Masivne lepljene lesne plošče Jelka, Hrast, Bukev ...

  • Cena: 22,16 
  • Šifra oglasa: 1985351
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Jugovzhodna Slovenija, Novo Mesto, Novo Mesto

Več:

PRILAGODLJIVO, OBNOVLJIVO IN TRAJNOSTNO

Masivne lepljene lesne plošče se uporabljajo za izdelavo vrat, kot notranje podporne plošče za obloge zidov in stropov, pa tudi v gradnji kot konstrukcijske plošče, obloge zunanjih površin - zaščiteno pred zunanjimi vremenskimi vplivi, podložne talne plošče in stopnice. Pri izdelavi pohištva se uporabljajo kot delovne plošče, mizne plošče, pa tudi za izdelavo kuhinj. Dobavljivi so različni formati, debeline, kakovostni razredi in obdelave.
Za lepljene lesne plošče veljajo izredne mehanske lastnosti saj povečuje nosilnost in preprečuje cepitev v smeri pravokotno na lesena vlakna, poleg tega pa zagotavlja dimenzijsko stabilnost plošč, kar pomeni, da obnašanje lesa v različnih pogojih (krčenje, nabrekanje) zmanjša na zanemarljivo vrednost.
Masivne križno lepljene lesene plošče imajo tudi bistveno višjo požarno odpornost, kot jo običajno pripisujemo lesenim konstrukcijskim elementom.
Ker je lesne plošče enostavno reciklirati, tudi dolgoročno ne obremenjujejo okolja, ampak predstavljajo le eno fazo v življenjskem ciklu lesa.


V našem podjetju se ukvarjamo z lepoto lesa v vseh oblikah.
Ponujamo celotno rešitev: design, izmere, izrise, izdelavo in montažo – keramike, parketov, laminatov, pohištva in stavbnega pohištva.

Vzpostavite kontakt z nami preko info@drvona.si , obiščite nas v naši trgovini DRVONA, BTC Novo mesto, hala C, Ljubljanska cesta 32 ali preprosto pokličite takoj na:
M: 051 358 900, T: 08 201 66 05 ali 08 201 66 06

Stik

AL-DRVONA, inženiring d.o.o.
Naslov
Trgovina DRVONA, BTC Novo mesto, HALA C, Ljubljanska cesta 32
Mesto in poštna številka
8000 Novo mesto
Regija
Jugovzhodna Slovenija
Slovenija
E-pošta
info@drvona.si