Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • LEŽIŠČE ERGO COMFORT 90x200 DORMEO

LEŽIŠČE ERGO COMFORT 90x200 DORMEO

Cena
293,99 €
Šifra oglasa: 10783212

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Cerknica, Podskrajnik
Stanje
novo

Opis oglasa

LEŽIŠČE ERGO COMFORT 90x200 DORMEO

Ležišče Ergo Comfort je s svojo edinstveno 5-plastno konstrukcijo, zasnovano za maksimalno podporo, dinamično prilagodljivost in vrhunsko udobje. Ponuja optimalno podporo vaši hrbtenici in preprečuje bolečine v hrbtu ter druga nelagodja povezana s spanjem. Sprosti točke pritiska, kar vam omogoča obnovljiv spanec, nudi trdno podporo vašemu hrbtu, skrbi, da je vaša hrbtenica ustrezno poravnana in pomaga pri odpravljanju bolečin v hrbtu. Tri cone udobja zagotavljajo prilagojeno podporo različnim delom telesa v vseh spalnih položajih. Oblika edinstvene 6 cm Ergo plasti je bila narejena po vzoru sistema KOSMODISK®, ki je znan po svojih blagodejnih učinkih na hrbtenico.

V ležišču se nahaja inovativna plast ERGO™, ki posnema obliko hrbtenice in se tako popolnoma prilagodi vašim potrebam. Rebra se dinamično odzivajo in prilagajajo vašemu gibanju med spanjem. Spodbuja dobro poravnavo telesa med spanjem in zagotavlja zdrav spanec. Kakovostna spominska pena, všita v čudovito, mehko, posebej oblikovano prevleko, se popolnoma prilagodi vašemu telesu. Poleg tega je izjemno higienska. Prevleka CleanEffect® zagotavlja zaščito pred pršicami, bakterijami in mikrobi za zdravo in higiensko spalno okolje. Viskozna vlakna imajo odlične lastnosti uravnavanja vlage, kar vam bo omogočilo spanje na suhi in sveži površini. Za še večjo higieno je prevleka snemljiva in pralna.

Ležišče Ergo Comfort ima obračljivo jedro, ki omogoča, da izberete trdoto ležišča glene na svoje želje in potrebe. Ena stran jedra je bela in je narejena iz mehkejše Ecocell® pene. Druga stran jedra je modra in narejena iz trše Ecocell® pene. Ko je na vrhu mehkejša bela stran, je ležišče mehkejše, ko pa je na vrhu trša modra stran, pod prevleko v kateri je všita plast 2 cm spominske pene, ležišče postane trše.

Glavne značilnosti:

Ergonomsko ležišče nudi popolno podporo, se prilagaja vašemu telesu, da je vaša hrbtenica pravilno poravnana in pomaga odpraviti bolečine v hrbtu povezane s spanjem.
Srednja Ergo plast je nastala po vzoru sistema Kosmodisk® in je v obliki človeške hrbtenice.
Višina ležišča: 20 cm – 18 cm visoko jedro in 2 cm spominske pene všite v prevleko za izboljšanje udobja med spanjem.
3 cone udobja za optimalno podporo različnih delov telesa.
Ecocell® pena in zračni kanali omogočajo dobro zračnost ležišča.
Antibakterijsko in hipoalergeno ležišče, primerno za alergike in astmatike.
Odstranljiva in pralna prevleka za zdravo in čisto okolje, brez bakterij, pršic ter vonjav.
Ergonomske lastnosti ležišča testirane v neodvisnem testnem laboratoriju v Nemčiji so pokazale odlično podporo, prilagodljivost in udobje.
Izdelano v Evropi.

Redna cena: 419,99 €
Popust: 30 %

Akcijska cena: 293,99 €

Akcija velja do odprodaje.

Trgovina Megadom Podskrajnik, 01/70 50 704, pohistvo.podskrajnik@megadom.si
Trgovina Megadom Ribnica, 01 83 51 441, pohistvo.ribnica@megadom.si

Zemljevid

Oglas je objavljen
13.03.2023. ob 13:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
235 -krat