Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Samsung QE55LST7TCUXXH QLED UHD Terrace zunanji TV

Samsung QE55LST7TCUXXH QLED UHD Terrace zunanji TV

Cena
4.299 €
Šifra oglasa: 8008316

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Proizvajalec
Samsung
Diagonala zaslona (v palcih)
55
Stanje
novo

Opis oglasa

Samsung QLED izkušnja, zdaj tudi na prostem
* Dejanski izdelek se lahko razlikuje od ilustracije. Za več informacij obiščite našo galerijo izdelkov! * Slike in video posnetki so simulirani in so ilustrativni. * Televizor Terrace je zasnovan za namestitev na prostem in za uporabo v senčnem okolju. Televizor je lahko delno izpostavljen zunanji / posredni sončni svetlobi, vendar se je treba izogibati neposredni sončni svetlobi.
Svetel in sijajen - zunanji televizor 4K QLED
Kar zadeva kakovost slike v televiziji v zaprtih prostorih, Samsung ponuja najboljše možno. Z 4K QLED in do 2000 nit svetlosti lahko zdaj uživate v odlični kakovosti slike in optimalni vidljivosti na svojih najljubših lokacijah na prostem.
* Tipična svetlost temelji na internih preskusnih standardih in se lahko razlikuje glede na ogledno okolje ali posebne pogoje.
TV lahko uživate na več načinov
S televizorjem The Terrace lahko preprosto uživate v vsem, kar radi gledate. Upravljajte televizor samo z glasom in se potopite v svet vsebin z enim samim klikom! Gledanje televizije bo s televizorjem The Terrace lažje in zabavnejše.
* Pametne funkcije in grafični uporabniški vmesnik (GUI) se lahko razlikujejo glede na model, regijo, jezik in mobilno napravo. * Za nastavitev televizorja je potreben račun Samsung. * Uporabniški vmesnik je lahko drugačen. * Nekatere funkcije ali funkcije morda niso podprte ali na voljo za povezane naprave. * Podpora za funkcijo "Vklop televizorja" se lahko razlikuje od naprave do naprave.
TV, zasnovan za zunanjo uporabo
Terasa je celoletna rešitev za zabavo na prostem. Ne glede na sezono ocena IP55 pred vremenskimi vplivi zagotavlja nemoteno delovanje televizorja in zaščito pred zunanjimi baterijami, vključno z vlago, prahom in toploto. Zaradi televizije The Terrace vreme ne skrbi.
* Zaščita pred vodo in prahom temelji na IP55 (Mednarodna klasifikacija zaščite) in zagotavlja nemoteno delovanje pri temperaturah med -31 in 50 ℃. * IP55 (stopnja zaščite pred vdorom): stopnje zaščite, ki jih zagotavlja ohišje (IEC 60529).
4K QLED je edinstvena izkušnja
QLED 4K MR240
Terrace ima 100% barvno bogato tehnologijo, ki zagotavlja bogato in natančno kakovost 4K QLED barv v vsaki sceni, tudi na soncu. Osupljivo hitra osvežitev slike odpravlja zamegljenost pri hitro premikajočih se slikah in zagotavlja neprekinjeno in podrobno kakovost slike pri gledanju filmov, igranju iger ali celo pretakanju športov.
* 100% bogastvo barv v načinu Film, merjeno v skladu s standardom DCI-P3, s certifikatom VDE. * Indeks hitrosti gibanja upošteva vse tri dejavnike, ki prispevajo k tehnologiji gibanja: hitrost osveževanja plošče, hitrost obdelave slik in tehnologija osvetlitve ozadja.
Več vidljivosti, manj bleščanja
ZASLON PROTI BLEŠČANJU
Terrace ima impresivno tehnologijo proti bleščanju, ki znatno zmanjša bleščanje in bleščanje na zaslonu televizorja, hkrati pa izboljša kontrast slike. Sončni dnevi so zdaj kot nalašč za uživanje v svoji najljubši vsebini na prostem.
* Dramatizacija. * Televizor Terrace je zasnovan za namestitev in uporabo na prostem v senčnem okolju. Televizor je lahko delno izpostavljen zunanji / posredni sončni svetlobi, vendar se je treba izogibati neposredni sončni svetlobi.
Odkrijte podrobnosti zahvaljujoč ostrim kontrastom!
NEPOSREDNO POLNO POLJE 16X
Natančno nadzorovana osvetlitev ozadja se inteligentno prilagodi vsebini in prikaže bogato temo. Pripravite se na bogate podrobnosti in kontrast brez primere.
* Numerični indeks neposrednega polnega polja temelji na tehnologijah za osvetlitev ozadja, odsev in kontrast.
Preklopite na 4K vse, kar imate radi!
4K MI POVEČANJE
Povečanje 4K MI s Samsungovim zmogljivim kvantnim procesorjem samodejno analizira vhodni vir, da zmanjša slikovni šum, povrne izgubljene podrobnosti in določi robove predmetov in besedila. Slike in zvok ločljivosti 4K lahko dobite ne glede na vir.
* Izkušnja z ogledom se lahko razlikuje glede na vrsto vsebine in obliko.
Okolje se spreminja, slika je popolna
PRILAGODLJIVA SLIKA
Aktivno se prilagaja okolju s samodejnim prilagajanjem svetlosti. Uživajte v popolni sliki, ne glede na uro in vsebino, ki jo gledate!
Najboljša kakovost slike Samsung HDR, od svetlih barv do najtemnejših podrobnosti
HDR 32X
Quantum HDR 32x postavlja nov standard za neverjetne podrobnosti in svetlost. Uživajte v živahnih barvah, ostrem kontrastu in podrobnih slikah! Dinamično preslikavo tonov HDR10 + vam omogoča prilagajanje barv in kontrast od scene do scene, tako da lahko cenite tudi najmanjše podrobnosti.
* Razpon svetlosti Quantum HDR temelji na internih preskusnih standardih in se lahko razlikuje glede na okolje gledanja ali posebne pogoje.
Razširite zmogljivosti svojih mobilnih naprav!
Za zrcaljenje potrebujete en dotik
FUNKCIJA UPRAVLJANJA NA DOTIK
Zrcaljenje filmov ali glasbe s pametnega telefona na televizor zahteva samo en potez. Ko s pametnim telefonom tapnete televizor, ga televizor samodejno zazna in zrcali vsebino. Tako lahko hitro in enostavno preklopite na televizijo in uživate v vsebini.
* Samo za združljive naprave. * Ko uporabljate "NFC na televizorju", se na vašem pametnem telefonu samodejno aktivira Bluetooth. * Ta funkcija deluje samo, ko je telefon vklopljen. * Tapkanje naj bo vedno oddaljeno od zaslona televizorja in vogalov. naprava se lahko opraska ali zlomi. * Priporočljivo je, da se rahlo dotaknete katere koli točke na zunanjem okvirju televizorja, pri čemer mobilna naprava ostane v njenem ohišju.
Oglejte si več vsebin naenkrat!
RAZDELJENI ZASLON
Razdeljeni zaslon razdeli televizijski zaslon na dva dela, vsebino, ki jo gledate, postavi na eno stran, na drugo pa zrcali vaš mobilni zaslon. To pomeni, da vam ni treba več gledati navzdol s televizijskega zaslona, ​​če želite gledati svoj telefon.
* Razpoložljive tehnologije, funkcije, grafični uporabniški vmesnik (GUI) in druge funkcije se lahko razlikujejo glede na regijo, ponudnika storitev, omrežne pogoje ali izdelek in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Samo za združljive naprave.
Zrcaljenje zaslona glede na vaše potrebe

AIRPLAY 2
Z vgrajeno funkcijo AirPlay 2 lahko na televizorju The Terrace enostavno predvajate filme, serije, glasbo in fotografije neposredno iz iPhona, iPada ali Maca. * Funkcije AirPlay 2 so na voljo na vseh pametnih televizorjih Samsung 2020 ali novejših.
* Apple in AirPlay 2 sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah. * AirPlay 2 zahteva iOS 12.3 ali novejši in macOS 10.14.5 ali novejši.
ㅤ 
SMARTTHINGS
Na pametnem telefonu zaženite film za domače potovanje in po prihodu domov preprosto preklopite na Samsung TV! Ne glede na to, ali gre za Android ali iOS, aplikacija SmartThings omogoča enostavno povezovanje in izkušnje.
* Razpoložljive tehnologije, funkcije, grafični uporabniški vmesnik (GUI) in druge funkcije se lahko razlikujejo glede na regijo, ponudnika storitev, omrežne pogoje ali izdelek in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
* Vse naprave morajo biti povezane z Wi-Fi ali drugim brezžičnim omrežjem * Aplikacijo SmartThings je treba prenesti in namestiti * Vse naprave morajo biti registrirane v istem Samsung računu za usklajeno delovanje znotraj SmartThings.
VEČ POMOČNIKOV Z GLASOVNIM NADZOROM
ALEXA
Preprosto prosite Alexa, da preklopi kanale, najde filme, predvaja najljubšo glasbo, pokaže vrata in še več!
BIXBY
Lahko se celo pogovorite s televizijo The Terrace. Glasovni pomočnik Bixby lahko naredi več kot le nadzor nad osnovnimi funkcijami terase. Samo vprašati morate in dobili boste več.
ㅤ  
WI-FI TV POVEZAVA
Uživajte v brezšivni zunanji televizijski izkušnji, ki se brezžično poveže z vašimi najljubšimi ponudniki vsebin, pa tudi z mobilnimi telefoni, zvočnimi projektorji ali katero koli drugo združljivo napravo.
ㅤ   
POVEZAVA BLUETOOTH® TV
Povežite pametni telefon ali zunanji zvočnik s televizorjem The Terrace za razširjeno zunanjo TV in glasbeno izkušnjo!
En sam kabel za urejeno povezavo
VKLJUČEN SPREJEMNIK HD BASE-T
Za povezavo zunanjih naprav s teraso vam ni več treba kupiti ločenega sprejemnika HDBase-T - ta je že vključen v paket. Samo priključite kabel in končali ste! Vgrajeni Media Bay zagotavlja tudi dodatno zaščito zunanjih medijev pred snegom, dežjem in prahom.
* Združljive naprave morajo imeti dostop do razpoložljivega namestitvenega prostora vgrajenega ležišča za medije (5,5 x 1,0 x 7,9 palca).
Pametni daljinski upravljalnik za vremensko varno udobje
DALJINSKI UPRAVLJALNIK Z OCENO IP56
Zunanje naprave povežite s teraso in pustite, da Smart Remote prevzame nadzor nad vašo zunanjo TV-izkušnjo! Toda ta pametni daljinski upravljalnik je več kot vsestranski izjemno priročen daljinski upravljalnik. Poleg tega se ponaša z IP56 vremensko odpornostjo za celoletno vremensko zaščito - dež, vlaga, prah in toplota.
Zelo integriran in enostaven za uporabo
SMART REMOTE / SMARTTHINGS APPLICATION / SMART HUB
Terasa vam olajša digitalno življenje. S Smart Remote in SmartThings lahko enostavno dostopate do povezanih naprav in jih nadzirate. S storitvijo Smart Hub lahko preprosto iščete vsebine, brskate po spletu in odkrivate izjemne aplikacije.
* Samo za združljive naprave. * Vse naprave morajo biti povezane v Wi-Fi ali druga brezžična omrežja. * Aplikacijo SmartThings je treba prenesti in namestiti. * Dejanski izdelki, vključno z daljinskim upravljalnikom, se lahko razlikujejo od slike. Za več informacij obiščite našo galerijo izdelkov! * Za usklajeno delovanje v SmartThings morajo biti vse naprave registrirane v istem Samsung računu. * Razpoložljive tehnologije, funkcije, GUI (grafični uporabniški vmesnik) in pametne funkcije se lahko razlikujejo glede na regijo, ponudnika storitev, omrežno okolje, mobilno napravo ali TV-izdelek in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Izboljšan zvok, optimiziran za zunanjo uporabo
NAREDITE VEČ NA TELEVIZIJI THE TERRACE S SAMSUNG SMARTTHINGS!
* Ta funkcija je podprta samo v nekaterih mobilnih napravah Samsung. Nekatere aplikacije, ki so na voljo v vaši mobilni napravi, ob nakupu morda niso na voljo na televiziji The Terrace. Prenesite in namestite aplikacijo SmartThings. Neodvisni ponudniki vsebine lahko kadar koli odstranijo aplikacije s platforme Smart TV ali jih ustavijo. * Vse naprave morajo biti povezane v Wi-Fi ali druga brezžična omrežja.
*
* Dejanski izdelek se lahko razlikuje od prikazanega. Obiščite našo galerijo izdelkov!
SLIKE
Dokumenti
17.4.2017
common-energylabel-qe55lst7tcuxxh-energylabel Dokument z oceno G
(Dokument z energijsko nalepko z oceno G)
208,73KB
 
3,840 x 2,160
Resolucija
Neposredno polno polje 16x
Kontrast
Kvantni procesor 4K
Elektronika za izboljšanje slike
LS
Serije
*
Resolucija
3,840 x 2,160
*
Kontrast
Neposredno polno polje 16x
*
Elektronika za izboljšanje slike
Kvantni procesor 4K
*
Serije
LS
Izdelka
*
QLED
Serije
*
LS
Zaslon
*
Velikost zaslona
55 "
Video
*
Osvežitev slike
MR240
*
PQI (indeks kakovosti slike)
4400
*
HDR (visok dinamični razpon)
Da
*
HDR 10+
Podprto
*
HLG (hibridna gama gama)
Da
*
Barva
100% barvno bogastvo z Quantum Dottal
*
Perspektiva
Širok kot gledanja
*
Mikro zatemnitev
Vrhunski UHD zatemnitev Pro
*
Izboljšanje kontrasta
Da
*
Auto Motion Plus
Da
*
Filmski način
Da
Zvok
*
Dolby Digital Plus
Da
*
Izboljšanje dialoga
Da
*
Zvočna moč (RMS)
20W
*
Vrsta zvočnika
2CH
*
Povezava z več napravami
Da
Pametna storitev
*
Samsung SMART TV
Pametno
*
Operacijski sistem
Tizen ™
*
Bixby
Angleška, angleška, angleška, indijska, korejska, francoska, nemška, italijanska, španska (funkcije se lahko razlikujejo glede na jezik)
*
Glasovni nadzor
Da
*
Podpora za navideznega asistenta
Da (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
*
Združljiv s Pomočnikom Google
Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
*
Alexa združljiva
Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
*
TV Plus
Da (samo GB / FR / DE / IT / ES / AT / CH)
*
Spletni brskalnik
Da
*
Podpora za aplikacije SmartThings
Da
*
SmartThings
Da
*
Univerzalni vodnik
Da (samo GB / FR / DE / IT / ES)
*
Galerija
Da
Konvergenca
*
Zrcali TV na mobilni telefon
Da
*
Zrcaljenje mobilne televizije, DLNA
Da
*
Dotaknite se pogleda
Da
*
Digital Butler
Da
*
Razdeljeni zaslon
Da
*
Zvočnik
Da
*
Oddaljen dostop
Da
*
360 ° predvajanje videa
Da
*
WiFi Direct
Da
*
Zrcalite TV zvok v mobilni telefon
Da
*
Odsev zvoka
Da
Sprejemnik / oddajanje
*
Digitalno oddajanje
DVB-T2CS2
*
Analogni sprejemnik
Da
*
CI (skupni vmesnik)
CI + (1.4) / CI + (1.4 ECP) ​​_IT samo
*
Oddajanje
HbbTV 2.0.1 (IT, GB, DE, ES, CZ, SK) / HbbTV 1.5 (AT, FR, FI, EE, GR, SI, HR, BE, NL, LU) / HbbTV 1.0 (PL, HU, CH , PT, DK) / MHEG 5 (IE)
Žična in brezžična povezava
*
HDMI
3.
*
USB
1.
*
Ethernet (LAN)
Da
*
Digitalni avdio izhod (optični)
1.
*
RF vhod (ozemljitveni / kabelski vhod)
1/1 (za zemeljsko sevanje) / 2
*
CI reža
1.
*
HDMI A / zadnji kanal pomoč
Da
*
eARC
Da
*
Hitro stikalo HDMI
Da
*
Vgrajen Wi-Fi
Da (WiFi5)
*
Bluetooth
Da (BT4.2)
*
Anynet + (HDMI-CEC)
Da
Oblikovanje
*
Oblikovanje
Trdna kovinska oblika
*
Tip kave
SNB
*
Oblikovanje
Običajno
*
Barva
Titan je črn
*
Podplat
Ne
Dodatne lastnosti
*
Prilagodljiva slika
Da
*
Prilagodljiv zvok
Prilagodljiv zvok
*
Povečanje MI
Da
*
Način v ozadju
Način v ozadju +
*
Zaznavanje svetlosti / barv
Zaznavanje svetlosti / barv
*
Takojšen vklop
Da
*
Dostopnost - opis daljinskega upravljalnika televizorja / opis menija
Angleščina [britanski], nemški, francoski, španski, italijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo omrežje povezano v Estoniji, Latviji in Litvi)
*
Dostopnost - drugo
Povečava / Visok kontrast / Večizhodni zvok / Tehnologija SeeColors / Inverzija barv / Način sivine / Povečava ročnega signala / Počasno ponavljanje tipk / Zaznavanje območja povečave ročnega signala
*
Digitalna jasna slika
Da
*
Samodejno iskanje kanalov
Da
*
Samodejni izklop
Da
*
Napis
Da
*
Connect Share ™ (HDD)
Da
*
ConnectShare ™ (USB 2.0)
Da
*
EPG
Da
*
Igralni način
Da (samodejni način igre (ALLM), Game Motion Plus, dinamični črni EQ, prostorski zvok, 4K @ 120Hz (vrata HDMI 1))
*
Način filmskega ustvarjalca (FMM)
Da
*
Nadzor IP
Da
*
OSD jezik
27 evropskih jezikov + ruščina (samo z omrežjem v Estoniji, Latviji in Litvi)
*
Podpora za BT HID
Da
*
Podpora za USB HID
Da
*
Teletekst (TTX)
Da
*
Podpora za IPv6
Da
Energetska učinkovitost
*
Eko senzor
Da
*
Razred energetske učinkovitosti
G
Izvedba
*
Napajanje
AC220-240V 50 / 60Hz
*
Poraba energije (maks.)
370 W.
*
Poraba energije (v pripravljenosti)
0,50 W
*
Poraba energije (splošno)
102 W
Velikosti
*
Velikost paketa (Š x V x G)
1404 x 846 x 208 mm
*
Velikost naprave brez podstavka (Š x V x G)
1247,4 x 720,9 x 59,8 mm
Utež
*
Teža paketa
37,2 kg
*
Teža brez podplatov
29,3 kg
Dodatki
*
Daljinec
TM2095A
*
Baterije za daljinsko upravljanje
Da
*
Samsung Smart Control
Da
*
Stenski nosilec Vesa
Podprto
*
Navodila
Da
*
E-priročnik
Na voljo
*
Omrežni kabel
Da
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/si/lifestyle-tvs/the-terrace/the-terrace-55-inch-4k-outdoor-tv-lst7t-black-qe55lst7tcuxxh/

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
29.09.2021. ob 00:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
26 -krat