Corsair HX1000i | Modularni | 80 Plus Platinum | 4x PCIe 6+2, 3x SATA

Cena
159 €
Šifra oglasa: 11530827

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
101519
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/napajalniki/corsair-hx1000i/ .

Napajalnik Corsair HX1000i



Napajalniki serije HXi omogočajo izjemno natančen nadzor napetosti, skoraj neslišno delovanje in popolnoma modularen nabor kablov. So odlična izbira za visoko zmogljive osebne računalnike, kjer je zanesljivost bistvenega pomena.

Napajalnik Corsair HX1000i je popolnoma modularni napajalnik za osebne računalnike. Združljiv je z grafičnimi procesorji NVIDIA serije 4000 in AMD Ryzen serije 7000. Ima ventilator z magnetno levitacijo z načinom nič vrtljajev na minuto. Ponaša se z 100-odstotni japonski elektrolitski kondenzatorji z nazivno temperaturo 105 °C

ZMOGLJIVI PRIKLJUČKI
S tremi priključki EPS12V in popolnoma modularnim ožičenjem ima platinasti napajalnik Corsair HX1000i vse potrebne priključke za napajanje najzahtevnejših nadgradenj današnjih računalnikov zdaj in v prihodnosti, vključno z najnovejšo generacijo grafičnih kartic in procesorjev, ki zahtevajo veliko energije.



NA VRHUNCU CERTIFIKAT ATX 3.0
Standard ATX 3.0 zahteva visoko raven zanesljivosti in energetske učinkovitosti. Čeprav številni napajalniki CORSAIR izpolnjujejo te zahteve, so napajalniki serije HXi uradno certificirani za skladnost s standardom ATX 3.0.

Vključen je kabel PCIe 5.0 12VHPWR za GPU za uporabo s sodobnimi grafičnimi karticami, kot je NVIDIA GeForce RTX™ 40 Series.

TIHO DELOVANJE
Napajalnik Corsair HX1000i  združujejo 140-milimetrski ventilator s fluidnim dinamičnim ležajem in podporo načinu Zero RPM za dolgotrajno delovanje ventilatorja in skoraj neslišno delovanje, ko se ventilator pri nizkih in srednjih obremenitvah izklopi - vrti se le tako hitro, kot je treba.

NEOMAJNA MOČ IN KAKOVOST
Napajalnik Corsair HX1000i s certifikatom 80 PLUS Platinum in vrhunskimi 100-odstotnimi japonskimi elektrolitskimi kondenzatorji 105 °C zagotavlja do 92-odstotno učinkovitost za izjemno moč in dolgoročno zanesljivost z nizko porabo energije, manj hrupa in nižjimi temperaturami.

MOČ V PRIPRAVLJENOSTI
Kot popolnoma digitalni napajalnik vsak PSU serije HXi zagotavlja čisto, dosledno napajanje, hkrati pa zmanjšuje šumenje tuljav in hrup za stabilno in tiho delovanje.

Serija HXi podpira način spanja Modern Standby in s tihim delovanjem ter izjemno hitrim časom prebujanja iz spanja dviguje učinkovitost pri nizki obremenitvi na višjo raven.

80 PLUS PLATINASTI CERTIFIKAT
Stalna izhodna moč z do 92-odstotno učinkovitostjo in certifikat Cybenetics za manjšo porabo energije, manj hrupa in nižje temperature.

KONDENZATORJI Z OCENO 105 °C
Izdelani s 100 % japonskimi primarnimi elektrolitskimi kondenzatorji industrijske kakovosti z oceno 105 °C za neomajno moč in zanesljivost.




Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi napajalniki v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo napajalnikov si lahko ogledate na: NAPAJALNIKI

Podrobnosti o izdelku
Moč Napajalnika: 1000 W
Energijska učinkovitost: 80 Plus Platinum
Modularni: DA
PCIe priključki: 4x 6+2pin, 3x SATA
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.09.2023. ob 00:44
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
105 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija