Blender mešalnik BIANCO Di Puro FORTE

  • Cena: 110 
  • Šifra oglasa: 5380165
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Škofljica, Škofljica
Stanje: rabljeno

Več:

Pokončni mešalnik BIANCO Forte ima klasično obliko mešalnika z močnim motorjem z močjo kar 1680 W. 6 nožev iz izredno trdega nerjavečega japonskega jekla se vrti s hitrostjo do 32.000 vrt. / min. To pomeni, da lahko razbije tudi celo avokadovo koščico na tako majhne delce, da jih telo lahko absorbira. Uporaba in priprava zdrave hrane je s pokončnim mešalnikom BIANCO forte zelo enostavna!

https://www.eujuicers.si/mesalnik-blender-bianco-forte-bel

Potrebno je zamenjati rezilo/nož v posodi za mletje, cca 40EUR

Cena novega; 444-500 EUR

Kaj dobite v kompletu?

BIANCO Solito - posoda za mokro mletje
BIANCO solito posoda za mokro mletje ima prostornino 2,0 litra in je izdelana iz kopoliestra Tritan, ki ne vsebuje BPA, kar pomeni, da je primerna tudi za pripravo vročih sestavin (do 120C). Pri pripravi na primer vroče juhe ne prihaja do prehajanja škodljivih snovi v hrano. Posoda ima šest rezil iz japonskega nerjavečega jekla, ki ne vsebuje niklja. Izdelana so iz izredno trdega nerjavečega jekla HCS (High Carbon Steal) in bodo z lahkoto opravila z najtršo sestavino. Tudi avokadova koščica ne predstavlja nobenega problema. Pokrovu posode je priloženo silikonsko tesnilo, ki optimalno zapre posodo in zmanjša oksidacijo hrane. Edinstven in patentiran potiskač BIANCO T42M pa omogoča neposredno meritev temperature sestavin že v posodi med obdelavo sestavin .

Avtomatski programi / ročni način
Pokončni mešalnik BIANCO forte ima 6 avtomatskih programov, ki jih lahko izberete s pritiskom ustreznega gumba/simbola na nadzorni plošči. S pritiskom na ustrezni program lahko pripravite juhe, omake, zelene smoothije, sojino ali lešnikovo mleko ter sadne napitke. Seveda si lahko pripravite številne druge recepte, ki jih boste našli v priloženi knjižici z recepti. Seveda lahko izberete tudi ročni način, s katerim sami prilagodite hitrost (10 različnih stopenj) in trajanje mešanja svojim željam. BIANCO forte nudi tudi pulzni način delovanja. Dokler držite gumb za pulzni način, bo mešalnik deloval z največjo hitrostjo.

Motor - srce mešalnika Bianco Forte
Motor pokončnega mešalnika deluje s hitrostjo do 32.000 vrt. / min. in ponuja izredno moč 1680 W. Hitrost lahko nastavite v 10 stopnjah od 14.000 vrt. / min. do 32.000 vrt. / min.

Najvarnejši blender - BIANCO Forte ima tri varnostne funkcije:

Zaščita pred pregrevanjem:
Motor pri blenderju Bianco Forte je opremljen s sistemom nadzora temperature. Če se rezila pri obratovanju mešalnika zaradi trde hrane ali premalo tekočine vrtijo prepočasi, obstaja nevarnost pregrevanja in se motor izklopi. V tem primeru pustimo, da se mešalnik 45 minut ohlaja v dobro prezračevanem prostoru, potem pa lahko nadaljujemo z delom.

Zaščita pred preobremenitvijo:
Motor je opremljen s sklopko, ki ščiti motor. V primeru blokade se motor ne more zavrteti (npr. pozabljena žlica v posodi mešalnika, itd.). Sklopka prepreči večje poškodbe na motorju. Sklopko je mogoče nadomestiti na pooblaščenem servisu.

Senzor za posodo:
Senzor za posodo zazna, ali je bila le-ta pravilno postavljena na aparat. Če posoda ni pravilno postavljena na ohišje motorja, potem mešalnik ne deluje. Da bi lahko ustrezno zaščitili motor in tretje osebe, nikoli ne poskušajte zaobiti te zaščite.Tehnični podatki za motor z ohišjem:

število obratov: od 14.000 (hitrost 1) do 32.000 obr./min. (hitrost 10/H)
moč: 1680 W
Poraba v stanju pripravljenosti: 0,339 W
priključna napetost / frekvenca: 220-240 V / 50 - 60 Hz

Lokacija oglasa Blender mešalnik BIANCO Di Puro FORTE
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa