Posest, Obalno-kraška, Sečovlje, Portorož, zazidljivo, 904 m2,

  • Cena: 185.000 
  • Šifra oglasa: 1603403
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Obalno-kraška, Sečovlje, Sečovlje
Vrsta zemljišča: stavbno
Površina: 904,00

Več:

INVESTICIJSKA PRILOŽNOST! Prodamo 904 m2 zazidljive parcele, ki se nahaja SEČOVLJE, PORTOROŽ za gradnjo večstanovanjske stavbe, lepa lokacija s pogledom na sečoveljske soline.

Zazidalno zemljišče na lepi lokaciji ob sečoveljskih solinah, parcela je locirana v centru Sečovelj. V neposredni bližini šola, vrtec in Zdravstveni dom.Sončna južna lega. Vsa infrastruktura je ob parceli. Oddaljenost od Portoroža 5 km, so Sečoveljskih solin 3 km, od letališča Portorož le 500 m.

Možnost pridobitve gradbenega dovoljenja za izgradnjo večstanovanjskega objekta (6 apartmajev) z zunanjim bazenom.

Sečovlje (italijansko; Sicciole) je naselje v občini Piran. Nekdanje solinsko naselje, zadnji slovenski kraj ob zahodnoistrski obali, leži ob vzhodnem robu solin, središče kraja je ob cerkvi Sv. Martina iz leta 1822. Leta 1986 so tukaj uredili športno in turistično letališče, današnje mednarodno letališče Aerodrom Portorož, ki predstavlja zračni most v čedalje številnejšo skupino letaliških gostov iz Evrope. Danes so prepoznane po Sečoveljskih solinah, leta 1989 pa so bile razglašene za krajinski park. Krajinski park sečoveljske soline nam danes ponuja sprehajalne in kolesarske poti.
Kraj ali naselje: Portorož
Posredovanje: prodam
Ime in priimek agenta: Lena
Tel. številka: 040/216-204
Elektronski naslov: Lena

Stik

Agencija NERA d.o.o.
Naslov
Kovinarska ulica 12
Mesto in poštna številka
3000 Celje
Regija
Savinjska
Slovenija