Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SILKN Sonic Smile Deluxe SSL1PDE1001 električna zobna ščetka
  • SILKN Sonic Smile Deluxe SSL1PDE1001 električna zobna ščetka
  • SILKN Sonic Smile Deluxe SSL1PDE1001 električna zobna ščetka
  • SILKN Sonic Smile Deluxe SSL1PDE1001 električna zobna ščetka

SILKN Sonic Smile Deluxe SSL1PDE1001 električna zobna ščetka

Cena
84,90 €
Šifra oglasa: 3115561

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silkn SonicSmile Deluxe SSL1PDE1001. Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

Citat - YOUNEEQ.DE O SILKN SONICSMILE:
¨Silkn SonicSmile je zagotovo primerljiv s Philips Sonicare. Oprema je podobna, učinkovitost čiščenja je prav tako prepričljiva. Z baterijo in ceno je Silkn zobna ščetka korak naprej:
• Silkn SonicSmile potrebuje 10 ur manj polnjenja kot Philips Sonicare
• Obe glavi ščetk sta enako kvalitetni. Vendar so dodatne glave ščetk Silkn SonicSmile cenovno bolj dostopne.
Po našem mnenju je Silkn SonicSmile ena najboljših električnih zobnih ščetk, ki so na voljo na trgu. Vsekakor lahko tekmuje z drugimi blagovnimi znamkami!¨

Električna zobna ščetka je bolj učinkovita
Silkn SonicSmile Deluxe zagotavlja odlično ustno higieno in je veliko bolj učinkovita kot ročno ščetkanje, saj optimalno očisti med zobmi in vzdolž dlesni. Sonična zobna ščetka vam zagotavlja bolj zdrave, bolj čiste in bolj bele zobe. Testiranja so pokazala, da to velja za primer, ko uporabljate SonicSmile Deluxe vsaj 4 minute na dan; 2 minuti zjutraj in 2 minuti zvečer. SonicSmile Deluxe proizvede 31.000 vibrirajočih gibov ščetke na minuto in tako odstrani bistveno več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka, kar povzroči tudi manjše kopičenje zobnega kamna. Po prvi uporabi bodo vaši zobje že občutno čistejši, svetel bel nasmeh, ki ga vidite v ogledalu, pa dokazuje, da je ščetka SonicSmile Deluxe res prava izbira.

5 nastavitev za izbiro
Silkn SonicSmile Deluxe ima pet različnih nastavitev. Bela je za bolj bele zobe in zmanjšuje obarvanje. Čisto je izjemna nastavitev za odstranjevanje zobnih oblog in je še posebej primerno za občutljive zobe in dlesni. Funkcija poliranja je namenjena za poliranje zob. Masaža daje dlesnim nežno masažo in izboljša zdravje vaših dlesni. In končno, lahko uporabite nastavitev učenje, da se navadite na električno ščetkanje - vibracije zobne ščetke se bodo postopoma povečevale od šibke do močne v prvih 12-ih uporabah. Ne glede na nastavitev, ki jo izberete, SonicSmile Deluxe vedno obljublja odlično čiščenje zob.

Polnjenje
Silkn SonicSmile Deluxe ima tudi indikator polnjenja, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bo prazna in je ne boste mogli uporabljati. Ko je čas, da napolnite krtačo, indikator utripa, da vas opozori. Z uporabo indukcijskega polnilnika na USB-adapter (priložen) lahko preprosto polnite vaš SonicSmile Deluxe. Še en odličen način za polnjenje ščetke, je uporaba posebej razvitega potovalnega polnilnika. Zato je potovalni polnilnik zelo priročen tudi za na potovanje. Na voljo je z mikro USB kablom, ki ga lahko pritrdite na ohišje. Samo vstavite ščetko v polnilnik, jo napolnite preko zidne vtičnice ali priključite na prenosni računalnik prek USB-ja in ste pripravljeni!

Ugodne dodatne ščetke
SonicSmile Deluxe uporablja glave ščetk, ki bledijo. Tako boste vedeli kdaj je čas za njihovo zamenjavo.
Ste opazili, da dodatne ščetke, ki jih najdete v trgovinah, niso ravno poceni? Številne blagovne znamke, ki prodajajo električne zobne ščetke, po navadi prodajajo napravo po nizki ceni, vendar imajo visoko ceno za dodatne glave ščetk. S tem načinom se pri Slknu ne strinjamo, saj menimo, da mora biti optimalno čiščenje zob dostopno vsem. Za razliko od mnogih drugih blagovnih znamk na trgu, so glave ščetk Silkn SonicSmile Deluxe zelo ugodne, zato nikoli ne boste porabili preveč denarja za te dodatke.

Čiščenje jezika
Ali ste vedeli, da je zelo pomembno, da očistite tudi jezik? Čez dan se bakterije in drobci zaradi neravne površine pritrdijo na jezik, kar lahko povzroči težave z zobmi in zadah. Takoj po tem, ko končate s čiščenjem zob, lahko jezik hitreje in učinkoviteje osvežite s čistilcem jezika Silkn SonicSmile Deluxe. Ta poseben nastavek za čiščenje ima dve strani: stran s krtačo in stran za strganje. Ne glede na stran, ki jo izberete, zahvaljujoč 31.000 vibracijam na minuto, ki jih naredi zobna ščetka, se bodo pritrjeni drobci na jeziku razbili in bakterije, ki povzročajo neugoden zadah, odstranile z vsakim potegom.


Pametni intervalni časovnik
Da bi dosegli najboljše čiščenje, ima Silkn SonicSmile Deluxe pametni intervalni časovnik. Ta 30-sekundni časovnik vas opozori, kdaj ste končali s ščetkanjem določenega predela ust ter vam sporoči, da je čas za čiščenje naslednjega. Tako poskrbi za enakomerno čiščenje celotnih ust. Po 2 minutah čiščenja, ki jih priporočajo zobozdravniki, se SonicSmile Deluxe samodejno zaustavi, tako da veste, da je čiščenje končano.

Vodoodporna
Večina električnih zobnih ščetk ni primerna za tuširanje ali kopanje. Tudi tu se Silk’n SonicSmile Deluxe razlikuje od ostalih. Ta ščetka je izdelana po standardu IPX7 in je zato popolnoma nepremočljiva, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, če jo uporabljate v tušu ali kopeli. Tako lahko vsakodnevno čiščenje končate še hitreje.

Zakaj izbrati silkn sonicsmile deluxe?

Sonična zobna ščetka za čistejše, bolj bele zobe
Hitri rezultati, pri uporabi vsaj 4 minute na dan
31.000 vibrirajočih gibov na minuto
5 nastavitev: beljenje, čisto, poliranje, masaža in učenje
Pametni intervalni časovnik
Lahko se uporablja do tri tedne z enim polnjenjem
Vodoodporen (IPX7): primeren za tuširanje in kopanje
Indikator polnjenja
Vključuje indukcijski polnilnik in USB adapter
Vključuje dve glavi ščetk, ki bledijo. Tako boste vedeli kdaj jih je potrebno zamenjati. Dodatne ščetke lahko kupite po ugodni ceni.
Vključuje dva dvostranska nastavka za čiščenje jezika
Vključuje ohišje za potovalno polnjenje s kablom Micro USB
Zobno ščetko lahko uporabljajo otroci stari nad 8 let




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
19.03.2020. ob 00:59
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
188 -krat