v okvir, bodo prikazane v prvotni ločljivosti. * Pomnilnik za shranjevanje 1200 fotografij temelji na velikosti datoteke 5 MB na shranjeno fotografijo. * Za najboljše rezultate pri prikazu osebnih fotografij priporočamo ločljivost slike 4K (3840 * 2160) ali več. * Če želite telefon povezati z The Frame, morata biti televizor in telefon povezana v isto omrežje Wi-Fi. * Samo za združljive naprave
Mlado dekle nariše sliko tropskega prizora divjih živali. Njena mati fotografira risbo s pametnim telefonom in jo izbere z aplikacijo Smart View, nato pa izbere, da ustvari mat. Ko se dotakne naslednjega gumba, televizijsko vsebino nadomesti risba njenih hčera.
Več možnosti za prilagajanje umetniških del in fotografij
Matirano platno
Za svoje umetniško delo dodajte realistično matirano platno, da bo izstopalo. Izbirajte med 5 mat ozadji in 16 barvami.
Filter
Uporabite pristen učinek barvnega čopiča in ustvarite umetnine iz svojih fotografij. Izbirate lahko med filtrirnimi učinki Original, Art, Ink, Wash, Pastel, Aqua in Fauve.
Najljubši
Ste našli umetniško delo, ki vam je všeč? Ustvarite svojo osebno zbirko najljubših umetniških del. Izberite in označite dela, ki so vam všeč, med priljubljena, tako da boste lahko enostavno dostopali do njih na enem mestu.
Razširjeni pomnilnik (16 GB)
Razširjeni pomnilnik (16 GB)
Milijarda barvnih odtenkov s tehnologijo Quantum Dot
100-odstotna barvna prostornina s kvantnimi pikami
Tehnologija kvantnih pik zagotavlja najboljšo sliko doslej. Z 100-odstotno barvno prostornino Quantum Dot prevzame svetlobo in jo spremeni v dih jemajočo barvo ter ostane izviren na kateri koli stopnji osvetlitve.
* 100% barvna glasnost, izmerjena v načinu gledanja filmov s certifikatom VDE in barvnem prostoru DCI-P3.
Začne se s 4K AI procesorjem naslednje stopnje
4K kvantni procesor
Okvir poganja Samsungov lastni kvantni procesor 4K, motor za umetno inteligenco in rezultat tridesetih let vodilnega strokovnjaka na področju polprevodnikov. Zmogljivosti umetne inteligence tako v sliki kot v zvoku mu omogočajo učenje, prilagajanje in izboljšanje za ustvarjanje izkušnje gledanja na višji ravni.
Samodejno optimizirana slika v katerem koli svetlobnem okolju
Prilagodljiva slika
Okvir analizira svetlost sobe na podlagi štirih nastavitev - temna, običajna, svetla in izjemno svetla - in stopnja svetlosti vaše vsebine ter samodejno prilagodi nastavitve svetlobe in kontrasta televizorja, tako da tisto, kar gledate, vedno izgleda najbolje .
Naredite več od doma z The Frame
Naj The Frame postane vaša profesionalna delovna postaja
PC na TV
Z The Frame obstaja toliko načinov, kako ostati produktiven od doma. Samodejno prepozna vaš pisarniški računalnik in vam omogoča, da ga uporabljate neposredno na televizorju. Zaslon delite neposredno z bližnjim osebnim računalnikom ali prenosnikom. Preprosto povežite miško in tipkovnico Bluetooth in se prepričajte, kako enostavno je delati od doma.
* Oddaljena povezava z računalnikom je podprta samo za Windows 10 Professional ali novejši in Mac OS 10.5 ali novejši. * Samodejno prepoznavanje pisarniškega računalnika zahteva namestitev aplikacije Easy Connection v računalnik (ni podprto v operacijskem sistemu Mac OS). * Podpora za enostavno povezavo z zaslonom se lahko razlikuje glede na vrsto modela in datum. Za razpoložljivost posameznega modela glejte specifikacije izdelka. * Za povezavo pametnega telefona s Samsung Dex je potrebna združljiva mobilna naprava. * Razpoložljivost se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Za televizor in računalnik je potrebna internetna povezava.
Več načinov za takojšnje povezovanje
Kartiranje mobilnega telefona
Ali želite nadaljevati video klic na večjem zaslonu? S pametnimi napravami SmartThings v napravi Android ali Apple AirPlay na iPhonu lahko pametni telefon preslikate na okvir za večjo in boljšo izkušnjo video klepeta.
* Ta storitev deluje samo, ko sta televizor in mobilni telefon vklopljena. * Apple in AirPlay 2 sta blagovni znamki družbe Apple Inc., ki je registrirana v ZDA in drugih državah. AirPlay 2 zahteva iOS 12.3 ali novejšo različico ali macOS 10.14.5 ali novejšo različico. * Funkcija AirPlay 2 je na voljo v vseh storitvah Samsung Smart od leta 2020 ali pozneje.
Prilagodljiva izkušnja na več zaslonih
Funkcija Multi View
Okvir vam omogoča ogled dveh zaslonov hkrati, tako da lahko vadite med gledanjem najljubše serije ali filma. Povežite svoj pametni telefon in se prepričajte, da vaje izvajate pravilno. Prilagodite možnosti velikosti videa in zvoka ter imate popoln nadzor nad tem, kaj in kako gledate.
* Potrebujete združljiv pametni telefon s sistemom Android ali iOS ter prenesite in namestite aplikacije SmartThings. Za več podrobnosti in združljive mobilne naprave glejte stran za podporo * Funkcija Multi View s 4 zasloni je podprta pri modelih 8K. * Funkcija ležečega pogleda je podprta pri 43-palčnih ~ 75-palčnih modelih The Frame. Pokončni način ni podprt.
Fitnes vsebine z najvišjimi ocenami na dosegu roke
Samsung Health (Preverite pravi dizajn za svojo regijo)
Z vsem na enem mestu vam Samsung Health omogoča, da ostanete na vrhu zdravja in kondicije, hkrati pa spremljate dnevne podatke o telesni pripravljenosti in dostopate do najboljših vsebin o zdravju in vadbi od doma pri najboljših ponudnikih storitev. S Smart Trainerjem, pripravljenim za kamero, lahko celo uživate v prilagojenih vadbah.
* Razpoložljivost ponudnikov vsebin in poznejših fitnes vsebin se lahko razlikuje glede na državo in regijo. * Za uporabo vsebine aplikacije Samsung Health bo morda potrebno doplačilo. * Razpoložljivost storitev se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Uporabniki morajo biti prijavljeni v isti Samsungov račun na televiziji in mobilni napravi. * Sinhronizacija zdravstvenih podatkov zahteva združljivo mobilno napravo, ki jo lahko nosite s podporo za Samsung Health. * Smart Trainer zahteva združljivo kamero ali spletno kamero na vašem pametnem telefonu. Spletna kamera in združljiv telefon se prodajata ločeno. Zahtevan je račun Samsung.
Domača zabava, na pametnejši način
Smart TV, ki ga poganja TIZEN_US (preverite pravo sliko za svojo regijo)
Vaš interni portal za celovito vsebino in povezljivost SmartTV prinaša svet vsebine, ki presega izkušnjo gledanja, s pametnejšimi načini povezovanja, iskanja, upravljanja in uživanja v vsem, kar vas zabava. Spodaj je le nekaj načinov, kako SmartTV izboljša vaše vsakdanje izkušnje.
* Pametne storitve in GUI (grafični uporabniški vmesnik) se lahko razlikujejo glede na model, regijo, jezik, mobilne naprave ali televizijski izdelek. * Za nastavitev televizorja potrebujete račun Samsung. * Dejanska uporabniška izkušnja se lahko razlikuje. * Nekatere funkcije in funkcije, ki jih ponujajo povezane naprave, morda niso podprte ali pa je njihova uporaba morda omejena. * Funkcija podpore za vžig televizorja se lahko razlikuje glede na model.
Inovativni daljinski upravljalnik Eco Remote, prvi te vrste, odstrani baterije
Daljinsko upravljanje s sončnimi celicami
Frame samodejno zazna vaše zunanje naprave, tako da so pripravljene za uporabo od trenutka, ko jih povežete. Uporabite daljinski upravljalnik One Remote za enostavno upravljanje vseh povezanih naprav in ne skrbite zaradi zamenjave baterije - tehnologija sončnih celic omogoča polnjenje notranjih luči.
* 32-palčne naprave Frame so pričakovane. * Daljinski upravljalnik s sončnimi celicami vsebuje približno 24% reciklirane vsebine.
 
Izdelka
QLED
Serije
LS
Zaslon
Velikost zaslona50 "
Resolucija3.840 x 2.160
Ukrivljenost zaslonaN / A
Video posnetki
Sistem za obdelavo slik4K kvantni procesor
PQI (indeks kakovosti slike)3000
HDR (visok dinamični razpon)Quantum HDR
HDR 10+Potrjeno
HLG (hibridna gama gama)Da
KontrastMega kontrast
Barva100-odstotna barvna prostornina s kvantnimi pikami
Vidni kotN / A
Mikro zatemnitevVrhunsko zatemnitev UHD
Samodejno povečanje globineN / A
Povečajte kontrastDa
Naravni način delovanjaDa
Podpora naravnemu načinuDa
Zvok
Dolby Digital PlusDa
Dekoder Dolby 5.1N / A
Zvok, ki spremlja predmeteOTS Lite
Q-simfonijaDa (se ne uporablja v navpičnem položaju)
Zvočni predselektivni deskriptorDa
Zvočni izhod (RMS)20W
Vrsta zvočnika2CH
SubwooferN / A
Pametna storitev
Samsung SMART TVPametno
Operacijski sistemTizen ™
BixbyAmeriška angleščina, britanska angleščina, indijska angleščina, korejska, francoska, nemška, italijanska, španska, BR portugalščina (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
Govorna interakcija na daljnem poljuN / A
Multi Voice AssistantDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
Pomočnik Google pripravljenN / A
Deluje z Google AssistantomDa (samo za GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
Sodeluje z AlexaDa (samo za GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
TV PlusDa (samo za GB / FR / DE / IT / ES / AT / CH)
Internetni brskalnikDa
Podpora za aplikacije SmartThingsDa
SmartThingsN / A
Univerzalni vodnikDa (GB, FR, DE, IT, ES)
GalerijaDa
Konvergenca
TV na mobilnem telefonu - zrcaljenjeDa
Mobilni telefon na televiziji - ogled, DLNADa
NFC na televizijiN / A
Zaslon na dotikDa
Digital ButlerDa
Multi-Viewdo 2 video posnetka
Zvočna stenaDa
Oddaljen dostopOsnovno
360 Video predvajalnikDa
Podpora za 360-stopinjsko kameroDa
Neposreden Wi-FiDa
Zvok televizorja na mobilnem telefonuDa
Odsev zvokaDa
Sprejemnik / oddaja
Digitalna radiodifuzijaDVB-T2CS2
Analogni sprejemnikDa
2 sprejemnikaN / A
CI (skupni vmesnik)CI + (1,4)
Oddajanje podatkovHbbTV 2.0.2 (IT, GB, DE, CZ, SK, ES, PL, AT, FR, FI, EE, GR, SI, HR, BE, NL, LU, LT, HU, CH, PT, DK, ME ) / MHEG 5 (IE)
Podpora TV ključemDa
Povezljivost
HDMI4.
USB2.
Komponentni vhod (Y / Pb / Pr)N / A
Sestavljeni vhod (AV)N / A
Ethernet (LAN)Da
Zvočni izhod (mini vtičnica)N / A
Digitalni avdio izhod (optični)1.
RF vhod (zemeljski / kabelski vhod)1/1 (Skupna uporaba za prizemni signal) / 1
Ex-Link (RS-232C)N / A
CI reža1.
Podpora za HDMI A / povratni kanalDa
eARCDa
Hitro stikalo HDMIDa
Vgrajen brezžični LANDa (WiFi5)
BluetoothDa (BT4.2)
Anynet + (HDMI-CEC)Da
Oblikovanje
OblikovanjePopolnoma nov okvir
Vrsta okvirjaVNB
RezervoarjiTanek videz
Sprednja barvaČRNA
Svetlobni učinek (dekorativni)N / A
Tip stojalaPREPROSTO
Barva stojalaČRNA
Dodatne lastnosti
Prilagodljiva slikaDa
Aktivni ojačevalnik govoraDa
Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok +
AI pretakanjeN / A
AI upscaleDa
Način dekorDa
Prepoznavanje gibanja (okvir)Da
Ambient ModeAmbient mode +
Senzor za svetlobo / barvo v okoljuZaznavanje svetlobe / barve
Pokončni načinN / A
Dostopnost - Vodič za TV na daljavo / Vodnik po zaslonuBritanski angleški, nemški, francoski, španski, italijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
Dostopnost - drugoPovečan / močan kontrast / večizhodni zvok / SeeColors / barvna inverzija / siva / gumb za povečavo znakovnega jezika / gumb za počasno ponovitev
Digitalni jasen pogledDa
Samodejno iskanje kanalovDa
Samodejni izklopDa
Prikaži besedilo (podnapisi)Da
Connect Share ™ (HDD)Da
ConnectShare USB (USB 2.0)Da
EPGDa
Razširjeni PVRDa (ne velja za IT)
FreesyncN / A
G-SYNCN / A
Filmski ustvarjalec (FMM)Da
OSD jezik27 evropskih jezikov + ruščina (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
Slika v slikiN / A
Vgrajen BT HIDDa
Podpora za USB HIDDa
Teletekst (TTX)Da
Časovni premikDa (ne velja za IT)
V-ChipN / A
Podpora za IPv6Da
Podpora MBRDa
Ekološke značilnosti
Eko senzorDa
Razred energijske učinkovitostiG
Moč
PolnjenjeAC220-240V 50 / 60Hz
Poraba energije (maks.)120 W
Poraba energije (v pripravljenosti)0,50 W
Poraba energije (način varčevanja z energijo)N / A
Poraba energije (tipična)87,0 W
Mere
Velikost pakiranja (ŠxVxD)1251 x 775 x 174 mm
Velikost izdelka s stojalom (ŠxVxG)1124,1 x 679,2 x 227,8 mm
Velikost izdelka brez stojala (ŠxVxD)1124,1 x 644,9 x 24,9 mm
Stojalo (normalno) (ŠxD)757,4 x 227,8 mm
Stojalo (najmanjše) (ŠxD)- x -
Utež
Teža paketa20,9 kg
Teža izdelka s stojalom12,2 kg
Teža izdelka brez stojala11,8 kg
Oprema
Model daljinskega upravljalnikaTM2180E (Združeno kraljestvo: TM2180E + TM1240A)
Baterije (za daljinsko upravljanje)N / A
Samsung Smart Control (priložen)Da
Izbirna podpora za stojalo (Y20 Studio)N / A
Podpora za eno nevidno povezavo 15m / 10mDa
Podpora za miniaturno pritrditev na stenoDa
Podpora za pritrditev na steno VesaDa
Prilagodljiva podpora za ogrodjeDa
Navodila za uporaboDa
E-priročnikDa
Antenski kabelN / A
Napajalni kabelDa
Kabel HDMIN / A
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/ba/lifestyle-tvs/the-frame/ls03a-50-inch-the-frame-art-mode-4k-smart-tv-black-qe50ls03aauxxh/
Energetska nalepka: https://images.samsung.com/is/content/samsung/p6/common/energylabel/common-energylabel-qe50ls03aauxxh-energylabel.pdf

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
21.01.2022. ob 00:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
19 -krat