• Naučite se ljubiti - Eileen Caddy in David Earl Platts
  • Naučite se ljubiti - Eileen Caddy in David Earl Platts
  • Ne zamudite priložnosti

Naučite se ljubiti - Eileen Caddy in David Earl Platts

Cena
12 €
Šifra oglasa: 9807968

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam odlično ohranjen priročnik z naslovom Naučite se ljubiti, avtorjev Eileen Caddy in David Earl Platts. Roman je izdala založba Cangura, leta 2012, je v mehki vezavi in ima 179 strani. Knjiga je nova, nikoli prelistana.

Temeljna lekcija, ki se je mora v življenju naučiti prav vsakdo, je, da se naučimo ljubiti. Drugim ljudem ljubezni ne moremo predajati, vse dokler najprej ne ljubimo samih sebe. Mnogo ljudi samih sebe ne ljubi v celoti, najpogostejši razlog za to pa so naši dvomi vase oziroma negativno mnenje, ki ga imamo o sebi.
Knjiga Naučite se ljubiti vas torej spodbuja, da se odločite, da boste sprejemali in spoštovali sami sebe ter tudi druge ljudi. Spodbuja vas, da se odločite, da boste spremenili svoja prepričanja in vedenjske vzorce, ter da se odločite, da boste porušili ovire, ki ste jih postavili v svoji notranjosti, in da boste tako ljubezni omogočili prost pretok. Knjiga vam pokaže, da se ljubiti naučite tako, da zavestno sprejemate odločitve in da ste svoje odločitve pripravljeni tudi aktivno udejanjiti. Ponuja vam ustrezne tehnike osebnega zavedanja in vas spodbuja, da jih uresničujete. Večina teh tehnik temelji na psihosintezi, holističnem pristopu, ki pri proučevanju človekove osebne rasti in razvoja posameznika postavi prav v ospredje.
Knjiga v vsakem poglavju obravnava določen aspekt osebne rasti, ki vam pomaga na poti k bolj svobodnemu in celostnemu predajanju ljubezni, vsako poglavje pa vsebuje tudi praktične vaje, ki vam bodo pomagale, da boste lahko sami izkusili pomembne vidike vsakega obravnavanega področja. Poleg tega pa avtorja v okviru vsakega poglavja navajata dodatno literaturo, kjer lahko najdete koristne informacije in še dodatno okrepite svoja prizadevanja, da bi ljubezen predajali neovirano.
Soavtorja knjige Naučite se ljubiti sta Eileen Caddy, pisateljica in soustanoviteljica fundacije Findhorn Foundation na Škotskem, in David Earl Platts, pisatelj in predavatelj, ki že več kot 35 let poučuje in dela z različnimi skupinami po vsem svetu.

Informacije na telefon:041/971-800, ogled in prevzem v Celju, pošljem tudi po pošti (poštnino plača kupec).

Zemljevid

l-b44

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  3211 Škofja vas, Savinjska, Slovenija
Oglas je objavljen
09.04.2024. ob 17:10
Do poteka še
Oglas je prikazan
129 -krat

l-b44

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  3211 Škofja vas, Savinjska, Slovenija