Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Teak ležalnik, tikovina
  • Teak ležalnik, tikovina
  • Teak ležalnik, tikovina
  • Teak ležalnik, tikovina
  • Teak ležalnik, tikovina
  • Teak ležalnik, tikovina

Teak ležalnik, tikovina

Cena
419,95 €
Šifra oglasa: 6675071

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Kamnik, Kamnik
Stanje
novo

Opis oglasa

Vrtni ležalnik, ležalnik, vrtno pohištvo, balkonsko pohištvo iz naravnega, kemijsko neobdelanega tikovega lesa s pladnjem in kolesi, več nastavljivih odsekov za glavo in noge, mere: D 207 x Š 62 cm (70 cm z naslonom za roke) x V 36 cm, pladenj 28,5 x 32 cm, 4-delni nosilec, V 6 x D 190 x Š 60 cm, teža: približno 4 kg

Kakovosten mobilni ležalnik iz tikovine z dvema gumijasto obloženima platiščema in več prilagodljivim odsekom za glavo in noge za posamezen ležeč položaj. Površina ležalnikov za sprostitev je bila večkrat brušena, sicer pa je ostala povsem naravna.

Ta masiven, visokokakovosten lesen ležalnik je stabilen naravni izdelek iz neobdelane tikovine, neobčutljiv na vremenske vplive in idealen za notranjo in zunanjo uporabo, kot so vrt, zimski vrt, bazen, savna, terasa, balkon, kampiranje ali bazen.

Zahvaljujoč brezčasnemu videzu lahko ležalnike optimalno kombinirate z drugim vrtnim pohištvom.

V kompletu je visokokakovostna blazina iz strukturnega poliestra s 4 segmenti; Barva: krem; dobre debele kakovosti z dodatnimi blazinami. Prevleka je vodo odbojna, odstranljiva, pralna in ima zadrgo.
!brez blazine je cena 270€!

Vsi lesni izdelki DIVERO nosijo SVLK - Indonesia Legal Wood Seal. Pri tem se upošteva veljavna uredba EU o trgovini z lesom, katere namen je preprečiti uporabo in uvoz nezakonito posekanega lesa.

Les je živ material, rahlo razpokanje in postopne spremembe barve so običajne pri zunanjem lesenem pohištvu. Vendar je tikovina zelo odporna na vremenske vplive in je zato idealna za notranjo in zunanjo uporabo. Neobdelana tikovina po določenem času prevzame srebrno sivo patino. Če to ni zaželeno, lahko posteljo redno osvežujete s tikovim oljem ali voskom ali pa jo zaščitite pred zunanjimi vplivi. Za naše izdelke se uporablja samo les s certifikatom SVLK iz trajnostne pridelave.

Povezava do partnerske trgovine je v spodnjem linku.
Na razpolago so vsi proizvodi, katere imajo na internetni strani. Za ceno in rok dobave posameznega artikla pišite na mail: prodaja.fritid@gmail.com

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
12.06.2021. ob 12:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
915 -krat