Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • BLAUPUNKT DTS 801 električna zobna ščetka
  • BLAUPUNKT DTS 801 električna zobna ščetka
  • BLAUPUNKT DTS 801 električna zobna ščetka
  • BLAUPUNKT DTS 801 električna zobna ščetka
  • BLAUPUNKT DTS 801 električna zobna ščetka

BLAUPUNKT DTS 801 električna zobna ščetka

Cena
99,99 €
Šifra oglasa: 2231765

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Električna zobna ščetka BLAUPUNKT DTS801 z ultrasonično tehnologijo.

Ultrasončna tehnologija
DTS801 je osnovana na ultrazvočni tehnologiji. V glavi ščetke je generator, ki proizvaja visoko frekvenčen zvok, ki povzroča tresenje ščetin. Ta vrsta zobne ščetke se posebej priporoča za ljudi z občutljivimi zobmi in dlesnimi, ker je v primerjavi z rotacijskimi glavami, sonična ščetka zelo nežna do zob in dlesni. Zahvaljujoč tehnologiji UltraSonic Vibration, glava ščetke opravi do 41 000 gibov ščetke na minuto, s čimer učinkovito odstranjuje zobne obloge. Kljub ogromni količini vibracij in visoki učinkovitosti je ščetka popolnoma varna za uporabo.


4 načini delovanja
DTS801 zobna ščetka ponuja štiri načine delovanja, kar vam daje možnost, da si prilagodite način ščetkanja glede na vaše preference in vaš tip zob.
- Pri izbiri prvega načina – za občutljive zobe bo ščetka zmanjšala število vibracij in amplitudo premika ščetin, kar je posebej primerno za osebe, ki trpijo za hipersenzitivnostjo ali za osebe s številnimi zobnimi plombami.
- Drugi program – dnevna nega se priporoča za dnevno nego večine uporabnikov in ponuja optimalno delovanje.
- Pri tretjem programu – masaža se glava zobne ščetke premika s spreminjajočo hitrostjo, primerno za masažo dlesni in izboljšanje prekrvavitve. Zadnji program – beljenje ponuja najvišjo količino vibracij, kar zagotavlja maksimalno delovanje naprave in obnovitev naravne beline zob.


Celovita nega za oralno zdravje
V kompletu so vključeni trije nastavki z glavo ščetke. Prosimo upoštevajte, da je po priporočilih zobozdravnikov, glavo ščetke potrebno zamenjati po 3 mesecih uporabe. Nastavek za ščetko je na voljo kot dodatna oprema ACC024. Poskrbite za popolno nego zob vaše družine s kompletom DTS801 in občutite nego zob, dlesni in interdentalnih prostorov, ki jo zagotavlja sonična tehnologija!

Učinkovito čiščenje
USV tehnologija zagotavlja dinamično ščetkanje zob, hitro frekvenco vibracije in visoko amplitudo premikov ščetin, kar daje občutek čistih zob. PerfoBrush ščetka nežno masira dlesni, odstranjuje zobne obloge, kot tudi obarvanja in ostanke hrane ter doseže najbolj nedostopna mesta.

Sterilizacijska postaja
DTS801 postaja za odlaganje ščetke poleg standardne funkcije napajanja vsebuje še en zelo pomemben element. V posebni, v postajo vgrajeni škatlici, je nameščena mini UV lučka, ki sterilizira krtačko in učinkovito odstrani bakterije in viruse. Sterilizacija je 99,9% učinkovita za E. Coli, Candida Albicans, Salmonella and H. Simplex. Prav tako je zelo učinkovita za odstranjevanje virusov, saj odstrani do 96,8% H1N1 virusov. Z uporabo sterilizacije se izboljša higiena ščetkanja. Proces vam zagotavlja, da uporabljate čisto in sterilizirano zobno ščetko. Potovalna škatlica, pa zagotavlja, da je ščetka priročen spremljevalec na vsakem vašem potovanju.

Priročna uporaba
DTS801 je opremljen z dvo-minutnim časovnikom kar omogoča kontrolo časa, ki ga porabimo za čiščenje zob ter 30-sekundni mikro-časovnik, ki nas opozori na premikanje na naslednjo območje čiščenja. Ščetka je opremljena tudi s funkcijo, ki preprečuje prekomeren pritisk na površino zob z zmanjšanjem vibracije.

Tehnične lastnosti:

Dve zobni ščetki
Potovalna škatlica
Dinamično čiščenje zob zahvaljujoč tehnologiji UltraSonic Vibration (do 41 000 premikov na minuto)
4 načini delovanja: občutljivi zobje, dnevno, masaža, beljenje
Časovnik: 2 minuti
Mikro-timer s 30-sekundnim intervalom, opozarja na čas za spremembo območja čiščenja
Zaščita pred prekomernim pritiskom ščetkanja (zmanjšanje intenzitete vibracije)
UV sterilizator ščetk
PerfoBrush idealno masira dlesni in odstranjuje zobne obloge, madeže in ostanke
3 glave ščetke (zamenljive, na razpolago dodatki ACC024 med veznimi artikli)




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
05.04.2020. ob 23:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
227 -krat