Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Prerokbe iz Ved (Najstarejše svetovne prerokbe) - Mišo Tošič
  • Prerokbe iz Ved (Najstarejše svetovne prerokbe) - Mišo Tošič
  • Prerokbe iz Ved (Najstarejše svetovne prerokbe) - Mišo Tošič

Prerokbe iz Ved (Najstarejše svetovne prerokbe) - Mišo Tošič

Cena
20 €
Šifra oglasa: 8413382

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam zelo dobro ohranjeno knjigo z naslovom Prerokbe iz Ved (Najstarejše svetovne prerokbe), avtorja Miša Tošiča. Knjigo je izdala založba Veda Quest international d.o.o., Ljubljana, leta 2003, je v trdi vezavi in ima 338 strani.

Znano je , da so Vede najstarejše knjige v knjižnici človeštva. Manj znano pa je, da so bile pred približno 5000 leti v njih zapisane tudi številne prerokbe, ki se že tisočletja uresničujejo ena za drugo! Zapisovalec Ved - modrec, jogi in mistik Vjasa - je visoko v gorah Himalaje v globokem transu zrl daleč v prihodnost in svoja videnja prelil na palmove liste. Živa tradicija je njihovo presunljivo vsebino ohranila vse do današnjih dni.
Knjiga Prerokbe iz Ved je rezultat večletnega raziskovanja. V njej niso zbrane samo fascinantne prerokbe, temveč tudi pretresljivi zgodovinski in znanstveni dokazi, ki nastanek in razvoj človeških civilizacij osvetljujejo iz doslej neznane perspektive.
V knjigi boste prebrali že uresničene prerokbe o Jezusu, Adamu in Evi, Budi, Mohamedu, Šankari, Čajtanji itn., prebrali boste tudi tiste, ki se ureničujejo danes, in tiste, ki se bodo uresničile v prihodnosti.

Informacije na telefon: 041/971-800, prevzem v Celju, pošljem tudi po pošti (poštnino plača kupec).

Zemljevid

Oglas je objavljen
04.01.2022. ob 14:30
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
686 -krat