Električna negovalna postelja, s trapezom

  • Cena: 530 
  • Šifra oglasa: 2664757
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah
Stanje: rabljeno

Več:

Odlično ohranjena, visoko kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex". S standardno dimenzijo ležišča 200x90cm.

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Izdelani sta iz masivnega lesa prevlečenega z dekorativnim bukovim furnirjem.
Nameščena ima štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru. Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Za vse električne funkcije premikov postelje skrbijo štirje kvalitetni, sinhrono in mirno delujoči elektromotorji Okin. Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi.
Preostala dva motorja, ki se nahajata v skupni centralni enoti pod ležiščem postelje upravljata dvig vzglavja do naklona 70°, dvig vznožja nad koleni do naklona 37°, ter 20° spust naklona spodnjega podkolenskega dela nog.

Električno delovanje se upravlja s priloženim 6-funkcijskim pilotom, ki ima opcijo zaklepa funkcij delovanja. Vsi elektromotorji postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese veliko varne delovne obremenitve. Vsa nameščena elektronika na postelji z IPX4 zaščito pred vlago in prašnimi delci. Primarna varovalka je nameščena v električnem adapterju. Za dodatno varnost pri uporabi pa poskrbita še sekundarna polyswitch varovalka in termovarovalka. V centralnem motorju pod ležiščem je nameščena 9V blok baterija, ki skrbi za zasilno delovanje postelje v primeru slučaja izpada elektrike v domačem omrežju. Električni kabel z adapterjem na visoko kakovostnem spiralnem kablu, z zaščito pred pregibanjem.

Ležišče sestavlja kvalitetno 4-delno leseno letveno latoflex vzmetenje. Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča postelje je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Na straneh ležišča postelje se nahajajo še štiri kovinska držala, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice. Vsa kovinska konstrukcija postelje je prašno lakirana z elektrostatskim postopkom, s poliestrskim praškastim premazom za zaščito pred zunanjimi vplivi. Preostali leseni deli postelje pa so izdelani iz iveral polnila prevlečenega s furnirjem bukovega lesa.
Na posteljo je poleg priloženega vogalnega trapeza s trikotnikom in lesenih varnostnih ograj možno namestiti tudi druge dodatke kot je, stojalo za infuzijo, nosilec urinske steklenice, regulator električne anti dekubitus blazine, ip.

Postelja je enostavno razstavljiva in zato primerna za transport z vsakim osebnim vozilom. Postelja s ce certifikatom. Priložena navodila, račun garancija, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti negovalne postelje Domiflex:
- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm
- skupna zunanja dimenzija sestavljene postelje= 220 x 103cm

Lokacija oglasa Električna negovalna postelja, s trapezom
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa