Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Sony KD-77AG9BAEP UHD SMART OLED  TV
  • Sony KD-77AG9BAEP UHD SMART OLED  TV
  • Sony KD-77AG9BAEP UHD SMART OLED  TV
  • Sony KD-77AG9BAEP UHD SMART OLED  TV
  • Sony KD-77AG9BAEP UHD SMART OLED  TV

Sony KD-77AG9BAEP UHD SMART OLED TV

Cena
3.599 €
Šifra oglasa: 7635399

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Proizvajalec
Sony
Diagonala zaslona (v palcih)
77
Stanje
novo

Opis oglasa

Sony 4K UHD KD77AG9BAEP Android TV sprejemnik
Oglejte si, kako na tem televizorju 4K HDR z zaslonom OLED, procesorjem Picture Processor X1™ Ultimate in zvokom Acoustic Surface Audio+™ oživi režiserjeva vizija.
 
MASTER Series
Naša strast je oblikovanje televizorjev, ki gledalcem podajo namen ustvarjalca. Televizorji serije MASTER Series ustrezajo kriterijem naših najboljših inženirjev in zagotavljajo prikaz čudovite slike. Prvič lahko ustvarjalci pustijo prosto pot domišljiji in si vizijo ogledajo doma.
Slika in zvok v popolni harmoniji
Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.
Procesor za slike X1™ Ultimate
Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.
Televizorji OLED
Pristna resničnost oživi z globoko črno in z naravnimi barvami. Procesor za slike X1™ Ultimate natančno nadzira vsako od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik na zaslonu. Sonyjev televizor OLED 4K HDR nudi izjemen, neprekosljiv kontrast.
Pixel Contrast Booster™: Najvišja raven kontrasta OLED v vsaki barvi
Televizor OLED s pomočjo tehnologije Picture Processor X1™ Ultimate združuje globoko črno barvo in naravno barvo OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster™, ter tako zagotavlja vrhunski barvni kontrast pri visoki svetilnosti. Gledana vsebina oživi z natančnimi podrobnostmi in živimi barvami.
Acoustic Surface Audio+™
Tehnologija Acoustic Surface Audio+™ poskrbi, da pride zvok do vas iz različnih smeri, podobno kot v koncertnih dvoranah. Dva sprožilnika in dva zmogljiva globokotonca nudijo večdimenzionalni zvok, s katerim se lahko potopite v popolnoma novo razvedrilno doživetje.
Način osrednjega televizijskega zvočnika: ključni dejavnik osupljivega zvoka
Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.
Studijska kakovost umerjenega načina za Netflix
Ta način je posebej oblikovan za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizorju kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.
Uživajte kot v kinu
Predajte se kinematografskim užitkom doma. Tehnologija Dolby Vision™ ob ogledu zagotavlja pristne prizore, Dolby Atmos™ pa prostor napolni s tridimenzionalnim prostorskim zvokom.6
Zaslon TRILUMINOS™: Dodatne barve, dodaten sijaj
Predajte se živahnim in resničnim barvam. Na zaslon s tehnologijo TRILUMINOS™ so preslikani vsi odtenki, saj uporablja širšo paleto.
Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed
Odkrijte vse možne oblike razvedrila tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje v pametnem televizorju Android 4K vam omogoča takojšen ogled filmov in oddaj iz aplikacij ali oddaj v živo.73
Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati
Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje za Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer "romantične komedije", dobite seznam primernih možnosti.
Privlačen iz vseh zornih kotov
Čista, minimalistična zasnova vam omogoča, da se lahko posvetite tistemu, kar je pomembno – sliki.
Tik ob zidu, kot umetniška slika
Pritrdite televizor na zid. Tesno se ga oprijema, kot slika, in se lepo sklada z vsakim prostorom.
Skriti in pospravljeni kabli
Kable lahko lično zložite znotraj stojala in jih spnete s priloženo sponko.9
Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom
Prek vhoda HDMI lahko kabelske sprejemnike in druge naprave priključite na televizor in vse nadzorujete z enim samim pametnim upravljalnikom. Ta je tudi zelo enostaven za uporabo, saj je zdaj tanjši in bolj zaobljen, vdelan pa ima tudi mikrofon za zvočne ukaze in boljšo postavitev gumbov.10
Object-based Super Resolution
Naši televizorji s tehnologijo Object-based Super Resolution zaznajo posamezne predmete na sliki in ohranijo podrobnosti na zaslonu. Tehnologija zazna na stotine predmetov, katerih ločljivost je izboljšana za vsakega posebej, kar pomeni izjemno natančno in podrobno sliko.
Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.
Super Bit Mapping HDR
V sončnem zahodu se skriva na tisoče barvnih odtenkov, senc in prelivov. Tehnologija Super Bit Mapping HDR prikaže vse. Med predvajanjem vsebine ustvari enakomerno in naravno TV-sliko v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih.
Dual database processing
Ena zbirka podatkov se uporablja za čiščenje slike, da se zmanjšajo zaslonski šumi. Druga zbirka se uporablja za višanje ločljivosti, s čimer se izboljša jasnost. Ti zmogljivi zbirki podatkov za izboljšanje slike delujeta skupaj in dinamično izboljšujeta ločljivost slikovnih pik v realnem času. V vsaki zbirki podatkov je več deset tisoč sklicev, ki smo jih z leti izkušenj zbrali pri ustvarjanju televizijskih in filmskih vsebin.
Znova odkrijte detajle slike s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO
Tehnologija 4K X-Reality™ PRO poskrbi, da je vsaka ločljivost slike povišana tako, da je bližje kakovosti 4K, kar zagotavlja kristalno jasne slike. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, zato je na voljo še več podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.
Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča
Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.
Chromecast built-in: Dobro deluje z ostalimi napravami
BRAVIA™ vključuje Chromecast built-in, zato lahko preprosto pretakate priljubljene vsebine razvedrila, kot so vsebine storitve YouTube™ ali Netflix, iz osebne naprave na vrhunski zaslon BRAVIA™11. Vsebine lahko pretakate iz naprav s sistemom Android™ ali iOS™ oz. iz prenosnega računalnika.
Google Play™: Svet vsebin in aplikacij
S storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. V televizorju je na voljo vse več različnih aplikacijFN_14], v katerih lahko uživate na povsem nov način.
Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence
BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.
Kinematografski zvok S-Force Front Surround
Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.
Povezljivost Bluetooth
Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Povežite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.12
Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB
Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.13
Kar najmanjša zamegljenost, zgolj kristalno čisti prizori
Tudi pri prizorih s hitrim gibanjem je zamegljenost kar najmanjša, zato so vse slike izjemno jasne. Vsaka slikovna pika OLED lahko v delčku sekunde preide iz izklopljenega stanja v svetlo.
Gledanje je odlično z vseh kotov
Svetle in jasne slike si lahko ogledujete iz katerega koli kota. S tehnologijo OLED lahko vso družino povabite k skupnemu uživanju pred zaslonom in dogajanje bodo lahko videli vsi.
Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4k Ultra HD (3840x2160), 4K UHD
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
194-196 cm (77'')
Internet tv
Android tv
Tehnologija zaslona
OLED
Oblika zaslona
raven
Indeks kakovosti slike
0
Usb priključek
da
Usb predvajanje
filmi, HDD snemanje, servis, zvok, slike
Brezžična povezava
IR, Wi-Fi, Wi-Fi direkt
3d tehnologija
ne
Razred energij. učinkovitosti
A
Poraba moči
211
Letna poraba energije
293
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/ag9-series

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
02.08.2021. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
45 -krat